FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 09 nov 2020, 20:32

Da smo mi izgubili radi umora, penala, sudijske lakrdije (iako je malo šiljio), ja ne bi A rekao. A ti izgubiš jer su ti 3 igrača iz odbrane večeras igrala amaterski.

Kosorićeva 2 gola, Erićeva 2 gola, a svemu tome je kumovalo Eldarovo **** igranje. Prava ona ****, kada god je gungula on se usere k'o grlica. 5 metara od Zakarića stoji svaki napad. Kakva si ti pizdurina sine...
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2020, 20:37

Mi smo sve haman rotirali osim stoperskog para sa izuzetkom Gorazda. Frane Ikic je jedini igrac koji je ukljucujuci tu utakmicu odigrao od pocetka niza do kraja po 90 minuta. Iza njega su Kosoric i Eric. I vidimo rezultat toga veceras. Uz dozu odredjene nekvalitete da ne bude da mislim da su najbolji na svijetu. :D

Ali, sa druge strane razumijem sto se nije mijenjalo Kosoric-Ikic jer nam je otpao Vrhovac zbog ovog sto hara, a Miletic moze uletjeti na zadnjeg veznog jedini od tih stopera i onda nema stopera vise u rosteru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 nov 2020, 20:39

Ma ja sebi ne mogu doći..
Ne pamtim da mi je teže pao poraz.. ni onaj protiv mladosti ni protiv krupe.
Ni rastavljanje od lavoraša prvo poluvrijeme nekako sam smiren bio..
Al' večeras ja moram uzet pive i rakije da umirim ovo što mi drhti ispod kože.. kiptim bukvalno.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 09 nov 2020, 20:40

Umor je bio evidentan od 70e minute, ali nismo zasluzili poraz u najmanju ruku ..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 nov 2020, 20:41

Osim nakon poraza od Borca: Drago mi je što se publika vratila na bh. stadion!

https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... UBo4CCHLQc

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 09 nov 2020, 20:42

LjoZee je napisao/la:
09 nov 2020, 20:18
@Brko, daleko od toga da je to samo razlog, ali jeste jedan od. Opet kad pogledas Eric, Kosoric, Sehic su nas vadili na nekim, a ukopali ovdje. Trebao je i Osim Miletica umjesto Kosorica uvesti, ali opet Alispahic je isto povrijedjen ne moze izdrzati i jedina izmjena za njega je bio Miletic. Sinisa se tek vratio, a zaigrao. Mozda nije trebao, mozda..
Amar je kriv sto Eric igra u Zelji. Dacemo sansu kikseru Ericu i dovesti rekreativca u vidu Fejzica koji ne moze nabiti loptu preko centra. Ljudi na to svrsavali, Irfane Fejzicu najbolji golmane i slicne gluposti. Dovede onda Jovanovica, lik djeluje kao igracina, on i Ikic bi bili strasan tandem i onda lik ode jer je ugovor bio na par mjeseci i onda pored Ikica ostanes na Kosoricu i Mileticu.

Ne kontam guranje Sehica i Hajdarevica. Da li neko misli da se ova dva antitalenta mogu negdje prodati? Da li neko normalan uopste moze to i pomisliti? De ne **** nas Zubane vise, vodi ih bilo gdje samo da nisu u Zelji.

Udjes u sezonu sa krilima poput mrtvog Veselinovica, jos mu i produzis ugovor.
Igrac koji nam nosi igru Samir Bekric, 36 godina, to valjda sve govori. Svaka cast Bekricu..

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 09 nov 2020, 20:43

Evo ih, opet krenuše. Tačno se zna - poraz, javljaju se, remi ili pobjeda - nema ih na mapi... i sve u krug...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 09 nov 2020, 20:43

Steta. Ericu papire.
ŽELJEZNIČAR 1921

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 09 nov 2020, 20:45

I pored poraza imao sam dojam da licimo na ekipu bez obzira na individualne greske.Kad pogledam tabelu poslije svega sto nam se desilo dobro izgleda.Besparica,ide lendric ne ide lendric,korona,hajde u izrael nazad pa ponovo,odlazak sadikovica,prodaje se pomocni ili ne,povreda Boje itd

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 nov 2020, 20:46

Yebem ti elvedine begiću kompletnu porodicu izdajničku. Yebo ti vico majku/majku.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 nov 2020, 20:47

Ko god trazi opravdanje za pojedine igrace, upravu i sve ukupno taj nije navijac kluba nego tiH ljudi.

