Ali Seselj je navijac zelje koliko znam pa sad?SoulEclipsee je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:05Ukratko ko ne zna, Amfilohije je odlikovao Šešelja čija je jedinica "Beli orlovi" zapalila naš stadion

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ali Seselj je navijac zelje koliko znam pa sad?SoulEclipsee je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:05Ukratko ko ne zna, Amfilohije je odlikovao Šešelja čija je jedinica "Beli orlovi" zapalila naš stadion
On bio navijac Zelje, a Karadzic doktor galaktikosa sa Koseva. Inace osnivac RS.Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:20Ali Seselj je navijac zelje koliko znam pa sad?SoulEclipsee je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:05Ukratko ko ne zna, Amfilohije je odlikovao Šešelja čija je jedinica "Beli orlovi" zapalila naš stadion
![]()
Hvala, samo da suđenje bude korektno i sve 5
Cirkus, vašar i povincija... Nebitno totalnoSoulEclipsee je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:05Ukratko ko ne zna, Amfilohije je odlikovao Šešelja čija je jedinica "Beli orlovi" zapalila naš stadion
Znaci sad se to u 7. razredu uci? Mashallah, odlikovat ce te nOcelnik za znanje.farrys je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:23On bio navijac Zelje, a Karadzic doktor galaktikosa sa Koseva. Inace osnivac RS.Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:20Ali Seselj je navijac zelje koliko znam pa sad?SoulEclipsee je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:05Ukratko ko ne zna, Amfilohije je odlikovao Šešelja čija je jedinica "Beli orlovi" zapalila naš stadion
![]()
U osmom.belosevic28 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 17:31Znaci sad se to u 7. razredu uci? Mashallah, odlikovat ce te nOcelnik za znanje.
@alpa, sto se koreografije tice, sta se ima komentarisati, glupost nevidjena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.