i kaže ono da bude selektor

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ovakvim ljudima treba ukidat internet.
Sad ce onaj smrad skoric iz ovog napraviti clanak.
Bravo za babu.
Koje veze ima Rosenborg sa Mirsom koji piše i šta bi trebao i šta ne bi? Dajem glavu da će imat još koju nepotrebnu reakciju vezano za savez i sve ovo u narednih dan-dva. Uhljebi jedva čekaju da bilo kako ocrne momka, i bilo šta će im biti razlog da dignu tenzije još dodatno.
Ne mislim da su raja protiv Mirse, ali očigledno proklizava. Đe će ovo pisat.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:59Ja sam ipak na Mirsinoj strani. Da nije Mirse malo šipak bi Anel za Bosnu igrao, uostalom, evidentno je da ga je Anel nogirao već duži period.
Ne pratiš od početka ako ne znaš kakve veze ima Rosenberg. On ima sve veze. Mirsad tvrdi da je sve ovo Rosenberg zakuhao, da je zabranio Anelu da se javlja na telefon i ocu i savezu, da ga je on navratio da ne govori sa ocem i da se ne odazove reprezentaciji.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:53Koje veze ima Rosenborg sa Mirsom koji piše i šta bi trebao i šta ne bi? Dajem glavu da će imat još koju nepotrebnu reakciju vezano za savez i sve ovo u narednih dan-dva. Uhljebi jedva čekaju da bilo kako ocrne momka, i bilo šta će im biti razlog da dignu tenzije još dodatno.
Također, korona se može dobiti i ako je preboliš. Drug mi je fasovao 2 puta, prvi put bez ikakvih problema, proveo sedmicu u Zenici, bez ikakvih simptoma, drugi x jedva preživio. Samo zato što je imaš, i preboliš, nije pravilo da je nećeš opet dobiti. Al' eto, pretpostavit ću da on i ne vjeruje da korona postoji, pošto je to popularno mišljenje. I eto on zna jel' ima, ili ne, odnosno dal' ih je taj saigrač zarazio, ili ne. AL' hajd.![]()
Pratim. Njemu ako agent može da zabrani da se vlastitom ocu javi na telefon, onda..Drape je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:07Ne pratiš od početka ako ne znaš kakve veze ima Rosenberg. On ima sve veze. Mirsad tvrdi da je sve ovo Rosenberg zakuhao, da je zabranio Anelu da se javlja na telefon i ocu i savezu, da ga je on navratio da ne govori sa ocem i da se ne odazove reprezentaciji.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:53Koje veze ima Rosenborg sa Mirsom koji piše i šta bi trebao i šta ne bi? Dajem glavu da će imat još koju nepotrebnu reakciju vezano za savez i sve ovo u narednih dan-dva. Uhljebi jedva čekaju da bilo kako ocrne momka, i bilo šta će im biti razlog da dignu tenzije još dodatno.
Također, korona se može dobiti i ako je preboliš. Drug mi je fasovao 2 puta, prvi put bez ikakvih problema, proveo sedmicu u Zenici, bez ikakvih simptoma, drugi x jedva preživio. Samo zato što je imaš, i preboliš, nije pravilo da je nećeš opet dobiti. Al' eto, pretpostavit ću da on i ne vjeruje da korona postoji, pošto je to popularno mišljenje. I eto on zna jel' ima, ili ne, odnosno dal' ih je taj saigrač zarazio, ili ne. AL' hajd.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.