Sanchez1987 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 21:47
Pitar6785 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 21:33
Ako je bilo navijaca na utakmici treba se VICI suprostavit i mislim da SARAJEVO i zeljo i ako ko hoce jos mislim da bi velez sugurno
Pa i sloboda i sisojevi isli sa tuzbom ili kako to ide trazit da se registruje 0:3 za zelju, jer ako se bude sutilo na ovakve stvari Vico ce rasturit i ovako amatersku ligu..
Sport je sport podjebancija je podjebancija al krsenje ovakvi pravila sa sutnjom najveceg kluba u drzavi SARAJVA nije dobro za nasu drzavu niti sport.
Borac jeste pobjedio fer nemoze niko reci da je bilo neko sudisko guranje poboli su se ona sreca sto su imali na kosevu im se obila i glavu i to je to.
Naj sretni sam covjek sto je zeljo izgubio al nemoze se ponasat ko kako hoce jer on dolazi iz rs...
Nema kod nas drzave za takve stvari,vidis sta rade sa sudijama,suspenduju pa onda mu daju da sudi po federalnoj i slicno,smijesno brate,onda u sirokom bilo sranje,kad je bio prekid i velicanje ratnih zlocinaca,gadjanje igraca na terenu nekim predmetima,i nasi se digli,eufa fifa,advokati i sve je to ok,al i dan danas niko nista,kaznio ih savez samo sa tri bez gledalaca i to je to,kome da se zalis,jedino da svi klubovi kazu istupamo iz lige kod se ne kazne,il slicno...
Sve si upravu slazem se ali u ovakvim slucajevima se mi ne borimo za zelju nit zrinjski vec za ligu i drzavu. Jer ako niko nemoze imat navijace nemoze ni borac i ako se svi pridrzavaju zakona o covidu 19, a prvihe taj vico i borac slinili oko te korone sad ovako maherski pustas navijace..
Sto se tice zelje amara to je nas klub i nas trener isto ko vinko i SARAJEVO a takode i vlado jagodic i borac, kao i na kraju svih krajeva to je nasa liga i nasa drzava nije dodikovo nit njegog baba niti vicino.. SARAJEVO JE PRAVILI PRVO NAJVECE SPORTSKE USPJEHE PISALO HISTORIJU ZA VRIJEME YUGE KO NIKAD NIJE NIT JE TAKODE EVO I POSLE OVOG RATA TAKODE, samo napomena da je SARAJEVO odbili igrat play off radi Velezovig stadiona da je dovelo investitora da je najvise euro utakmica odigralo takode ja ocekujem FK SARAJEVO javno da podrzi istinu koja je dosla iz usta najvecem sportskom protivniku mogu reci ne prijatelju (al sportskom)
Vicu i svvima koji ovo rade bez obzira odakle dolaze treba stat i reci ne, jer neko mora