FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo nije katastrofa, ako gurbeti sutra ne pobjede.
Valjda mogu nešto Vicini četalji
Valjda mogu nešto Vicini četalji
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Najveci cirkus du mi raja koja pljuje Hadziju. Imas dva klasicna napadaca prije sezone i to za nase uslove odlicna i jos masu ofanzivaca i sto nije doveden jos jedan u rangu Ahme. Raja misli mi ko Chelsea rupa bez dna. Znam i da se trazio napadac ali direktorica ih napusila. Neka je potpuno opravdano.
Covjek je bez poraza
Idi tuci se u glavu pred ogledalom da vidis kako si glup
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A zašto nismo pravili šanse? Meni je jasno da je i do terena, ipak na njemu igraju 2 ekipe. Nadati se da će biti bolje nakon pauze, čekaju nas teška gostovanja. Sa ovim danas ne možemo i ne smijemo biti zadovoljni.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:12Da smo pravili sanse, da je bilo bolje, pobijedili bi.Bordo23 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:06Ne moramo svaku dobiti. Ali u 3 poluvremena ne napraviti nijednu šansu.. ko može biti zadovoljan s time? Imali igrača više - kao da ga i nismo imali. Ovo mora bolje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:00
Sta treba svaku da dobijemo? Nema ekipe na svijetu da pobijedi svaku utakmicu. Jel se sjećaš kad smo još bili neporaženi godinu dana. Spustite loptu.
Tesko je 15 kola biti neporazen. Treba držati taj nivo. Evo Zeljo dobije 5 pa ga mlatne bilo koji sljedeći protivnik na grbavici. Ako me razumiješ. Jednostavno nismo imali svoj dan, nismo ih mogli probiti i to je to. Dobro je da nismo izgubili ovako sterilni. U nekim drugim vremenima ovo bi bio glat poraz.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kakva 2 napadaca? Jedan od 35 godina i nije realno da se oslonis cijelu sezonu na njega al nije ni bitno nek mu sad igraju napadacibozovic10 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:20Najveci cirkus du mi raja koja pljuje Hadziju. Imas dva klasicna napadaca prije sezone i to za nase uslove odlicna i jos masu ofanzivaca i sto nije doveden jos jedan u rangu Ahme. Raja misli mi ko Chelsea rupa bez dna. Znam i da se trazio napadac ali direktorica ih napusila. Neka je potpuno opravdano.
Teren na kosevu je do 10% bolji nego na tusnju, nista vise. Izgubljena 4 boda u dvije utakmice su vinkova. 100% izgubljena jer si na derbiju morao samo privesti utakmicu kraju,a ovo danas da ne pricam, sa igracem vise bez suta na gol za poluvrijeme. Sreca pa je pauza inace bismo zavrsili drugirobertkosar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:16
Drugo je igrati na kosevskoj travi a drugo na ovoj oranici koja je usput uza od koseva 10 metara i lakse se branit![]()
NEMA NAZAD
- robertkosar
- Kontakt:
Ziheras ili ne ali covjek jos nema jos ni jednu izgubljenu tekmu u premijer ligimartini46 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:19vinko je ziheras od trenera i to je glavni razlog kiksa. i sa gurbetima je kasnio sa promjenom,sta taj covjek razmislja uopste.bodi123 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:096 razloga za kiks, od najvećeg ka najmanjem, respektivno:
1. Loš teren koji ne dopušta ama baš nikakvu pas igru.
2. Vidno desetkovani izostancima te fizički i psihički ispražnjeni poslije Želje.
3. Nedostatak bilo kakvog napadača.
4. Marinovićeve kasne izmjene. Sušić je morao ući na poluvremenu.
5. Sivac koji je svaki pad svirao kao faul, ubio bilo kakav ritam koji smo trebali.
6. Slabija forma Benje i Fanima.
Sreća pa ide pauza, moramo se konsolidovati. Nadati se da će sutra Borac odraditi posao.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne može to biti glavni razlog pored prva 3 koja sam naveo, ni u ludilu.martini46 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:19vinko je ziheras od trenera i to je glavni razlog kiksa. i sa gurbetima je kasnio sa promjenom,sta taj covjek razmislja uopste.bodi123 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:096 razloga za kiks, od najvećeg ka najmanjem, respektivno:
1. Loš teren koji ne dopušta ama baš nikakvu pas igru.
2. Vidno desetkovani izostancima te fizički i psihički ispražnjeni poslije Želje.
3. Nedostatak bilo kakvog napadača.
4. Marinovićeve kasne izmjene. Sušić je morao ući na poluvremenu.
5. Sivac koji je svaki pad svirao kao faul, ubio bilo kakav ritam koji smo trebali.
6. Slabija forma Benje i Fanima.
Sreća pa ide pauza, moramo se konsolidovati. Nadati se da će sutra Borac odraditi posao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovaj Ledesma husrefoljubac jedva docekao dan pljuvanja.
