E bravo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A samo da nije dosao iznenada onaj udarac na 4:3 kad je licilo da je to to sto se tice tekme i da ce zavrsiti 3:3. Hajd da su tu napadali nesto zestoko pa jbg nego mirno i jedan udarac kraj. Mada, i mi smo tako u Mostaru protiv Veleza da se ne lazemo.SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Ne mogu da se pomirim da smo izgubili večeras. Pogotovo nakon maestralne igre ofanzivaca.
Negdje smo zaslužili da izgubimo( Široki dole, komšije gore, Tuzla kući), a tu smo se izvukli pa remizirali ili pobjedili, a danas smo zaslužili više a izgubili, vrati se sve u ovoj igri. Glavu gore, ovo nije loše bez obzira na sve.SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Ne mogu da se pomirim da smo izgubili večeras. Pogotovo nakon maestralne igre ofanzivaca.
Gdje bolan maestralna igra ofanzivaca, ujebali su 5 dobrih kontri u drugom pol.SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Ne mogu da se pomirim da smo izgubili večeras. Pogotovo nakon maestralne igre ofanzivaca.
Ma da se razumijemo naš trenutni plasman i igre koje pružamo su fantastične s obzirom na sve. Ponavljam to realno svako malo ali i treba, barem pet klubova u ligi su ispred nas po finansijama, mogu dovoditi bolje igrače, plate su im redovnije i eto opet samo su jedni ispred nas.Admir74 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:26Negdje smo zaslužili da izgubimo, tu smo se izvukli pa remozorali ili pobjedili, a danas smo zaslužili više a izgubili, vrati se sve u ovoj igri. Glavu gore, ovo nije loše bez obzira na sve.SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Ne mogu da se pomirim da smo izgubili večeras. Pogotovo nakon maestralne igre ofanzivaca.
Vidi buraz, zabiješ 3 prelijepa gola, iz akcija, u gostima u Banjaluci. U 99% slučajeva to su ti 3 zagarantovana boda. Mi smo imali večeras 3 defanzivca koja su odigrala utskmicu ispod svih očekivanja, na bukvalno amaterskom nivou.let3 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:27Gdje bolan maestralna igra ofanzivaca, ujebali su 5 dobrih kontri u drugom pol.SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Ne mogu da se pomirim da smo izgubili večeras. Pogotovo nakon maestralne igre ofanzivaca.troprstaši su bili zreli da ih se natrpa u zadnjih pola sata.
Mada nije teško biti bolji od onakve defanzive koja primi 4 komadajbt, kakve golove smo primali
kao zadnji amateri.
Istina,nego ne znam jel za foruma?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:37Mislima večeras trebamo biti uz našeg predsjednika koji je hospitalizovan u Općoj bolnici zbog korone, kao i uz Kosorića čijem se ocu bore za život na Palama. To je saznao neposredno pred utakmicu.
Jeste jer se nacepio dobro Kosoric za veceras, a rijetko ko zna sta se desava u necijem zivotu. Njemu hvala sto je izasao nakon tog saznanja na teren. Pogrijesio, nije bio u utakmici puno Boze moj, bit ce bolje. Ima sad precih stvari.KANA je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:40Istina,nego ne znam jel za foruma?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:37Mislima večeras trebamo biti uz našeg predsjednika koji je hospitalizovan u Općoj bolnici zbog korone, kao i uz Kosorića čijem se ocu bore za život na Palama. To je saznao neposredno pred utakmicu.
Mi smo plava porodica i mi treba da damo podršku svim našim članovima. Život je uvijek u prednosti nad sportom.KANA je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:40Istina,nego ne znam jel za foruma?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:37Mislima večeras trebamo biti uz našeg predsjednika koji je hospitalizovan u Općoj bolnici zbog korone, kao i uz Kosorića čijem se ocu bore za život na Palama. To je saznao neposredno pred utakmicu.