Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Skoricu smradu. Novinarska nula. Savezov sendvicar.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Garantujem ti da 20% likova i preskoci stranicu ne cita nista odmah na forum ulazi,,zdravije je za mozakReX je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:33I pise novi clanak a stari gurnut ispod. Stidi se!!![]()
![]()
![]()
Pazi ti samo zadnje recenice u novom tekstu!
Ovu stranicu samo drzi ovaj forum, a pitanje je koliko ce i to trajati. Dno dna.U svakom slučaju, nadajmo se da su to isključivi razlozi što Ahmedhodžić ne dolazi na okupljanje u novembru i da ćemo ga u narednom periodu ponovo gledati među Zmajevima.![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kakav su autogol postigli. Šteta od onakve stranice do prvih 100.000 članaka. Sjećam se dobro jubileja.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Da foruma nema nikad im na stranicu ne bih ušao.
Da se svi uposleni "novinari" saberu, ne bi jedan normalan ispao. Google translate im je strana riječ, korištenje interneta strani pojam. Napišeš svašta o nekom, proširi se, ti obrišeš, i sve uredu, a to što će se članak širit i ljudi pljuvati po nekome bez razloga, nema veze. Nesposobnjakovići i uhljebi obični, u talu sa uhljebima iz saveza i ovim uhljebima u amaterskim klubovima premijer lige.
Vrhunac istraživačkog novinarstva im je kopirati članak sa neta. Doduše, ubace tu ponekad i pokoju objavu nekih sisulja, čisto da se nađe.

Da se svi uposleni "novinari" saberu, ne bi jedan normalan ispao. Google translate im je strana riječ, korištenje interneta strani pojam. Napišeš svašta o nekom, proširi se, ti obrišeš, i sve uredu, a to što će se članak širit i ljudi pljuvati po nekome bez razloga, nema veze. Nesposobnjakovići i uhljebi obični, u talu sa uhljebima iz saveza i ovim uhljebima u amaterskim klubovima premijer lige.
Vrhunac istraživačkog novinarstva im je kopirati članak sa neta. Doduše, ubace tu ponekad i pokoju objavu nekih sisulja, čisto da se nađe.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Apelujem na urednistvo ss.ba da obave razgovor sa Skoricem, ovo je naislo na ogromne kritike javnosti i ipak među razumnim nije postiglo efekat kakav je urednik htio pa bih volio da se i oni malo preispitaju. Ovo je sramotan clanak i nacin na koji je isti ponudjen narodu. Neka vas je stid sportsporte.
Imate brata Skorica i na forumu, pisite mu pp. 

Koji acount smrad ima?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sad nađoh članak na fb.. i nikakvo iznenađenje da su na smeće od članka većinom negativne komentare ostavljali simpatizeri amaterskih klubova iz premijer lige (onako što se moglo na prvu vidjeti pretežno sarajlijice)
Tipa: imamo mi takvih i u nas u ligi, ne treba ga zvat, i tako dalje, i tako bliže

Tipa: imamo mi takvih i u nas u ligi, ne treba ga zvat, i tako dalje, i tako bliže

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Druze pusti klosare. Samo im ponavljati plbih= 0 puta cl/el!Tesnjak1991 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:58Sad nađoh članak na fb.. i nikakvo iznenađenje da su na smeće od članka većinom negativne komentare ostavljali simpatizeri amaterskih klubova iz premijer lige (onako što se moglo na prvu vidjeti pretežno sarajlijice)![]()
Tipa: imamo mi takvih i u nas u ligi, ne treba ga zvat, i tako dalje, i tako bliže![]()
![]()
![]()
![]()

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja fino kazem, prosjecan forumas bi napisao kvalitetniji i smisleniji clanak za razliku od ovih koji sebe smatraju sportskim novinarima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sram vas bilo sportsport, zbog ovakvih pisanja, a niste upuceni u situaciju, nemate pojma sta je prica prava fuuuj gadi mi se
NFSBIH uputio zvanicno saopstenje. Optuzuju Anela i MFF.. Da Bog sacuva, kakva tragikomedija. 

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 nov 2020, 19:42, ukupno mijenjano 3 puta.
@igrajlopte 🐦
Pa da me opet trajno banuju?

Jok.

Btw, ne mislim ja ni da je ovdje Anelovo maslo za ramazana, ali je svakako nekorektan nacin na koji se pokusava doci do klikova.
Klosarska veza savez, plbih, menadzeri rade punom parom.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sarajevski lobi na sve načine pokušava škart ugurati u krug reprezentacije, a u isto vrijeme otjerati sve perspektivno što imamo da se amaterima stvori prostor.

Sve uhljebi i lopovi.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma nista novo. Sve je to povezano. Zato smo dno dna u evropskom/svjetskom fudbalu.

S tim receno, sam je Anel kriv za ove stvari sto sebi dopusta sve i svasta.. Mora jednom za sva vremena presjeci, ili sa starim ili sa sta ja znam. Ali ni je ni on svetac.
@igrajlopte 🐦
Sada treba jos igraca iz Lige zvati zbog Anela. 

Od saveza se nista bolje nije moglo ni ocekivati.
To je isti onaj lik sto je i gradonačelnika zenice napao samo da iskoristi izgovor da se igra na grbavici. A sada pljuvanjem drugih reprezntativaca pokusavaju na silu ubaciti jos zeljinih igraca (protiv kojih nemam nista) ali treba imati mjeru.
To je isti onaj lik sto je i gradonačelnika zenice napao samo da iskoristi izgovor da se igra na grbavici. A sada pljuvanjem drugih reprezntativaca pokusavaju na silu ubaciti jos zeljinih igraca (protiv kojih nemam nista) ali treba imati mjeru.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.