Haha najace kako nicu ovi nikovi novi da nam objasne svoju viziju produzite dalje boli nas k za vase misljenje
Bez zezancije, fakat dovesti Amera Bekića.
Ne smijemo prosipati ovako bodove zbog nedostatka napadača.
Nema se šta čekati !
Ne smijemo prosipati ovako bodove zbog nedostatka napadača.
Nema se šta čekati !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Dvije tekme dva kiksa, iskljucivo zbog manja napadaca. Moraju dovesti klasu u napadu na zimskoj pauzi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma napadac se je morao dovesti to uopste nije upitno. Cak koliko znamo bilo je odredenih pregovora i kontakata od strane kluba, znaci i oni su razmisljali u tom pravcu. E sad gdje je zapelo i sto se nije doveo to niko ne zna.
@Nobel pada forum od konstruktivnosti. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Više bi nam odgovarala pobjeda Borca, ali u pravu si, ni x ne bi bio loš

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Igraci su umorni ljudi, Pejovic je sve odigro od dolaska, Rahman ,tatar, pidro, oremus,dupovac...nema svjezine a ovi sto udju su nekako bez borbe, uticaja, zinedin je dobro izgledao danas od ulaska....treba nam napadac jbg fakat, daj izrovi nekog spica jbg zivot, bar Bekica uzeli bi danas da je on bio naprijed, ruku u vatru bi dao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ali fkt ne mogu da se nacudim kako neki likovi ovdje pisu samo kada se desi kiks. Dodu ovdje i psuju, prozivaju, provociraju...kao da navijaju protiv vlastitog kluba, nevjerovatno. A prode serija od 10 utakmica gdje meljemo sve pred sobom ni rijeci ne napisu ili stidljivo dodaju neku rijec podrske.
Pa normalno nisu ni oni masine. Jos dodaj na to da su malo i psihicki pali nakon derbija i olahko propustene prilike da ih pobijedimo i da im se osvetimo za sve, a mozda ima malo i hastre ako je neko zarazen u ekipi, sve to ima uticaja ba.Denchi je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:31Igraci su umorni ljudi, Pejovic je sve odigro od dolaska, Rahman ,tatar, pidro, oremus,dupovac...nema svjezine a ovi sto udju su nekako bez borbe, uticaja, zinedin je dobro izgledao danas od ulaska....treba nam napadac jbg fakat, daj izrovi nekog spica jbg zivot, bar Bekica uzeli bi danas da je on bio naprijed, ruku u vatru bi dao....
Zato je ova pauza sada u pravi momenat dosla.
Ako mogu dovest krpica ok, bekic nije za SARAJEVO jer handzic je bolji i to sto handza nije igrao danas su zuti kartoni ne povreda. I mislim da posle pauze ce se odmorit i bice pravi.
Adukor susic ahmetovic krste handzic kovacevic milicevic serbedzic bili aut, teren nije vidio vodu od poplave u bosni, sudija sjecko igru i svaki duel je sviro faul..
Ubacimol tu da se hebibovic nije jos sto posto vrati i jukic se tek vraca posle povrede i da zidan (nema kvalitet) al pisali su ljudi da je imao problema sa djetetom i to je sigurno uzrokovalo da je jos gori..
Ja neznam da je ikad iko u histori pl bh nakon 14 kola ne porazen a da pri tom ima 11 pobjeda i 3 remija
Apsulutno smatram Husrefa legendom kluba i zao mi je sto su ga istjerali na onakav nacin (trebali su sacekat zadnje kole) i sto nije bar kao sefe akademije al VINKO je najbolji trener koji je ikad trenira pl bh
Adukor susic ahmetovic krste handzic kovacevic milicevic serbedzic bili aut, teren nije vidio vodu od poplave u bosni, sudija sjecko igru i svaki duel je sviro faul..
Ubacimol tu da se hebibovic nije jos sto posto vrati i jukic se tek vraca posle povrede i da zidan (nema kvalitet) al pisali su ljudi da je imao problema sa djetetom i to je sigurno uzrokovalo da je jos gori..
Ja neznam da je ikad iko u histori pl bh nakon 14 kola ne porazen a da pri tom ima 11 pobjeda i 3 remija
Apsulutno smatram Husrefa legendom kluba i zao mi je sto su ga istjerali na onakav nacin (trebali su sacekat zadnje kole) i sto nije bar kao sefe akademije al VINKO je najbolji trener koji je ikad trenira pl bh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.