Odlicno zapazanje. Cak i tehnicki nije na nekom nivou. Moze biti dobar zadnjih pola sata kada treba ritam promijeniti.Evander je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:02Totalno neiskoristiv u pozicijskom fudbalu. Osim brzine, nema drugih kvaliteta. Za ekipu koja vecinom napada, igrac kojeg ne mozes koristiti.
Hvala mu na golu protiv Buducnosti, ali nije on igrac za ovo Sarajevo. Koristan moze biti samo kad se branimo, a to je u ovoj ligi rijetkost.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg, igrac koji zivi za prostor iza beka i kontre, kad ti se ovako spuste nazad do golmana ko ovi danas korisniji ti je Zinedin na krilu nego Matt....ali kako Vinko rece to je to sto smo imali fit....Evander je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:02Totalno neiskoristiv u pozicijskom fudbalu. Osim brzine, nema drugih kvaliteta. Za ekipu koja vecinom napada, igrac kojeg ne mozes koristiti.
Hvala mu na golu protiv Buducnosti, ali nije on igrac za ovo Sarajevo. Koristan moze biti samo kad se branimo, a to je u ovoj ligi rijetkost.
Ali moze nam koristit sa konama, sirokim,velezom,borcem,zrinjskim,slobodom,mladosti,olimpikom....

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 nov 2020, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Vinko je rekao sto je bilo spremnih igraca to je i izveo sto se mozda izmedju redova moze procitati da su igrali oni koji nisu malaksali i iscrpljeni od virusa i oni koji nisu povrijedjeni. Mozda stvarno imamo problem sa virusom i dobro ce doci ova pauza dok prodju ti "problemi".
Mozda su to sve i nagadjanja. Treba malo sacekati sa napadima na ekipu i sš, bar do sutra navecer
Mozda su to sve i nagadjanja. Treba malo sacekati sa napadima na ekipu i sš, bar do sutra navecer
Hvala sto me pratis, gnjido jednaThrillerHz je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:52Ako imate vremena, udjete na profile ledesme, kamuflazna, emira, holymena i slicnih, i premotate postove iz perioda kad je Kesko bio tu i kakva im je prica bila tad, a kakva danas, veoma interesantno stivo za citati, nakon kojeg ce vam sve bit jasnije![]()
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ja kao husrefoljubac dajem apsolutnu podrsku Vinku i momcima. Smanjiti ocekivanja i bit ce ok. Imam osjecaj da ljudi misle da cemo svaku utakmicu do poluvremena 3 razlike voditi.
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj odvratnog osjecaja, zadnji put sam se ovako osjecao kad smo izgubili onaj derbi 1:3.Još ako sutra Željo pobjedi, strah me i pomisliti.
- Osttribine
- Kontakt:
Losa utakmica danas sa nase strane, ali hajde bitno je da smo i dalje neporazeni, moralo je nekada doci i do ovoga, ko misli da mozemo pobijediti svaku tekmu nek se rokne odmah. Jedino sto bih Vinku mogao zamjeriti je nedavanje sanse Hebibovicu, nije da nije zasluzio, pokazao mu je to u nekim utakmicama, ne znam na osnovu cega Jukic ima prednost.
Pauza u pravo vrijeme da se oporave neki zarazeni igraci kao i ovi sa laksim povredama.
Pauza u pravo vrijeme da se oporave neki zarazeni igraci kao i ovi sa laksim povredama.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 08 nov 2020, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ima ovdje a i opcenito pljuvaca kojim nije bitno Husref, Vinko, Cala, Kodro oni uvijek pljuju i negativu prosipaju. Jednostavno negativni ljudi i to je tako.
Dva remija zaredom, nije dobro, ali da li je neko zaista ocekivao da cemo sve dobiti?
Mi sigurno gazimo prema tituli
Mi sigurno gazimo prema tituli

- SedrenikHz
- Kontakt:
Al bas hahahahah. Kakvi sve dusmani ovde pisu, ne vjerujem, ima li gore sorte od "pitara".ThrillerHz je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:52Ako imate vremena, udjete na profile ledesme, kamuflazna, emira, holymena i slicnih, i premotate postove iz perioda kad je Kesko bio tu i kakva im je prica bila tad, a kakva danas, veoma interesantno stivo za citati, nakon kojeg ce vam sve bit jasnije![]()
HEJ BEZ PORAZA SI PRVI NA TABELI, sutra +2 u najgorem slucaju i ono s.ere nesto, fuj !
DO TITULE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ostani jak Iversen, duga je sezona! Treba čuvati živce!Historicar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:23Joj odvratnog osjecaja, zadnji put sam se ovako osjecao kad smo izgubili onaj derbi 1:3.Još ako sutra Željo pobjedi, strah me i pomisliti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cega te strah ostajes prvi na +2Historicar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:23Joj odvratnog osjecaja, zadnji put sam se ovako osjecao kad smo izgubili onaj derbi 1:3.Još ako sutra Željo pobjedi, strah me i pomisliti.
Ide pauza, odmor, dovedes spica i furiozno krenemo do zimske....mislis da oni nece kiksat sad u ovom periodu?
100% hoce a losije igrace imaju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta te strah pomislit, sve je u našim rukama imaš +5/4/2 nebitno. Tekmu po tekmu i lagano. Mi kad smo loši bude x, drugi kad su loši izgube.Historicar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:23Joj odvratnog osjecaja, zadnji put sam se ovako osjecao kad smo izgubili onaj derbi 1:3.Još ako sutra Željo pobjedi, strah me i pomisliti.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ja sam ih svojedobno zvao "Semse Suljakovic"bordobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:25Ima ovdje a i opcenito pljuvaca kojim nije bitno Husref, Vinko, Cala, Kodro oni uvijek pljuju i negativu prosipaju. Jednostavno negativni ljudi i to je tako.

Trecu sezonu smo prvi na tabeli i ovakve stvari se pisu. Neki su brzo zaboravili virsle, Blekice, Baljka i ostale uzase koji su zadesili nas klub i odletjeli u oblake. PRVI SMO I BEZ PORAZA, zapamtite.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Kakav Iversen legendo, šta lupaš ?joker90 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:27Ostani jak Iversen, duga je sezona! Treba čuvati živce!Historicar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:23Joj odvratnog osjecaja, zadnji put sam se ovako osjecao kad smo izgubili onaj derbi 1:3.Još ako sutra Željo pobjedi, strah me i pomisliti.
Aj, Riki Martine, brate shvati me! Ne moootaj se oko njeee!Historicar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:30Kakav Iversen legendo, šta lupaš ?joker90 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:27Ostani jak Iversen, duga je sezona! Treba čuvati živce!Historicar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:23Joj odvratnog osjecaja, zadnji put sam se ovako osjecao kad smo izgubili onaj derbi 1:3.Još ako sutra Željo pobjedi, strah me i pomisliti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Živ i zdrav ti bio legendo, veze ja nemam šta ti pišeš i šta hoceš. Vjerovatno si me pomješao sa nekim, pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.