Razmontirat ćemo ih poslije pauze.Historicar je napisao/la: ↑09 nov 2020, 20:07Super je ovo, + 5, momcima su pauza i odmor baš potrebni i odlična stvar je što Olimpik cekamo nakon pauze, a ne nekog teškog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Ali fkt, povratak u misju rupu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
12. igrač kluba iz Titove 38b
Odlično je ovo. +5 je i više nego dovoljna prednost za mir u kući. Moralo je i njih stati, ne mogu dobiti svaku utakmicu u kojoj su nadigrani.
Poslije pauze uvezati Olimpik, Velež i Radnik pa u Banja Luku mirne glave.
Poslije pauze uvezati Olimpik, Velež i Radnik pa u Banja Luku mirne glave.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Veoma je bitno da protiv Veleža budemo kompletni, vjerujem da ce Vinko protiv Olimpika sačuvati ove sa dva žuta kartona.
Zbit redove, oporavit mišiće i napadački od prve minute!

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kojim igračima prijeti suspenzija protiv Olimpika?
-
- Kontakt:
Ma kako brate nisu ?Kaunas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:58Ma nisu oni uopste ogranicena ekipa, lako je ovo moglo zavrsiti 3-4 umjesto 4-3ajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:48Sunce ti yebem. Fuj.
Više me sad huja hvata gledajući koliko su ograničena ekipa nego onu noć.
Dragi Handžiću, gledaš li ovo...ljudi bekova, štopera i golmana nemaju ccc
Pa Kosorića je svaki napadač u ligi pravio budalom osim Handzeta našeg. Počevši od malog Hadžića prvog pa i ovaj Lukić večeras.
Erić rupetina, od cetiri gola dva su njegova.
Koliko upotrebljivih centaršuteva je imao Šehić večeras ?
Koliko korisnih lopti su dali Štilić i Alispahić zajedno večeras ?
Šta je Lendrić napravio u napadu ?
Ništa više do limitirane ekipe i u derbiju smo sami sebi krivi i sami sebi izbili bodove. Zato mi je krivo, što znam koliko možemo a koliko nismo onda kada je najviše trebalo. Daleko od pljuvanja ovo što ja pišem, samo mi je krivo što ih nismo dokrajčili kada su nam se nudili.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Igras tekmu bez napadaca, po terenu gdje lopta skace ko ping pong i haj ti igras fudbal po onome, Tuzla kasnije igrala 414 i tjt, i da zadnje dvije tekme smo izgubili gore, kad gledas imena x nije katastrofa

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:

Ma ne mogu brate sebi doć.
Ocam' tri puta mi je gore sad nego onu noć poslije derbija a strašno sam ljut i tad bio.
Ne mogu vjerovat da ih nismo nabili tad, još su nam se nudili.
Ajdo tek nakon veceras imaju 10 primljenihajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 20:32Ma kako brate nisu ?Kaunas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:58Ma nisu oni uopste ogranicena ekipa, lako je ovo moglo zavrsiti 3-4 umjesto 4-3ajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:48Sunce ti yebem. Fuj.
Više me sad huja hvata gledajući koliko su ograničena ekipa nego onu noć.
Dragi Handžiću, gledaš li ovo...ljudi bekova, štopera i golmana nemaju ccc
Pa Kosorića je svaki napadač u ligi pravio budalom osim Handzeta našeg. Počevši od malog Hadžića prvog pa i ovaj Lukić večeras.
Erić rupetina, od cetiri gola dva su njegova.
Koliko upotrebljivih centaršuteva je imao Šehić večeras ?
Koliko korisnih lopti su dali Štilić i Alispahić zajedno večeras ?
Šta je Lendrić napravio u napadu ?
Ništa više do limitirane ekipe i u derbiju smo sami sebi krivi i sami sebi izbili bodove. Zato mi je krivo, što znam koliko možemo a koliko nismo onda kada je najviše trebalo. Daleko od pljuvanja ovo što ja pišem, samo mi je krivo što ih nismo dokrajčili kada su nam se nudili.
A veceras su primili skoro pola toga
Ovo im je najgora tekma defanzivno dosad
Nisu se bojali Borca pa su izasli visoko, nafurali se zbog derbija....
A krivo je svima nama, samo nismo ni takticki pametno odigrali, igrace ponijela atmosfera i zelja, prebrzo gubili lopte , srljali.....Vinko nije mjenjao na vrijeme a nije ni imao koga opet zbog neprilagodjavanja protivniku...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kazu dobar trener, dobre izmjene..izgubio utakmicu sa 4 primljena gola. Od faking Jade Vlagodica 
Derbi ko derbi, moglo je svakako zavrsiti. Steta promasenih prilika, i mi smo trebali dati 4 komada da su igraci bili prizemniji.
TC je vec stvar nedostatka igraca..Vinko je fino rekao; igrali su svi koje imamo trenutno.
Odmorimo se i idemo dalje. Morto je u pravu, nema niko bolji od nas.
Momku kojem je preselio otac; svi smo Allahovi i svi cemo se Njemu vratiti. Sabura tebi i familiji.

Derbi ko derbi, moglo je svakako zavrsiti. Steta promasenih prilika, i mi smo trebali dati 4 komada da su igraci bili prizemniji.
TC je vec stvar nedostatka igraca..Vinko je fino rekao; igrali su svi koje imamo trenutno.
Odmorimo se i idemo dalje. Morto je u pravu, nema niko bolji od nas.
Momku kojem je preselio otac; svi smo Allahovi i svi cemo se Njemu vratiti. Sabura tebi i familiji.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jedva cekam gostovanje u BL, bice vatreno tamo. Tu cemo pokazat ko smo i sta smo...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- AlfredNobel
- Kontakt:
A šta ćeš, bilo prošlo, fudbal je to. Bilo je lošijih trenutaka, pa se ide dalje. Žal jeste, ali i dobra lekcija za Vinka i ekipu.ajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 20:36
Ma ne mogu brate sebi doć.
Ocam' tri puta mi je gore sad nego onu noć poslije derbija a strašno sam ljut i tad bio.
Ne mogu vjerovat da ih nismo nabili tad, još su nam se nudili.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Basum sagolsun drug. Sve nas to jednog dana ceka.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.