Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
reko sam nakon derbija vinko mora pod hitno napustiti fks i spasiti sezonu najboljoj ekipi lige
Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
FKS ako Krpića dovedu, liga je završena. Hordaši bi mu ustvari trebali noge ljubiti da im dođe.
Smiješno pročitati postove nekih koji ga ne žele

Smiješno pročitati postove nekih koji ga ne žele

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- svrakino1921
- Kontakt:
Rođeni
Stadion vam je bonbona
Svaka cast

Stadion vam je bonbona
Svaka cast

- svrakino1921
- Kontakt:
Trebamo i mi ovako donji dio juga gdje nema stolica
Prefarbat u plavo
Ljepse bi bilo
Prefarbat u plavo
Ljepse bi bilo
-
- Kontakt:
Kakav stadion Velez pravi, aferim!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ma kone su svakog podcjenivali pogotovo nas.Nema šta jesu dobri svaka čast ali nisu tako kao što su oni predstavljali ,sjetite se kako su se provukli prije par mjeseci protiv MK i pa T.City na Koševu. Jedan poraz kad bi bio,slijedio bi raspad sistema...Vidjet ćemo rano je još bilo šta govoriti.Željo sutra teško gostovanje ,naravno kao svaki navijač očekujemo pobjedu ali bit će teško sutra kako god.Veležovci odličan stadion,svaka vam čast prelijepo 

- svrakino1921
- Kontakt:
Bolji Radovac od TSS

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pročepilo i Rođene 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
možda razmišljaju o tome da godinu završe bez poraza, možda im je to u podsvjesti pa ih je to malo zakočilo
Da je bolji igr'o bi u Sarajevu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo Velež, totalno zasluženo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Mladost i Krupa se ne bi sloziliBosniaBoston je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:24Mozda nije al imamo pobjednicki mentalitetElCartel11 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:23
Pustimo derbi necemo o njemu.
Reci je li realno da ste protiv Zrinjskog uzeli 3 boda? Široki vas je takodje ubio u prvom poluvremenu i ispromasivali se dosta.A vi mozete samo kmecati zbog te cinjenice

- Osttribine
- Kontakt:
Pa eto sto nas niste pobijedili, najavljivali ste pobjedu nad "korona" sampionom, a prvo poluvrijeme niste mogli loptu preko centra iznijeti, u drugom ste se malo dohavizali istina.SoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:09Ma kone su svakog podcjenivali pogotovo nas.Nema šta jesu dobri svaka čast ali nisu tako kao što su oni predstavljali ,sjetite se kako su se provukli prije par mjeseci protiv MK i pa T.City na Koševu. Jedan poraz kad bi bio,slijedio bi raspad sistema...Vidjet ćemo rano je još bilo šta govoriti.Željo sutra teško gostovanje ,naravno kao svaki navijač očekujemo pobjedu ali bit će teško sutra kako god.Veležovci odličan stadion,svaka vam čast prelijepo![]()
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Svaka čast,mogli ste nas 2:0 možda čak i 3:0 u prvom otići ,realno nema šta.Dobra ste ekipa a ja sam samo rekao nije baš tako bajno kod vas, moje mišljenje je ovo za poraz jedan bi vas poremetioOsttribine je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:21Pa eto sto nas niste pobijedili, najavljivali ste pobjedu nad "korona" sampionom, a prvo poluvrijeme niste mogli loptu preko centra iznijeti, u drugom ste se malo dohavizali istina.SoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:09Ma kone su svakog podcjenivali pogotovo nas.Nema šta jesu dobri svaka čast ali nisu tako kao što su oni predstavljali ,sjetite se kako su se provukli prije par mjeseci protiv MK i pa T.City na Koševu. Jedan poraz kad bi bio,slijedio bi raspad sistema...Vidjet ćemo rano je još bilo šta govoriti.Željo sutra teško gostovanje ,naravno kao svaki navijač očekujemo pobjedu ali bit će teško sutra kako god.Veležovci odličan stadion,svaka vam čast prelijepo![]()

- Osttribine
- Kontakt:
Pa kod koga je to bajno, normalno je da ekipa ima oscilacije kroz jednu sezonu, tako je svugdje u svijetu, ali cinjenica je da Sarajevo ima najbolju ekipu i sezonu prije korone ove smo osvojili duplu krunu, pa onda prilikom prekida prvenstva zbog korone nakon odigrane 2/3 bili na prvom mjestu, evo i sada smo na prvom mjestu. Ipak je to stvar kvaliteta, a ne neke srece, samopouzdanja i nekih slicnih izgovora koji vasi navijaci cesto pisu.SoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:25Svaka čast,mogli ste nas 2:0 možda čak i 3:0 u prvom otići ,realno nema šta.Dobra ste ekipa a ja sam samo rekao nije baš tako bajno kod vasOsttribine je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:21Pa eto sto nas niste pobijedili, najavljivali ste pobjedu nad "korona" sampionom, a prvo poluvrijeme niste mogli loptu preko centra iznijeti, u drugom ste se malo dohavizali istina.SoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:09Ma kone su svakog podcjenivali pogotovo nas.Nema šta jesu dobri svaka čast ali nisu tako kao što su oni predstavljali ,sjetite se kako su se provukli prije par mjeseci protiv MK i pa T.City na Koševu. Jedan poraz kad bi bio,slijedio bi raspad sistema...Vidjet ćemo rano je još bilo šta govoriti.Željo sutra teško gostovanje ,naravno kao svaki navijač očekujemo pobjedu ali bit će teško sutra kako god.Veležovci odličan stadion,svaka vam čast prelijepo![]()
Vidjet ćemo rano je govoriti bilo šta,liga nam je takva svak svakog može pobijediti.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
I jedan veliki plus kod vas je što ste sačuvali igrače.Osttribine je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:29Pa kod koga je to bajno, normalno je da ekipa ima oscilacije kroz jednu sezonu, tako je svugdje u svijetu, ali cinjenica je da Sarajevo ima najbolju ekipu i sezonu prije korone ove smo osvojili duplu krunu, pa onda prilikom prekida prvenstva zbog korone nakon odigrane 2/3 bili na prvom mjestu, evo i sada smo na prvom mjestu. Ipak je to stvar kvaliteta, a ne neke srece, samopouzdanja i nekih slicnih izgovora koji vasi navijaci cesto pisu.SoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:25Svaka čast,mogli ste nas 2:0 možda čak i 3:0 u prvom otići ,realno nema šta.Dobra ste ekipa a ja sam samo rekao nije baš tako bajno kod vasOsttribine je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:21
Pa eto sto nas niste pobijedili, najavljivali ste pobjedu nad "korona" sampionom, a prvo poluvrijeme niste mogli loptu preko centra iznijeti, u drugom ste se malo dohavizali istina.Vidjet ćemo rano je govoriti bilo šta,liga nam je takva svak svakog može pobijediti.
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:33Eto sad TSS igra bas
![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo da se Rođeni sad ne useru
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.