FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zašto naša oficijalna nije objavila ništa za dan rušenja Starog mosta? Mislim da se mogla neka fotka postavit, za dan sjećanja na to, al et.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobro pretjerao sam i preuvelicao,
Ali me odmah asocira na zeca jer covjek stalno obnavlja ozljede bez nekog kontakta i igre nego zbog preosjetljivosti....
To nece nestati samo od sebe i bacanje je novca drzati ga
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- f0rest1946
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jovo Lukić 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
PSPHM
-
- Kontakt:
Evo Kovacevic i Šerbercic pozitivni ne idu u reprezentaciju. Ne znam sto se krije nije sramota, citav svijet kuburi s coronom.
Morto stavljaj anketu Nedim Hadžić ili Jovo Lukić 

@tm01hzne
Bašum sagosum
Bašum sagosum
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nema se tu sta razmisljat. Lukic je kvalitetniji napadac od Nedima, pa jedno 12 puta
PSPHM
Bašum sagosum brate..ako sta treba imas pp.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I meni se više sviđa, a sad baš da je puno bolji ne znam..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:11Nema se tu sta razmisljat. Lukic je kvalitetniji napadac od Nedima, pa jedno 12 puta
Obojicu treba i 4 4 2MrPink je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:15I meni se više sviđa, a sad baš da je puno bolji ne znam..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:11Nema se tu sta razmisljat. Lukic je kvalitetniji napadac od Nedima, pa jedno 12 puta

This time next year, we'll be millionaires!
- belosevic23
- Kontakt:
Al skace Jovo isto Ibrahimovic
Ma isto je to...damir_82 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:23Zec 162 minute u poslednjih godinu dana..Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 07:44Ovde nije pokazao apsolutno nista, plus ko je gledao sedmicu juce cuo je Milkanovica da kaze da je Tino hipersenzitivan na promjene podloge, tj. Lose terene....onda je apsolutno nekoristan fudbaler za nas....haris004 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:58Sušić je meni odličan veznjak. Dimenzija više u odnosu na sve ostale u ligi. Protiv Celtica je odigrao maestralnu partiju. Sumnjam da bi i jedan veznjak mogao onako nešto uraditi. I pored sve te mirnoće i tačnih pasova čovjek je tu utakmicu najviše pretrčao od svih. Tu utakmicu igrao iza napadača.
Ostale utakmice je igrao u veznom redu, i mislim da je u svakoj utakmici, ali baš u svakoj igrao u paru sa Pejovićem. To stvarno ružno izgleda, obojica ljevaci i obojica se trude učestvovati u organizaciji napada. Mislim da bi sa Đokanovićem to bila dimenzija više.
Za igrača koji je doveden kao jedno od najzvučnijih imena u našoj poslijeratnoj historiji moglo se očekivati dosta više ruku na srce ali mislim da će vremenom doći na svoje.
Ja bi sad potpisao da nadjemo 2 brata bilzanca Oremusa mjesto njega, jer taj lik igra konstantno dobro i po kisi,suncu,snijegu, travi plastici betonu nebitno....i fakticki nema ni nekih upala misica, nista, pici svih 90+ minuta bez grceva...
Mi smo ga doveli da bude glavni igrac i pley ove ekipe a on ne moze dvije tekme od 90m da uveze...shodno tome i odredili platu...znaci za minutazu i znacaj u ekipi je apsolutno preplacen....malo vise igra od e.zeca, nijansu...
Tino oko 760 minuta.. Baš nijansa..
Brzo to postane mantra, pa ljudi shvate ozbiljno...

-
- Kontakt:
Nekoliko portala objavilo da su Kovačević i Šerbečić pozitivni, na zvaničnoj ništa.
- ElCartel11
- Kontakt:
@tm01hzne Bašum sagosum
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobar Lukic, ali nema sanse da ga puste u FKS! Lazni Suarez je realniji...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sa ovim golom veceras Zec efikasniji statistickiZip je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:31Ma isto je to...damir_82 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:23Zec 162 minute u poslednjih godinu dana..Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 07:44
Ovde nije pokazao apsolutno nista, plus ko je gledao sedmicu juce cuo je Milkanovica da kaze da je Tino hipersenzitivan na promjene podloge, tj. Lose terene....onda je apsolutno nekoristan fudbaler za nas....
Ja bi sad potpisao da nadjemo 2 brata bilzanca Oremusa mjesto njega, jer taj lik igra konstantno dobro i po kisi,suncu,snijegu, travi plastici betonu nebitno....i fakticki nema ni nekih upala misica, nista, pici svih 90+ minuta bez grceva...
Mi smo ga doveli da bude glavni igrac i pley ove ekipe a on ne moze dvije tekme od 90m da uveze...shodno tome i odredili platu...znaci za minutazu i znacaj u ekipi je apsolutno preplacen....malo vise igra od e.zeca, nijansu...
Tino oko 760 minuta.. Baš nijansa..
Brzo to postane mantra, pa ljudi shvate ozbiljno...![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Lukić strasan igrač...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, Hajdeee, James1987, johntravolta123, Morgen19, onako, OsmanhodzicBuco, r3m1, SamoDaKazeem, SilaMoc1946, skoJaa, stokastoka23, tenpenny i 254 gosta.