FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Milion km i %
Bilo bi fino uzeti 3 boda sutra...Ne ide nam na ruku ovoliki broj povreda,pitanje je i kako će bez Vranješa to sve izgledati...Hrabri me tradicija,mislim da je to gostovanje koje nam najviše "leži"..uz Prijedor,možda....I u Prijedoru,i u Bjeljini,pamtim samo po jedan poraz,kroz sve ove države,i entitete...U Bjeljini samo onaj 3-0,na startu proljećnog dijela prije par godina,kad je Igor Janković,mislim,bio trener...Sve ostalo što mi pada na pamet,i iz SFRJ,i iz Liga RS i PLBH,bili su ili remiji,ili mnogo češće,pobjede..ako nisam zaboravio nešto
Srećno Borcu sutra!
Srećno Borcu sutra!
Dejan Meleg potpisao do kraja sezone.
Dovoljno jaka, ajd sad razguli.
Nadam se da ovaj vezni red više nikad nigdje neće igrati.
Kajkut takođe penzija već u januaru.
Nadam se da ovaj vezni red više nikad nigdje neće igrati.
Kajkut takođe penzija već u januaru.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
U par dana 2 gostovanja u atraktivnom teritoriju Kaknja, da ima publike, bio bi pun stadion Rudara sad u kupu.
Za kup nemam pojma, ako budemo kombinovali neki sastav mogli bi ispasti.
Što se tiče gostovanja u DK, očekujem popriličnog naprženog domaćina da se revanširaju za oni 6-0 koji nisu realni po kvalitetu timova.
Poslije naše blijede igre u Bijeljini, ne znam šta da očekujem. Nadam se vraćanju Vranješa i Lukića za DK, i da Aco dobije šansu prije Brtana, koji ništa ne donosi.
Nadam se neko pobjedi, valjalo bi zbog mira u ekipi i svlačionici.
Za kup nemam pojma, ako budemo kombinovali neki sastav mogli bi ispasti.
Što se tiče gostovanja u DK, očekujem popriličnog naprženog domaćina da se revanširaju za oni 6-0 koji nisu realni po kvalitetu timova.
Poslije naše blijede igre u Bijeljini, ne znam šta da očekujem. Nadam se vraćanju Vranješa i Lukića za DK, i da Aco dobije šansu prije Brtana, koji ništa ne donosi.
Nadam se neko pobjedi, valjalo bi zbog mira u ekipi i svlačionici.
[/quote]
[/quote]
A jesmo se razgoropadili u Kaknju 

[/quote]
[/quote]
mijenjam danasnju jednu utakmicu od 5 razlike za dvije u kaknju od po jedan 

izvinite na upadu, ali kad vam se vraca Vranjes?
vranjes se vraca, trenira sa ekipom.
da li ce igrati ne zna se, tj, jagodic je na presu danas rekao da tek treba da odluci koliko ce da igra.
da li ce igrati ne zna se, tj, jagodic je na presu danas rekao da tek treba da odluci koliko ce da igra.
Šteta što Bilbija ne igra za Borac.
[/quote]
[/quote]
- ASD
- Kontakt:
Pisao sam još prošle sezone, a i za vrijeme Evrope.
Vranješ ako ne riješi utakmicu golom ili spektakularnim potezom onda je najgori igrač na terenu.
Frajer ima sramotan pristup. Najgori igrač lige kad je igra bez lopte u pitanju, i to ubjedljivo.
Vranješ ako ne riješi utakmicu golom ili spektakularnim potezom onda je najgori igrač na terenu.
Frajer ima sramotan pristup. Najgori igrač lige kad je igra bez lopte u pitanju, i to ubjedljivo.
Meni je i od samog poraza,ovaj vikend teže bilo gledati Nemanju Bilbiju,Obrena Cvijanovića i Fedora Predragovića u dresovima drugih klubova,i zamišljati kakva bi kaznena ekspedicija bili sa njima...Jednom u životu zaboraviti tu prokletu banjalučku sujetu,ponos,pakost,jal,ego...i bar tu banjalučku djecu vratiti
Što se poraza tiče,nije mi teško pao...Od prvog sekunda pišem da nam je borba za Evropu realan cilj,a još smo tu....Prije mjesec dana sam pisao da imamo nekih 5,6 bodova više nego što je realno,a nakon ovih poraza u Bjeljini i Tuzli,to je taman bodova koliko bih i očekivao....Ništa spektalarno,ali nije ni podbačaj...
Raduje me druga stvar....Pamtim jedno 20-30 gostovanja Borca u Tuzli,što u bivšoj državi,što u ovoj....Prvi put je Borac juče na Tušnju izgledao kao da smo mi domaćini a ne Sloboda!!!.....Tako nije izgledao ni u onoj šampionskoj sezoni,kad smo izgubili istim ovim rezultatom....ni u one jedine dvije pobjede što pamtim,onoj,maltene slučajnoj,i neočekivanoj,2008,kad nas je isto Vlado vodio,i onoj drugoj,kad smo igrali za Evropu,a Kajkut presudio šutem sa 20 metara...To me raduje..rezultat je samo trend,ponekad i splet slučajnih okolnosti,sreće,ali mi polako postajemo ozbiljan i autoritativan klub

