Samo se pitam kako se onda borimo za opstanak,kako nismo sigurni putnik za nizu liguSanchez1987 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:11Boli Tinu djoko,plata ide sve obezbjedjeno,pomalo nekada i potrcis po jedno poluvrijeme,izbacis momka iz prve postave ko dobar dan,ono kad god hoces,a ovaj trenutno svemirski brod za njega i tako dalje i tako blize,zidan isto udje pokaze da je promasaj i hajmo dalje,jukic ponekad igra a milanovic na posudbi isto odlicna potez,mislim obojica krš al haj,napadaca nemas nikako imas samo na papiru,al zato Hadzija radi odlican posao za koji je dobro placen![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
#MarinovicOut
Mamlaz nije sposoban sa ovim rosterom dobiti dom penzionera i amatere..
Mamlaz nije sposoban sa ovim rosterom dobiti dom penzionera i amatere..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
J.ebi se Marinovicu
toliko o danasnjoj utakmici
toliko o danasnjoj utakmici
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Nema veze, i dalje smo prvi i dalje smo neporazeni i dalje je sve u nasim rukama. Danas nam je uzasno falio napdac, teren je bio katastrofalan sto je takodjer uticalo na nasu igru. Nema se sta puno sta komentarisat, malo me kod Vinka nervira sto nije nimalo fleksibilan ove zadnje dvije utakmice, ali sve ce to bit dobro. Nadam se da ce se i Susic vratiti i pokazati da vrijedi para za koje je placen, ali po mom misljenju tesko, mislim da nece od njega biti nista. Napadaca ako je ikako moguce i sada dovesti, do kraja sezone nekog, a na zimu ganjati kapitalca.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nije Hadzija dao Tini 15k eura. Vi brkate zabe i babe iz nekih razloga. Na visokim primanjima pita se direktorica a i ona nakon sto glavni kaze da moze. Ako ce nam Hadzija biti krivac za sve onda logikom i da mu ga popusimo zbog titula i nastupa dobrih u Evropi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:11Boli Tinu djoko,plata ide sve obezbjedjeno,pomalo nekada i potrcis po jedno poluvrijeme,izbacis momka iz prve postave ko dobar dan,ono kad god hoces,a ovaj trenutno svemirski brod za njega i tako dalje i tako blize,zidan isto udje pokaze da je promasaj i hajmo dalje,jukic ponekad igra a milanovic na posudbi isto odlicna potez,mislim obojica krš al haj,napadaca nemas nikako imas samo na papiru,al zato Hadzija radi odlican posao za koji je dobro placen![]()
Remiji ne donose titule. Zar vam je tesko reci da je vinko glavni krivac za prosuta 4 boda u dva kola kada smo se tako lagano mogli odmaci od ostalih.
Prvi jesmo, dovoljnu razliku imamo, neporazeni smo ali ako se ovako nastavi necemo zadugo biti prvi.
NEMA NAZAD
Sta ti je bosnjo nakon nerijesenog popljuj sve koga vi pratite sve ove godine pa ocekujete sve pobjede hahha bas ste smjesni
- ElCartel11
- Kontakt:
Tjera trenera koji nema poraza u ligi 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Inače i pratioci sve pobjeđuju.

Bas se i ne slazem sa tom konstatacijom. Da smo mi proslih sezona pola utakmica koje smo izgubili odigrali barem nerjeseno, vjerujem da bi imali koju titulu vise na kontu. Zato ke bod vrlo bitan, pogotovo u ovakoj situaciji kad ti fali par glavnih igraca, a pogotovo nemamo pravog napadaca, najvise zamjeram to Hadzicu sto nije doveo jos jednog solidnog napadaca.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sve ovo odlicno, ovako desetkovani, bez napadaca odigrali solidno. Ide pauza, taman da se napune baterije te slozi ekipa. Igraj bordo bijeli
!!!!!

