FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U zadnje dvije utakmice, protivnici su nam napravili jednu i pol priliku i dali nam jedan gol. Može se reći da smo u maloj golgeterskoj krizi , ali ono što mene raduje je da ne gubimo i da redamo prilike iz konkretnih akcija.
Došlo je i kod nas do zamora materijala, povreda, pred igračima je sigurno i korona kao i pred svima nama. Ljudi , pandemija vlada, propadaju firme, ljudi ostaju bez posla, umiru, vi očekujete da se to ne odrazi na sportsku ekipu, ne samo na nas nego i na ostale .
Prvi smo na tabeli idemo dalje!
Došlo je i kod nas do zamora materijala, povreda, pred igračima je sigurno i korona kao i pred svima nama. Ljudi , pandemija vlada, propadaju firme, ljudi ostaju bez posla, umiru, vi očekujete da se to ne odrazi na sportsku ekipu, ne samo na nas nego i na ostale .
Prvi smo na tabeli idemo dalje!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Stvarno bezmisleno traziti neke ostavke, bilo koga posebno trenera. Vinko radi odlicno, apsolutna podrska. Ma da mi smo popljuvali svakog trenera, nece ni Vinko proci bolje,sreca je sto nema publike sad bi analiticari s istoka vec rigali na Vinka.
Ako je suditi po temi istok je uz Vinka, sjever ceka na kiksbordobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:48Stvarno bezmisleno traziti neke ostavke, bilo koga posebno trenera. Vinko radi odlicno, apsolutna podrska. Ma da mi smo popljuvali svakog trenera, nece ni Vinko proci bolje,sreca je sto nema publike sad bi analiticari s istoka vec rigali na Vinka.

- ElCartel11
- Kontakt:
Zna li neko sta bi sa onim crnjom iz Norveške? Bio na probi kao i na kraju niko nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Apsolutno potpisujem svaku rijec, krste bio ko qrac (nije ni sad ronaldo). Slobodno izvadi i postove citavog foruma kada ste im yebali djecu, ne samo njemu nego i citavoj ekipi.Mokes je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:30Tvoj post nakon poraza Sarajeva prošle godine od Tuzla City-ja.
Tad trener nije bio kriv, jer je trener naravno Husref Musemić. Toliko dugo čekate poraze, da se i nakon remija upalite.
Kada neko kritikuje ocigledno katastrofalnu igru odmah je husrefoljubac, ta vam prica vise ne pije vode i postali ste dosadni.
Niko ovdje ne ceka poraze, tu sam ja svaki dan, kome se svidja danasnja igra bez udarca na gol sa igracem vise on je neprijatelj kluba. Samo prestanite sa tom husrefologijom kada se kritikuje nesto, trener je kriv i za danas i za derbi jer su bodovi prosuti, isto kao sto je kriv za citavu sezonu bez poraza
NEMA NAZAD
Nismo SFK da imamo sve pobjede i tog treba bit svjestan. Nismo ni rang Dinama, Zvezde, Batea i sličnih ekipa da možemo dobijat 90% utakmica u ligi. Obzirom na oranicu na kojoj smo igrali, sudiju koji je sjeckao igru na svaki kontakt, desetkovani sastav, istrošenost fizičku i psihičku poslije derbija ovo je neki realan rezultat.
Ponajveći žal ostaje zbog tog crvenog kartona i činjenice da nismo bili pretjerano opasni, ali činjenica je da nismo mogli računati ni na jednog od 3 napadača.
Volio bih više gledat vezni red Đokanović - Sušić mislim da bi bio pun pogodak.
Ponajveći žal ostaje zbog tog crvenog kartona i činjenice da nismo bili pretjerano opasni, ali činjenica je da nismo mogli računati ni na jednog od 3 napadača.
- robertkosar
- Kontakt:
Sva sreca sto se ovi kesoljubovi simpatizeri nista nepitaju 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I napadač poput Cezara
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Ja gotovim Husrefa al apsolutno Vinko je pokazao da zasluzuje podršku i treba u naredni par godina biti trener. Ne kontam sta donose ta prepucavanja ja sam husrefoljubac i sta to ima veze??robertkosar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 19:06Sva sreca sto se ovi kesoljubovi simpatizeri nista nepitaju![]()
Borac nema remija do sad, znači sutra pobjeda ili poraz
-
- Kontakt:
Slijedecu protiv Olimpica bi nas bilo maksimum 2000 na Kosevu da nije korona i zabrana publici i nesto pametujemoTarpiTarpi je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:33Ma ovdje ili većina nisu navijači Sarajeva ili su neke seronje. Pa jbt koliko problema sa zdravljem i odigras neriješeno u gostima protiv kluba koji se bori za Europu i ti jedva dočekaš da pričaš protiv tima koji je prvak zadnje dvije godine i koji je trenutno prvi na tabeli i ostat će bez obzira kako odigraju pratioci. Haj opet razumiješ normalnu kritiku nije nam danas valjalo to i to al sve ostalo je preseravanje. Mi ko navijači zaslužujemo ona vremena kad nam je treće mjesto bilo premija. Al opet uživo kad razgovaraš sa našim navijačima nećeš naići ni na jednog pljuvača tako da je to prava realnost a ne ovaj forum. Samo ja ne bih mogao biti toliko bezobrazan da pričam protiv ovakvog mog Sarajeva, sa trenerima i igračima kakve ne pamtim. ŠAMPIONI!!!