Gotivim Amara ali lik stavlja igrace koje zna da grijese i forsira.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 nov 2020, 20:48

Mislim da cemo se svi mi koji smo veceras pratili utakmicu, pronaci u ovom videu. :mrgreen:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 nov 2020, 20:49

**** Eriću sestru u **** glupu
A Aci **** mater koliko god da je utakmica odigro u klubu reakcije amaterske

Džaba psujete Begiću,Vladi ovo je poraz naše ekipe odnosno odbrane i golmana
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2020, 20:49

Brkooo je napisao/la:
09 nov 2020, 20:42
Amar je kriv sto Eric igra u Zelji. Dacemo sansu kikseru Ericu i dovesti rekreativca u vidu Fejzica koji ne moze nabiti loptu preko centra. Ljudi na to svrsavali, Irfane Fejzicu najbolji golmane i slicne gluposti. Dovede onda Jovanovica, lik djeluje kao igracina, on i Ikic bi bili strasan tandem i onda lik ode jer je ugovor bio na par mjeseci i onda pored Ikica ostanes na Kosoricu i Mileticu.

Ne kontam guranje Sehica i Hajdarevica. Da li neko misli da se ova dva antitalenta mogu negdje prodati? Da li neko normalan uopste moze to i pomisliti? De ne **** nas Zubane vise, vodi ih bilo gdje samo da nisu u Zelji.

Igrac koji nam nosi igru Samir Bekric, 36 godina, to valjda sve govori. Svaka cast Bekricu..
Jesi li hvalio Erica neki dan? Ludilo je bilo ovdje kad je Eric spasavao protiv TC, Sarajeva u prvom poluvremenu, Radniku onu drugu sansu...
Desilo se ovo i kriv je tu govora nema. Kriva je citava odbrana, ali nije da nas je do sada zavaljivao stalno ove sezone on i ostali u odbrani. Pojacanja tu trebaju, ali da su izgurali dobro do sada Boga mi jesu. Nije ovo 3. kolo vec 14. i do tada je bilo najmanje primljenih golova.

Hajdarevic nocas je bio dobar. Presjekao sto je mogao i to je njegov zadatak i to je radio ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 09 nov 2020, 20:50

Meša, Bekrić i Zec :tokralju:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 nov 2020, 20:50

E yeste nas **** Eriću, Aco i Eldare. Yebali ste nas pravo ste nas yebali. Ne mogu da se pomirim da smo ovako 4 gola primili mile mi majke.

Otvori ti se bojac sa 2 ofanzivna vezna i nekim divljim štoperom. 3 im složiš prelijepa gola, i vas 3 napravite lakrdiju. E majko mojanm draga na aparatima sam.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 09 nov 2020, 20:50

Brkooo je napisao/la:
09 nov 2020, 20:42
LjoZee je napisao/la:
09 nov 2020, 20:18
@Brko, daleko od toga da je to samo razlog, ali jeste jedan od. Opet kad pogledas Eric, Kosoric, Sehic su nas vadili na nekim, a ukopali ovdje. Trebao je i Osim Miletica umjesto Kosorica uvesti, ali opet Alispahic je isto povrijedjen ne moze izdrzati i jedina izmjena za njega je bio Miletic. Sinisa se tek vratio, a zaigrao. Mozda nije trebao, mozda..

Sve sto si naveo stoji ali se svodi na istu stvar pare.Je li stvarno mislis da bi Osim drzao Erica da je mogao dovesti npr.Brkica.Ili da bi poceo sa Veselinovicem da je dosao Ayai ili Fanimo,da bi drzao Hajdarevica da je mogao dovesti Tomica.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2020, 20:51

Kometa je napisao/la:
09 nov 2020, 20:45
I pored poraza imao sam dojam da licimo na ekipu bez obzira na individualne greske.Kad pogledam tabelu poslije svega sto nam se desilo dobro izgleda.Besparica,ide lendric ne ide lendric,korona,hajde u izrael nazad pa ponovo,odlazak sadikovica,prodaje se pomocni ili ne,povreda Boje itd
To je to :thumbup: I pored svega navedenog smo drugi na tabeli :crazy:
Korona, izrael, tamo vamo, odlazak Sadikovića prebitnog igraca u sred sezone, besparica, kriza u klubu.
Par utakmica smo dobili na mišiće,sretno, par utakmica smo izgubili bezveze gdje smo daleko bolji bili (Krupa, Mladost), jednu utakmicu je Erić spasio tri boda svojim odbranama, a onda veceras najgori na terenu, pokloni četnicima bodove ...i tako ukrug.
Sezona nenormalna.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 nov 2020, 20:52

Gledaj Ace gdje stoji na liniji kod gola za 2:1. Tito te yebo Aco pa takve offside zamke se uče u pjetlićima.

Joj štete ovakve partije Ermina i Bekrića. Stidite se vas trojica.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 nov 2020, 20:52

Vanadij je napisao/la:
09 nov 2020, 20:50
Meša, Bekrić i Zec :tokralju:
Bekrić je doktor njegovim izlaskom smo pali to se lako moglo uociti
Upravu je sto neko napisa mi smo dvije titule izgubili zbog naših golmana Veca i odbrane od Graovca i od Šehića/Guše mi nemamo golmana
mosa lošmi stićko tit-ula!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.