Sporazumno, podrazumjeva se. Killera pod hitno dovesti ba.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Opet se cirkus pravi.
Igraci su jucer na dan utakmice otputovali a utakmica u 1, znaci ne mozes ni ocekivati neke rezultate.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Sreća pa su nam rezultati konkurenata za opstanak išli na ruku ovo kolo, ali do kada će biti tako.
Putovati na dan utakmice nigdje veze.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ne znam sta toliko trazite alibi za svaki poraz. Jbg led nisu putovali 12 sati pa direktno na teren, nego sat i pol do 2.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 20:51Sreća pa su nam rezultati konkurenata za opstanak išli na ruku ovo kolo, ali do kada će biti tako.
Sta treba, dva dana prije da idu, mozda svakom maserku da obezbijedimo, da im popusimo da bi nekog pobjedili

Mi smo jedini klub u BiH u kojem su igraci bukvalno, pazi sada bojkotovali vlastiti klub

A sta misle manekeni da se u Slobodi recimo nesto i odradi da bi se zaradilo...Da pobjedjuju, obezbijede evropu, time bi klubu cisto zaradili pola mil km, pa bice i para....gledaj zelje, kunem ti se finansijski se raspadaju ali ljudi igraju....hej...Samo nasima sve zivo fali u pm....Pa neka nesto obezbijede klubu, pa neka sa obrazom traze, dokle vise...putovali na dan utakmice mos misliti bezobrazluka

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ja ba, ne moraju ni putovati. Tako cemo jos vise ustediti para
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- RollingPaper
- Kontakt:
Steta sto prodase stranicu Crveno Crni. Bila je fin mali kutak Slobodasa
-
- Kontakt:
Kome je prodao, koRollingPaper je napisao/la: ↑09 nov 2020, 01:58Steta sto prodase stranicu Crveno Crni. Bila je fin mali kutak Slobodasa
Sada vidim evo....Jbt koji smo mi cirkus nije za nas nista ba

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda mali poceo srat,a pare preusmjerene na izborne marifetluke.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Treba prijaviti sad ovu "Novu stranicu" mamu im j3bem komercijalnu ! Prijavite i odpratite stranicuRollingPaper je napisao/la: ↑09 nov 2020, 01:58Steta sto prodase stranicu Crveno Crni. Bila je fin mali kutak Slobodasa
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Stalno ponavljamo ovoliko mlađih od 21 igralo ali vidio sam da je i ova Mladost DK imala dosta mladih igrača. Koliko su oni imali igrača ispod 21 a koliko mi do njihovog drugog gola?
& $ ?
Ima ova nova:RollingPaper je napisao/la: ↑09 nov 2020, 01:58Steta sto prodase stranicu Crveno Crni. Bila je fin mali kutak Slobodasa
https://www.facebook.com/SamoSloboda075
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Treba i novu bojkotovati BUZDOVANI samo gledaju kako ce sta zaraditi mater bi prodali za klik
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ja mislim da je bilo i mi i oni po 5 igraca ispod 21 godine, mi imali jos 4 igraca na klupi ispod 21 godine, a oni 6 na klupi.
Pa moze stranicu prodati npr imali su 14k pratilaca to je za neki drugi biznis dobra baza pogotovo ako im je target zona Tuzla i okolina.
I onda naprave novu stranicu nakupe ponovo ljudi na Slobodino ime na Slobodinu tematiku pa opet prodaju isto kokosari malo pile hrane dok ne naraste pa ga prodaju
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pa eto prodaj ti, znam likove koji su to vodili, nikad marke nisu uzeli a radili su posao koji bi NORMALAN klub sam radio i bili bolji PR od svih zaposlenih PR-ova, i marketing frajera i sve to 5 godina svog vremena izgubili, nudili stranicu klubu na sta su izignorisani.Slobodas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 14:34Pa moze stranicu prodati npr imali su 14k pratilaca to je za neki drugi biznis dobra baza pogotovo ako im je target zona Tuzla i okolina.
I onda naprave novu stranicu nakupe ponovo ljudi na Slobodino ime na Slobodinu tematiku pa opet prodaju isto kokosari malo pile hrane dok ne naraste pa ga prodaju
Po meni su teske budale, ne moze normalan covjek radit dzaba nesto.
Niko ih nije tjerao da rade , i da je pravi klub tuzli bi ih zbog zastite imena ! Sta ce kupovati njihovu stranicu (od 14k) kad su kupili oni stranicu od 54 K , a i taj lik se je opario na Slobodino imeMMA075 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 14:40Pa eto prodaj ti, znam likove koji su to vodili, nikad marke nisu uzeli a radili su posao koji bi NORMALAN klub sam radio i bili bolji PR od svih zaposlenih PR-ova, i marketing frajera i sve to 5 godina svog vremena izgubili, nudili stranicu klubu na sta su izignorisani.Slobodas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 14:34Pa moze stranicu prodati npr imali su 14k pratilaca to je za neki drugi biznis dobra baza pogotovo ako im je target zona Tuzla i okolina.
Po meni su teske budale, ne moze normalan covjek radit dzaba nesto.

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sigurno nije klub ostetio ko mnogi, a vise je pridonjeo od 90% njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.