Amin. Da mu Allah podari Džennetske ljepote.
@tm01hzne izdrži brate.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Amin. Da mu Allah podari Džennetske ljepote.
Ma brate nek' izgubimo i titulu i sve nece svijet propasti samo dati ovome debilu toliko para i da se lik ne dovede u 9 mjeseci u pravu formu je baš pljuvanje po licu svakog navijaca Sarajeva to moraš priznati..
Lik u pravoj formi bi ismijavao protivnicku sredinu terena, dovoljno ga je bilo pogledali protiv Celtica prvo poluvrijeme da shvatiš kakav je to kvalitet.
Upravu si svi su skoro pali a zna se vec zastoMortemHz je napisao/la: ↑09 nov 2020, 14:24Slažem se samo što bi dodao da je u prvom poluvremenu protiv Tuzle bio dobar, makar po meni.
Zec 162 minute u poslednjih godinu dana..Denchi je napisao/la: ↑09 nov 2020, 07:44Ovde nije pokazao apsolutno nista, plus ko je gledao sedmicu juce cuo je Milkanovica da kaze da je Tino hipersenzitivan na promjene podloge, tj. Lose terene....onda je apsolutno nekoristan fudbaler za nas....haris004 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:58Sušić je meni odličan veznjak. Dimenzija više u odnosu na sve ostale u ligi. Protiv Celtica je odigrao maestralnu partiju. Sumnjam da bi i jedan veznjak mogao onako nešto uraditi. I pored sve te mirnoće i tačnih pasova čovjek je tu utakmicu najviše pretrčao od svih. Tu utakmicu igrao iza napadača.
Ostale utakmice je igrao u veznom redu, i mislim da je u svakoj utakmici, ali baš u svakoj igrao u paru sa Pejovićem. To stvarno ružno izgleda, obojica ljevaci i obojica se trude učestvovati u organizaciji napada. Mislim da bi sa Đokanovićem to bila dimenzija više.
Za igrača koji je doveden kao jedno od najzvučnijih imena u našoj poslijeratnoj historiji moglo se očekivati dosta više ruku na srce ali mislim da će vremenom doći na svoje.
Ja bi sad potpisao da nadjemo 2 brata bilzanca Oremusa mjesto njega, jer taj lik igra konstantno dobro i po kisi,suncu,snijegu, travi plastici betonu nebitno....i fakticki nema ni nekih upala misica, nista, pici svih 90+ minuta bez grceva...
Mi smo ga doveli da bude glavni igrac i pley ove ekipe a on ne moze dvije tekme od 90m da uveze...shodno tome i odredili platu...znaci za minutazu i znacaj u ekipi je apsolutno preplacen....malo vise igra od e.zeca, nijansu...
Basum sagosum