FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Benjo i Amar u A repci i 6 il 7 u mladoj repci, znaci nema odmaranja...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- robertkosar
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Naša reprezentacija je poznata po 'odmoru' na ovim okupljanjima.
Iako bi volio, sumnjam da će se Rahmanović i Tatar naigrati u ove 2-3 utakmice reprezentacije.
Što se tiče mladih, igraju samo jednu utakmicu poritv Belgije i to za 8 dana.
A i ako neko bude umoran, sljedeća je kući sa Olimpikom, idealna prilika da se neko "odmori" kome odmor fali, a takvih neće ipak biti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma igrat ce protiv Irana, ostale dvije vjerovatno nece, eventualno da neko od njih koju minutu s klupe dobije
Pyro is not a crime !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Al kad povuče sprint da stigne onu jednu loptu... Ono je sramota za nekoga od 22 godine realno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 nov 2020, 13:16Jucer je po meni Zizu odigrao ok utakmicu, nadam se da ce biti sve bolji i bolji, napokon je krenuo ulaziti s klupe, sto je napredak u odnosu na prije
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mene je podsjetio na Saida u ovom zadnjem mandatu. Nisko spusten sorc, iste visine, a prvo vidis stomak, pa tek onda gepek u pozadiniSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 nov 2020, 13:50Al kad povuče sprint da stigne onu jednu loptu... Ono je sramota za nekoga od 22 godine realno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 nov 2020, 13:16Jucer je po meni Zizu odigrao ok utakmicu, nadam se da ce biti sve bolji i bolji, napokon je krenuo ulaziti s klupe, sto je napredak u odnosu na prije

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ovom prilikom zelim da iskazem iskrenu zal i izjavim saucesce nasem bratu koji nam ovdje redovno najavljuje na kojem kanalu cemo gledati nas klub. Porodici sabur, a rahmetli ocu dzennet. Raja, cuvajte se, vakat je zeznut.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Mozda ima mladost i sloboda mladu ekipu al te ekipe u zadnjih 80 utakmica kubure na granici sruge lige. Zeljin prosjek 28 godina zrinjin prosjek 27 nas 23-24 godine..
Rekao sam da mozda ljudi igraju i dzaba a ako igraju za 1500 2000 maraka onda svaka cast zeljinoj upravi ali da ih placaju koliko toliko priblizno koliko vrijede i koliko mogu dobivat platu negdje drugo u pl ja sam siguran da stilic slispahic sipovic kodoric lendric zecevi mogu imat 6 x po 1500 km. Samo sto ja mislim da mozda oni igraju za po 2-3 k km al u dogovoru kad dodu pare od dzekinog ili nekog transfera ili evrope da im se izmiri resto ili kad klub stane nanoge..
Imati pidru djokanovica kovacevica dizdarevica besica kurdica resica uz krstu ahmeta handzica fanima benju rahmanovica pejovica
Rekao sam da mozda ljudi igraju i dzaba a ako igraju za 1500 2000 maraka onda svaka cast zeljinoj upravi ali da ih placaju koliko toliko priblizno koliko vrijede i koliko mogu dobivat platu negdje drugo u pl ja sam siguran da stilic slispahic sipovic kodoric lendric zecevi mogu imat 6 x po 1500 km. Samo sto ja mislim da mozda oni igraju za po 2-3 k km al u dogovoru kad dodu pare od dzekinog ili nekog transfera ili evrope da im se izmiri resto ili kad klub stane nanoge..
Imati pidru djokanovica kovacevica dizdarevica besica kurdica resica uz krstu ahmeta handzica fanima benju rahmanovica pejovica
Zvanicna za Amara: "utakmice u kojima nije ostavio srce na terenu - 0"

Amer Dupovac!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se samo što bi dodao da je u prvom poluvremenu protiv Tuzle bio dobar, makar po meni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bašum sagosum @tm01hzne . Mlad si momak,budi jak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Amin. Bratu nasem puno sabura aBd, a rahmetli ocu Dzennet aBd !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Basum sagosum, brate! Ako treba kakva pomoc, uvijek se javi na pp, ima nas uvijek voljnih..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dostum sagosum i hvala svima.
@tm01hzne
Bašum sagosum, bordo brate, da ti Bog olakša, a ocu Džennet aBd.
Bašum sagosum, bordo brate, da ti Bog olakša, a ocu Džennet aBd.
SRETNO DOKTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato jer su se oni u drugom skroz povukli i skupili sredinu. Možda je čudno, ali ja mislim da bi bolje za nas bilo da nisu dobili crveni.MortemHz je napisao/la: ↑09 nov 2020, 14:24Slažem se samo što bi dodao da je u prvom poluvremenu protiv Tuzle bio dobar, makar po meni.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.