Nema mahalske kolovođe Džeke, možda ovo okupljanje bude i ozbiljnije.
Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kakve pichketine ovi svedi, samo hoce da se prodaju, boli ih kharina za repku....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Đe harizA da objasniti zasto repstativac ahmet hodjic nije odazvala pozivu repstacija!? Mozda samo htheti prodati sebe i ne igrati za repsetacija vise ni jedna sesns
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jel vama novinarima i dalje samo to pitanje na presici dozvoljeno od strane saveza?
Prica se da slavica kara novinare...

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Svi vam trebaju otkazat!
BOJKOT kriminalnog saveza i reprezentacije!!!
BOJKOT kriminalnog saveza i reprezentacije!!!
-
- Kontakt:
Ima li iko od vas Corona virus da ode malo do Saveza? Da ih podlegne dvoje-troje za uhar je..
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zar vi neuspjeh BiH u bilo kojem polju, pa i u Premijer ligi, ne doživljavate kao nešto svoje, jer svoje se ne ismijava već se podstiče. Kako se neko može predstavljati kao navijač bosanske reprezentacije a ismijava njenu ligu, njene fudbalere, njene građane, pa i samu državu.
Kriminal nije moj. Imamo obraza. Znam nesto sto vama fali. Ista stvar kao s fudbalskim kvalitetom.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kako se neko može predstavljati kao navijač bosanske reprezentacije a ne bi im smetalo da reprezentacija svaku utakmicu izgubi 6-0 samo da neki "njihov" igra 45 minuta?Drape je napisao/la: ↑09 nov 2020, 20:03Zar vi neuspjeh BiH u bilo kojem polju, pa i u Premijer ligi, ne doživljavate kao nešto svoje, jer svoje se ne ismijava već se podstiče. Kako se neko može predstavljati kao navijač bosanske reprezentacije a ismijava njenu ligu, njene fudbalere, njene građane, pa i samu državu.
Na jedno veliko takmičenje u 30 godina bi otišli i su igrali:Vucevich je napisao/la: ↑09 nov 2020, 20:08Kako se neko može predstavljati kao navijač bosanske reprezentacije a ne bi im smetalo da reprezentacija svaku utakmicu izgubi 6-0 samo da neki "njihov" igra 45 minuta?Drape je napisao/la: ↑09 nov 2020, 20:03Zar vi neuspjeh BiH u bilo kojem polju, pa i u Premijer ligi, ne doživljavate kao nešto svoje, jer svoje se ne ismijava već se podstiče. Kako se neko može predstavljati kao navijač bosanske reprezentacije a ismijava njenu ligu, njene fudbalere, njene građane, pa i samu državu.
samo igrači iz dijaspore
samo igrači iz Premijer lige
samo igrači koji imaju smeđu kosu i zelene oči
samo igrači koji su završili medresu
S obzirom na stalna paranoična proizivanja ko se bavi kriminalom, ko je u savezu, ko je neprijatelj reprezentacije, tebi u ovom trenutku najviše fali posjet terapeutu. Sigurno da u tuđini gdje ti je rod pobjegao imaju dobre stručnjake.
''Patriotizam je posljednje utočište hulja '' : Dr. Samuel Johnson
Jesu sendvici redovni iz saveza za branjena istog po forumu?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne bi ja nikad branio nekog za sendviče, ali ne možeš ti to shvatiti, ne nosimo svi gene onih koji su pobjegli, kukavica i slabića.Maestro je napisao/la: ↑09 nov 2020, 21:03Jesu sendvici redovni iz saveza za branjena istog po forumu?
Idemo razjebati bosnjacku kriminalnu prciju. COME ON IRAN
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
@Drape
Steta po tebe ali nespadam u te redove. Nadam se barem da savez isporucuje sa salamom a ne samo sirom sendvice.
Braniti ovaj kriminal je jednako kao kriminal provoditi. Zadnja rupa europe
Steta po tebe ali nespadam u te redove. Nadam se barem da savez isporucuje sa salamom a ne samo sirom sendvice.

Braniti ovaj kriminal je jednako kao kriminal provoditi. Zadnja rupa europe

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, Mostarska i 60 gostiju.