U novi boj ...
Ma ne zamjeram nikome nista.
Zalim samo zbog Dinamo Bresta i derbija, ostalo ide sve po planu i programu.
Ko je ocekivao sve pobjede, taj je LUD, budala, glupan, idiot, i fudbal nije za njega.
Jos ono nesto izaslo iz rupe da komentarise, a nema srca reci nijedan da je pola ekipe, vise od pola, zarazeno, povredjeno, suspendovano ...
Covjek bi mogao shvatiti pljuvanje da smo mi izasli u najjacem sastavu, al ni blizu. Al dobro, sta ocekivati od navijaca onog uhljupa iz Janje...
Zalim samo zbog Dinamo Bresta i derbija, ostalo ide sve po planu i programu.
Ko je ocekivao sve pobjede, taj je LUD, budala, glupan, idiot, i fudbal nije za njega.
Jos ono nesto izaslo iz rupe da komentarise, a nema srca reci nijedan da je pola ekipe, vise od pola, zarazeno, povredjeno, suspendovano ...
Covjek bi mogao shvatiti pljuvanje da smo mi izasli u najjacem sastavu, al ni blizu. Al dobro, sta ocekivati od navijaca onog uhljupa iz Janje...
Ako je on jedini kriv za,kao sto kazes 4 prosuta boda, onda je on jedini zasluzan za osvojenih 34 boda...Ovo ne mogu biti navijaci Sarajeva,sta ti mislis da drugi ne igraju fudbal,da smo mi vanzemaljci...fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:22Inače i pratioci sve pobjeđuju.![]()
Tvoj post nakon poraza Sarajeva prošle godine od Tuzla City-ja.

Tad trener nije bio kriv, jer je trener naravno Husref Musemić. Toliko dugo čekate poraze, da se i nakon remija upalite.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ma ovdje ili većina nisu navijači Sarajeva ili su neke seronje. Pa jbt koliko problema sa zdravljem i odigras neriješeno u gostima protiv kluba koji se bori za Europu i ti jedva dočekaš da pričaš protiv tima koji je prvak zadnje dvije godine i koji je trenutno prvi na tabeli i ostat će bez obzira kako odigraju pratioci. Haj opet razumiješ normalnu kritiku nije nam danas valjalo to i to al sve ostalo je preseravanje. Mi ko navijači zaslužujemo ona vremena kad nam je treće mjesto bilo premija. Al opet uživo kad razgovaraš sa našim navijačima nećeš naići ni na jednog pljuvača tako da je to prava realnost a ne ovaj forum. Samo ja ne bih mogao biti toliko bezobrazan da pričam protiv ovakvog mog Sarajeva, sa trenerima i igračima kakve ne pamtim. ŠAMPIONI!!!
-
- Kontakt:
Nije hadzija dao,dao je klub,al je hadzija tako dogovorio sa igracem,valjda on vrsi pregovore sa igracem,svasta cuj nije hadzija dao,sta onda on radi koji je njegov dio posla? Da nazove igraca i kaze bil ti dosao u Sarajevo al ne znam koliku ces imati platu to pitaj Sabrinubozovic10 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:18Nije Hadzija dao Tini 15k eura. Vi brkate zabe i babe iz nekih razloga. Na visokim primanjima pita se direktorica a i ona nakon sto glavni kaze da moze. Ako ce nam Hadzija biti krivac za sve onda logikom i da mu ga popusimo zbog titula i nastupa dobrih u Evropi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:11Boli Tinu djoko,plata ide sve obezbjedjeno,pomalo nekada i potrcis po jedno poluvrijeme,izbacis momka iz prve postave ko dobar dan,ono kad god hoces,a ovaj trenutno svemirski brod za njega i tako dalje i tako blize,zidan isto udje pokaze da je promasaj i hajmo dalje,jukic ponekad igra a milanovic na posudbi isto odlicna potez,mislim obojica krš al haj,napadaca nemas nikako imas samo na papiru,al zato Hadzija radi odlican posao za koji je dobro placen![]()

Mokes je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:30Tvoj post nakon poraza Sarajeva prošle godine od Tuzla City-ja.
Tad trener nije bio kriv, jer je trener naravno Husref Musemić. Toliko dugo čekate poraze, da se i nakon remija upalite.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ma sta ces to smo mi, covjek osvoji duplu nakon 3 mjeseca ga svi tjeraju i pljuju to je tako.
Kako bi nam sad valjao trener poput usrefa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.