Mah, neznam, šta kaže administracija na to ?!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
evo me legendo, jel zajebavas ove na forumu????legenda reala je napisao/la:Evo me alfa ,gdje si ti
Bilo su odsutni
Guners,Devil,Monolog,Citizen,ali su se pojavili ,a Dubrava se povuko nema vremena ,Brazzo se nikako ne javlja
sve važni forumaši ,ali ruku na srce Gunners je najvažni
alfarouqaminu je napisao/la:evo me legendo, jel zajebavas ove na forumu????legenda reala je napisao/la:Evo me alfa ,gdje si ti
Bilo su odsutni
Guners,Devil,Monolog,Citizen,ali su se pojavili ,a Dubrava se povuko nema vremena ,Brazzo se nikako ne javlja
sve važni forumaši ,ali ruku na srce Gunners je najvažni
Samo se ti tješi, ali dobro to ne zna ova raja ovdje kakav si. Probaj "Sijač Straha" ako ti se ne sviđa Brisač.GunnerS je napisao/la:Niđe veze Bosco![]()
preko 20....OTNYS_YNWA je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:evo me legendo, jel zajebavas ove na forumu????legenda reala je napisao/la:Evo me alfa ,gdje si ti
Bilo su odsutni
sve važni forumaši ,ali ruku na srce Gunners je najvažni![]()
![]()
@Alfa, kakve su prognoze. Koliko Wade i James ubacuju poena večeras ?
I tebi, uskoro idem i ja...OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noć dragi moji.
ja nikad neću promijeniti ni profil ni avatar ,nikad nisam bio banovanBosco je napisao/la:Samo se ti tješi, ali dobro to ne zna ova raja ovdje kakav si. Probaj "Sijač Straha" ako ti se ne sviđa Brisač.GunnerS je napisao/la:Niđe veze Bosco![]()
A ja svog Bosca nedam nikome, triput sam bio banovan i osjećao sam se kao da ću izdat svog Bosca novim profilom.
jedini čovjek kojeg sam poštovao i volio u, inače mrskom, Realu...fakat je legendalegenda reala je napisao/la:
a samo je jedna legenda reala ,to bar svi znamo ,
Ne zezaj da je jutro???mandraX je napisao/la:'jutro
idi umij' sealfarouqaminu je napisao/la:Ne zezaj da je jutro???mandraX je napisao/la:'jutro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.