Što se poraza tiče,nije mi teško pao...Od prvog sekunda pišem da nam je borba za Evropu realan cilj,a još smo tu....Prije mjesec dana sam pisao da imamo nekih 5,6 bodova više nego što je realno,a nakon ovih poraza u Bjeljini i Tuzli,to je taman bodova koliko bih i očekivao....Ništa spektalarno,ali nije ni podbačaj...
Raduje me druga stvar....Pamtim jedno 20-30 gostovanja Borca u Tuzli,što u bivšoj državi,što u ovoj....Prvi put je Borac juče na Tušnju izgledao kao da smo mi domaćini a ne Sloboda!!!.....Tako nije izgledao ni u onoj šampionskoj sezoni,kad smo izgubili istim ovim rezultatom....ni u one jedine dvije pobjede što pamtim,onoj,maltene slučajnoj,i neočekivanoj,2008,kad nas je isto Vlado vodio,i onoj drugoj,kad smo igrali za Evropu,a Kajkut presudio šutem sa 20 metara...To me raduje..rezultat je samo trend,ponekad i splet slučajnih okolnosti,sreće,ali mi polako postajemo ozbiljan i autoritativan klub

Vidjećemo do pauze gdje smo i šta smo. Ide baš težak raspored.
[/quote]
[/quote]
Od narednih 6 utakmica do kraja polusezone baš sve će biti teške. Bio bih prezadovoljan kad bi polusezonu okončali kao prošlogodišnju sa 35 bodova na kontu. To znači nekih 11 bodova do kraja polusezone što je i ostvarljivo. Inače danas nam odgovaraju dva X.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Ne znam jel zbog Izbora,zbog ovog šugavog vremena,gdje je u Banjaluci danas u podne mrak...ili zbog virusa...Ali ne pamtim veću nezainteresovanost za utakmicu protiv Željezničara u zadnjih 40 godina
....Samo nas 5% najzagriženijih znamo da se igra uopšte danas,i jedva čekamo 18 h....od ostalih, niko to ne pominje ,a u baš različitim društvima sam sjedio ovih dana...Nebitno,srećno Borcu i
SAMO POBJEDA!!!!

SAMO POBJEDA!!!!
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Dobra utakmica. Malo ste se provukli, ali ne može se reći ne zaslužena pobjeda. Čestitke, pa se vidimo opet 

- jedanjeborac
- Kontakt:
Hvala.
Kad izvedeš Melga, Vranješa, Lukića, Dinu i Gorana, moraš primiti koji gol, jednostavno.
Još mali Milojević kad odigra ovako plašljivo, bojažljivo skrivi 2 od 3 gola, epilog je sa primanjem golova neminovan.
A ruku na srce u prvom djelu ni Marko nije blistao.
Vikali Vlado defanzivan trener, a izveo u napad sve što valja.
S druge strane napada je igrao, pogotovo Lukić, i poslije njega Goran.
Meleg je pao u 60-oj minuti. Ne može on još svih 90 izdržati.
Željezničar kao i mi njima poklonili maltene sve golove. Odbrane bile očajne.
Odlična utakmica, dobro je i Jelić sudio.
Kad izvedeš Melga, Vranješa, Lukića, Dinu i Gorana, moraš primiti koji gol, jednostavno.
Još mali Milojević kad odigra ovako plašljivo, bojažljivo skrivi 2 od 3 gola, epilog je sa primanjem golova neminovan.
A ruku na srce u prvom djelu ni Marko nije blistao.
Vikali Vlado defanzivan trener, a izveo u napad sve što valja.
S druge strane napada je igrao, pogotovo Lukić, i poslije njega Goran.
Meleg je pao u 60-oj minuti. Ne može on još svih 90 izdržati.
Željezničar kao i mi njima poklonili maltene sve golove. Odbrane bile očajne.
Odlična utakmica, dobro je i Jelić sudio.
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.