Ko GA je. be kad ne zna laznjak opalitiBordo23 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:29Ubrzo nakon toga promašio penalZukanovic je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:12Fantastičan pogodak Irfana Hadžića za Akhisar![]()
https://sportsport.ba/fudbal/irfan-hadz ... por/381516![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A handzic danas bez greske u tuzli
Radovac je svemirski brod za TSSbordobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:52Sta vi mislite o TSS ?
Hoce li biti bolji i koliko uopšte moze ?
Realno tss za sada fula. Ali **** to je rizik na koji moraš biti spreman kada dovodiš takvog igrača.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vidi ovoga influensera. Odo se obrisati.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:25Mene samo nervira pojedini sto pišu komentare kao gdje ste bili poslije 8 pobjeda Itd Itd, evo samo da vam ovo napišem da poslije 15 kola smo jedina neporažena ekipa, i da nam je ovo historijski start bez poraza, Al opet sa svim tim uspjesima mi “samo” bježimo par bodova konkurntu koji ima i utakmicu manje i ako je pobjedi doći će samo na minus 2, a nama najbolji start u historiji... tako da mi nismo toliko jaki nismo Kao sto je Dinamo npr u Hrv ali smo na putu da to budemo, iako treba još puno puno rada, kad budemo dovodili igrače to jest kupovali ih, npr sad Dat pola miliona Milion za napadača i sl. A ne dovodit slobodne igrače to jest polovnjake koji karijeru oživljavaju... eh znaš kad ću reci svaka čast kad bude sad ovaj drugi dio kad budemo gostovali Borcu Velezu Zelju Širokom i kad te ekipe skoro sve pobjedis i napraviš niz E onda možemo reci da se setamo ligom Itd Itd. Znam da se titule osvajaju u malim utakmicama Al treba da budemo realni i pošteni da mi nismo puno jači od ostalih, treba se dobro preispitati na ovoj pauzi kako igrači tako i uprava, a napadača pod hitno dovesti pa makar to bio i Bekic... poz raja bit će sve dobro aBd , Al bit će ove godine bas bas teško za titulu do samog kraja, nadam se da ćemo se mi radovati !
-
- Kontakt:
Obrisan si ti davno, haj pozdrav
Meni Tino djeluje kao da i on sam nazor igra, kao da nema zelje uopste da se bavi fudbalom ali eto mora nesta raditi i od necega zivjeti pa radi to 

Ima li u mladosti kakvo dobro krilo? Trebalo bi to odma kaparisati. Mozda bi musija izasao komsiji u susret.
- robertkosar
- Kontakt:
FK Sarajevo je još uvijek neporažen.
Vinko Marinović
Naprijed bordo bijeli, oporavite se svi od korone pa u nove pobjede aBd
Dusmani, qurca nam se napushite...

Vinko Marinović

Naprijed bordo bijeli, oporavite se svi od korone pa u nove pobjede aBd

Dusmani, qurca nam se napushite...

Shvatam. I donekle i imas pravo.. ipak mislim da bi trebao malo spustiti standarde po pitanju individualnog kvaliteta kod nas.Evander je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:02Totalno neiskoristiv u pozicijskom fudbalu. Osim brzine, nema drugih kvaliteta. Za ekipu koja vecinom napada, igrac kojeg ne mozes koristiti.
Hvala mu na golu protiv Buducnosti, ali nije on igrac za ovo Sarajevo. Koristan moze biti samo kad se branimo, a to je u ovoj ligi rijetkost.
The saddest thing in life is wasted talent.
Možda jeste, ali ste tom istom Radovcu svi redom mamu krpili po forumu. Zato ne s.rite, ljudi igraju kako su trenutno u mogućnosti i to je ok.Kometa je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:39Radovac je svemirski brod za TSSbordobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:52Sta vi mislite o TSS ?
Hoce li biti bolji i koliko uopšte moze ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ostaje žal što nismo iskoristili igrača više cijelo poluvrijeme. Ne ide bez napadača.
Da li je ovo kiks? Po meni, zavisi od sutrašnjeg rezultata. Ako sutra bude kec onda ovo od danas nije kiks. Ako bude nerješeno ili pobjeda gosta onda je kiks.
Ništa strašno obzirom na okolonosti za bod danas. Sutra navijat da bude kec i da prednost bude 5 ili 4 boda. Vjerujem da će biti najmanje iks sutra.
Mi imamo još 5 utakmica do pauze, tri igramo kući protiv slabijih protinika gdje ne bi trebali imati problema (Olimpik, Sloboda, Radnik) i idemo Veležu i Borcu. Uz skor od 4-1-0 mi bi imali fantastičnu prednost u odnosu na drugoplasiranu ekipu, da ne govorim za ostale.
Da li je ovo kiks? Po meni, zavisi od sutrašnjeg rezultata. Ako sutra bude kec onda ovo od danas nije kiks. Ako bude nerješeno ili pobjeda gosta onda je kiks.
Ništa strašno obzirom na okolonosti za bod danas. Sutra navijat da bude kec i da prednost bude 5 ili 4 boda. Vjerujem da će biti najmanje iks sutra.
Mi imamo još 5 utakmica do pauze, tri igramo kući protiv slabijih protinika gdje ne bi trebali imati problema (Olimpik, Sloboda, Radnik) i idemo Veležu i Borcu. Uz skor od 4-1-0 mi bi imali fantastičnu prednost u odnosu na drugoplasiranu ekipu, da ne govorim za ostale.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Taj bi nam lego ko kec na desetku. Da je nekako nagovoriti hadziju da sve pare koje gazda da za pojacanja ponudi rodjaku musiji, da nam ga bar posudi do ljeta. Ako mu je to malo para, dati mu jos i fanima.
Tino bi mnogo ali mnogo bolji bio na ACM, vidjelo se to protiv Celtica
Jedan je Handžić!Pantelija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:32Ko GA je. be kad ne zna laznjak opalitiBordo23 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:29Ubrzo nakon toga promašio penalZukanovic je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:12Fantastičan pogodak Irfana Hadžića za Akhisar![]()
https://sportsport.ba/fudbal/irfan-hadz ... por/381516![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Sva nasa krila su bolja od njega a zbog njega nije doveden spic jer je hadzija pare bacio na ovu prevaru.
-
- Kontakt:
Boli Tinu djoko,plata ide sve obezbjedjeno,pomalo nekada i potrcis po jedno poluvrijeme,izbacis momka iz prve postave ko dobar dan,ono kad god hoces,a ovaj trenutno svemirski brod za njega i tako dalje i tako blize,zidan isto udje pokaze da je promasaj i hajmo dalje,jukic ponekad igra a milanovic na posudbi isto odlicna potez,mislim obojica krš al haj,napadaca nemas nikako imas samo na papiru,al zato Hadzija radi odlican posao za koji je dobro placen 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, bvsic, keli, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90 i 49 gostiju.