Ja sam htio napisati da postedimo Kosorica ali rekao da ne ispadne insajder nesto ali okLjoZee je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:42Jeste jer se nacepio dobro Kosoric za veceras, a rijetko ko zna sta se desava u necijem zivotu. Njemu hvala sto je izasao nakon tog saznanja na teren. Pogrijesio, nije bio u utakmici puno Boze moj, bit ce bolje. Ima sad precih stvari.KANA je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:40Istina,nego ne znam jel za foruma?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:37Mislima večeras trebamo biti uz našeg predsjednika koji je hospitalizovan u Općoj bolnici zbog korone, kao i uz Kosorića čijem se ocu bore za život na Palama. To je saznao neposredno pred utakmicu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zdravlje je najvaznije ,brz oporavak.Ako je takva situacija Aco nije trebao ni putovati u Banjaluku bice jos utakmica.SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:37Mislima večeras trebamo biti uz našeg predsjednika koji je hospitalizovan u Općoj bolnici zbog korone, kao i uz Kosorića čijem se ocu bore za život na Palama. To je saznao neposredno pred utakmicu.
SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:37Mislima večeras trebamo biti uz našeg predsjednika koji je hospitalizovan u Općoj bolnici zbog korone, kao i uz Kosorića čijem se ocu bore za život na Palama. To je saznao neposredno pred utakmicu.

Zao mi je Dzubura kao covjeka a zao mi je i oca od Kosorica. Nadam se da ce se obojca izvuci i proci bez ikakvih posljedica.
Cuvajte se ljudi, cuvajte svoje najmilije.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Morao je Aco biti dekoncentrisan.Otac je u pitanju.Hebo utakmicu u ovakvim situacijama,samo nek čovjek ozdravi,to je najbitnije.Ja mu želim uspješno liječenje i brz oporavak.
Ako je tako, halalimo mu za ovo veceras.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ali će Sloboda najebati samo malo da se odmore, odigrali su momci previše utakmica za 20 dana, pa ovo Bajern ne bi izdržao. 21.11 se nastavlja, neka odahnu, znaju da se moraju iskupiti, samo jako glavu gore
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Brzo ozdravljenje predsjedniku i Acinom ocu. **** loptu, zivot je najvrijedniji.
Bas tako, drug mi jutros preselioBrkooo je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:46SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:37Mislima večeras trebamo biti uz našeg predsjednika koji je hospitalizovan u Općoj bolnici zbog korone, kao i uz Kosorića čijem se ocu bore za život na Palama. To je saznao neposredno pred utakmicu.![]()
![]()
![]()
Zao mi je Dzubura kao covjeka a zao mi je i oca od Kosorica. Nadam se da ce se obojca izvuci i proci bez ikakvih posljedica.
Cuvajte se ljudi, cuvajte svoje najmilije.

Biće to dobro sve akoBogda! Brz oporavak obojici, uz podršku našem kapitenu. Fudbal u ovakvim situacijama ipak pada u drugi plan.
Ma dobro zdravlje i zivot je vaznije od neke utakmice i 3 boda svakako,samo da na kraju bude kako treba.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I Stilic hvala koji igra zadnjih mjesec dana i u ovom tempu povrijedjen, a trebao bi biti izvan treninga i svega. Nema potrebe da se prica da nece i slicno. Jednostavno daje maksimum, ali ne moze bolje povrijedjen igrati. Opet koliko-toliko imamo koristi i pomoci u vidu golova i asistencija.
Imamo i sa tih svih strana ogromnih problema, ali hvala svakom na dobroj volji da pomogne uprkos svemu sto mu se desava.
Progurali smo ovaj kako smo progurali. Moglo je i gore i bolje, valjda bude bolje sad kad bude manje utakmicama i nadam se manje problema oko povreda, virusa i ostalog. Previse stvari ne ide na nas mlin od pocetka sezone.
Cuvajte se ljudi i vi i svoje. Grozan vakat.
Imamo i sa tih svih strana ogromnih problema, ali hvala svakom na dobroj volji da pomogne uprkos svemu sto mu se desava.
Progurali smo ovaj kako smo progurali. Moglo je i gore i bolje, valjda bude bolje sad kad bude manje utakmicama i nadam se manje problema oko povreda, virusa i ostalog. Previse stvari ne ide na nas mlin od pocetka sezone.
Cuvajte se ljudi i vi i svoje. Grozan vakat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A ko je rekao da nece ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma pise se. Bude i ovdje postova na taj racun da se nekom cini da on nece. Momak bi trebao da je na pauzi dva mjeseca zbog povrede, a igra jer mu je stalo da pomogne i da nesto bolje ostvarimo. I nakon derbija je jos gore sto se tice te povrede jer je dobio udarce, ali opet se stavio na raspolaganje da Osim zna da je tu.
Ma jok nego jednostavno covjek je van forme i trenutno samo smeta,nema govora o tome da neko nece,bilo ko od njih ali jednostavno sa Stilom je sad to malo problem,statistika ga jos uvijek zamaskirala ali mnogo smo sporij isa njim.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma jednostavno je povrijedjen. Kao takav i ne moze uhvatiti neku formu vec se pokusava onako kao protiv Radnika, Zrinjskog da pomogne. Nije sam Bekric mogao iznijeti ovaj niz ako dodas na to da je rovit i Alispahic i da se vidjelo na njemu i danas i na derbiju da je svu svoju snagu istrosio.
Ma svi igrači su dali maximum svoje snage, želje i volje, igrali su srcem za klub što i tražimo! Poraz može, ali uz maximalno zalaganje tu tekmu.
Bez oporavak našem predsjedniku i Acinom ocu. Idemo dalje! Nikad poraz, samo lekcija
Bez oporavak našem predsjedniku i Acinom ocu. Idemo dalje! Nikad poraz, samo lekcija
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Dzubur je medju prvima u BiH koji su zarazeni koronom, kako opet da je pozitivan?
Na pogresnu temu si bio napisao, ali evo ovakoKova991 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:41Iako je možda rano, gledam raspored do kraja ovog drugog dijela i nije nerealno nadati se da do kraja stignemo ili čak prestignemo pitare. Oni imaju od "težih" tekmi gostovanja veležu, borcu, širokom i nama, dok kod kuće čekaju zrinjski. Mi od tih težih gostovanja imamo zrinjski i tuzlu, dok čekamo pitare i široki.
Kad napravimo neku realno projekciju bodova gdje oni recimo igraju neriješeno protiv širokog i veleža, te izgube od nas i borca, mi čak s remijem protiv tuzle i porazom od zrinjskog, uz ostale pobjede naravno, dolazimo ispred njih.
Jesu kvalitetniji al ne treba prestat vjerovati!

Zar jesamLjoZee je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:43Na pogresnu temu si bio napisao, ali evo ovakoKova991 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:41Iako je možda rano, gledam raspored do kraja ovog drugog dijela i nije nerealno nadati se da do kraja stignemo ili čak prestignemo pitare. Oni imaju od "težih" tekmi gostovanja veležu, borcu, širokom i nama, dok kod kuće čekaju zrinjski. Mi od tih težih gostovanja imamo zrinjski i tuzlu, dok čekamo pitare i široki.
Kad napravimo neku realno projekciju bodova gdje oni recimo igraju neriješeno protiv širokog i veleža, te izgube od nas i borca, mi čak s remijem protiv tuzle i porazom od zrinjskog, uz ostale pobjede naravno, dolazimo ispred njih.
Jesu kvalitetniji al ne treba prestat vjerovati!![]()

Hvala brate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.