Nego sad kad se puste u prodaju clanske svi fino u klub po clansku a manje suplje
- robertkosar
- Kontakt:
Pojedinci izgleda ne citaju postove na forumu ima ovaj od Zeke87 to je trenutno stanje situacije kod nas. Citaj malo izmedju redova. pozdrav drugbordobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 19:10Ja gotovim Husrefa al apsolutno Vinko je pokazao da zasluzuje podršku i treba u naredni par godina biti trener. Ne kontam sta donose ta prepucavanja ja sam husrefoljubac i sta to ima veze??robertkosar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 19:06Sva sreca sto se ovi kesoljubovi simpatizeri nista nepitaju![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nevjerovatno da se i dalje spominje Husref.. užas
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma i Zvezda brate ne bi uzimala toliko da nisu režimski klub i da im se ne izmišljaju penali i ofsajdi za protivnike itd. Pratim Ling-long superligu (zagotivio sam je preko FMa, 15ak sezona sa Voždovcemharis004 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:55Nismo SFK da imamo sve pobjede i tog treba bit svjestan. Nismo ni rang Dinama, Zvezde, Batea i sličnih ekipa da možemo dobijat 90% utakmica u ligi. Obzirom na oranicu na kojoj smo igrali, sudiju koji je sjeckao igru na svaki kontakt, desetkovani sastav, istrošenost fizičku i psihičku poslije derbija ovo je neki realan rezultat.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vidis da nemas pojma. Sa zvijerkama prica Hadzija. Onda dodje podnese direktorici izvjestaj, kaze joj koliko trazi. Ona dalje komunicira sa Namom i to je zavrsen posao. Dosao Hadzija sa Tinom u klub i rekao evo ja doveo igraca Kosta 15k eura mjesecno. Izvolite ga placati. Jest kod vas na igricama tako kad glumite trenere. Zna se u nasem klubu red, prosla su vremena kada se dovodilo i talilo po zeljama menadzera.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:33Nije hadzija dao,dao je klub,al je hadzija tako dogovorio sa igracem,valjda on vrsi pregovore sa igracem,svasta cuj nije hadzija dao,sta onda on radi koji je njegov dio posla? Da nazove igraca i kaze bil ti dosao u Sarajevo al ne znam koliku ces imati platu to pitaj Sabrinubozovic10 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:18Nije Hadzija dao Tini 15k eura. Vi brkate zabe i babe iz nekih razloga. Na visokim primanjima pita se direktorica a i ona nakon sto glavni kaze da moze. Ako ce nam Hadzija biti krivac za sve onda logikom i da mu ga popusimo zbog titula i nastupa dobrih u Evropi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:11Boli Tinu djoko,plata ide sve obezbjedjeno,pomalo nekada i potrcis po jedno poluvrijeme,izbacis momka iz prve postave ko dobar dan,ono kad god hoces,a ovaj trenutno svemirski brod za njega i tako dalje i tako blize,zidan isto udje pokaze da je promasaj i hajmo dalje,jukic ponekad igra a milanovic na posudbi isto odlicna potez,mislim obojica krš al haj,napadaca nemas nikako imas samo na papiru,al zato Hadzija radi odlican posao za koji je dobro placen![]()
![]()
Hebo li vam Husref mame
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Dobro vece dobri ljudi. Dobro vece i administraciji
Popusim ban pred derbi, ali nema veze, bilo je divno citati konstruktivne rasprave bez mene i ovog alkalnog brata
Danasnja tekma je ok ako zeljeznicar ne dobije Borac. Mislim da nije problem bila ni TC, ni povrede/korona, nego glava poslije derbija. Napadac nam treba, podhitno !!! Uz to, ono o cemu odavno pricam: lijevi bek jer je Pidro nazalost na nivou Sabanovica. Dao Bog da se dozove, ali...

Danasnja tekma je ok ako zeljeznicar ne dobije Borac. Mislim da nije problem bila ni TC, ni povrede/korona, nego glava poslije derbija. Napadac nam treba, podhitno !!! Uz to, ono o cemu odavno pricam: lijevi bek jer je Pidro nazalost na nivou Sabanovica. Dao Bog da se dozove, ali...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 nov 2020, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bordobijelisampion, Vanja8 i 55 gostiju.