Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Moramo dovesti argentinskog gabigola i hrvatskog zidanea da se ovo malo popravi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
felipe caicedo i golovi u posljednjim sekundama :ljepota:
prilicno sam siguran da bi lazio pobjedio juve da su igrali immobile i lucas leiva, obzirom da je immobile kljucni igrac za napadacku igru lazija sa svojim kretnjama, realizacijom i asistencijama, a muriqi i felipe caicedo nisu ni priblizno dobri kao immobile, tako da je patnja u igri bila evidentna, a tome je doprinio i cataldi koji nije kalibar lucasa leive, ni blizu
prilicno sam siguran da bi lazio pobjedio juve da su igrali immobile i lucas leiva, obzirom da je immobile kljucni igrac za napadacku igru lazija sa svojim kretnjama, realizacijom i asistencijama, a muriqi i felipe caicedo nisu ni priblizno dobri kao immobile, tako da je patnja u igri bila evidentna, a tome je doprinio i cataldi koji nije kalibar lucasa leive, ni blizu
Ovaj iz Genoe rukom zaustavlja loptu u 16, nista od penala. Da je kojim slucajno to uradio De Ligt, 6 stranica bi ispisali do sad.
embrace the chaos
-
- Kontakt:
jel je to Tudor donio luzerskog duha iz Hajduka, ha?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pirlo ima IQ ko i Lampard, samo ga Tudor koči
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fassone nema nikakve veze sa Eliotom. Ali hajde, očito se neka zdrava zezancija ne prihvaća ovdje. Tako da, esselamu alejkumu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
vidal i barella prodase pobjedu
Mikiii

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Cist penal za atalantu u 92
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pa rekli su čoporaši davno, ovdje se samo komentarišu sudijske odluke na račun Juventusa

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da je Juventus umjesto Atalante ja vjerujem da bi bio sviran ali ni za jedan drugi tim u ligi ne bi.
p.s. Ove sezone ne osvaja najbolji nego najmanje loš tim izgleda
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Chapman1886
- Kontakt:
Ma nije penal. Gledalo bi se protiv Intera 100%..
Inter prati tempo Juventusa, a Milan ode
Inter prati tempo Juventusa, a Milan ode
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.