FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yebote dan onaj koga mi nismo pobjedili...
Sad bi ja sebi u koljeno puco od muke...
Ne znaju poziciju ako ja ne kazem da je dobarajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:10Lukić odigro jednu tekmu i odmah daj ga dobar je.
Neki dan više od pola vas pisalo da nije za nas...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Isto rade Borcu u drugom ko i nama zasad...ajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:12Yebote dan onaj koga mi nismo pobjedili...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Još ćemo se mi s konama "ćerat". Zec je ubica, sreća pa bira utakmice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo majku nema ga po pola godine i pred svaki derbi se oporavi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo da ostane ovako.
Brat igra samo protiv direktnih konkurenata.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:21Yebo majku nema ga po pola godine i pred svaki derbi se oporavi![]()

-
- Kontakt:
Mudro je ovo Amar uradio sa Štilićem, uvest će ga svježeg zadnjih 20 minuta.
Puno bolje mirise momenat i mjenja od svih trenera ligeHistoricar je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:26Mudro je ovo Amar uradio sa Štilićem, uvest će ga svježeg zadnjih 20 minuta.
-
- Kontakt:
Upravu si, što jest jest.Ne bi me čudilo da ga zabije sad.Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:29Puno bolje mirise momenat i mjenja od svih trenera ligeHistoricar je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:26Mudro je ovo Amar uradio sa Štilićem, uvest će ga svježeg zadnjih 20 minuta.
Simpatizeri plave qrve.Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:29Puno bolje mirise momenat i mjenja od svih trenera ligeHistoricar je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:26Mudro je ovo Amar uradio sa Štilićem, uvest će ga svježeg zadnjih 20 minuta.

Evo i Juricica, uzimaju ih ako ove Amfilohije ne poguraHistoricar je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:31Upravu si, što jest jest.Ne bi me čudilo da ga zabije sad.Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:29Puno bolje mirise momenat i mjenja od svih trenera ligeHistoricar je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:26Mudro je ovo Amar uradio sa Štilićem, uvest će ga svježeg zadnjih 20 minuta.
-
- Kontakt:
Brate meni je ovo tragedija gledat koliko su loši nazad i koliko mi to nismo iskoristili...Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:15Isto rade Borcu u drugom ko i nama zasad...ajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 19:12Yebote dan onaj koga mi nismo pobjedili...
Glasniji ovi s klupe od komentatora 

Hahahaahh kakvu rupestiju od odbrane mi ne probismo, glat 5 golova s pola muke
NEMA NAZAD
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zakaaaaariću hehehehe
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!