FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 08 nov 2020, 15:11

Jednostavno nemozes bez napadaca. Rahmanovic nije taj igrac i ne igranje ahma handzica krste jednostavno smo izgubili Rahmanovica. Takode sudija nije dozvoljava nikakav kontakt sto je odgovaralo city jer su posle svakog duela po 1 minut uzimali lezajuci. Takode 4minute produzetka je smjesno kao ii minut prvom. Al ocito je da smo sad u mini padu forme, i da su nas povrede korona kartoni pokosili al i danas smo bili bolji citavu utakmicu.. Mislim da je sudija i sad pustiio igru da bi ih uzeli. Al je vrlo vazno da smo uzeli bod i da je HAMZA dobio svoje minute. Takode u najgorem slucaju smo na +2 nadam se da smo u zadnje dvije utakmice fasovali radi ona 3 boda od citya na kosevu gdje smo trebali zijanit. Nadat se da ce se igraci oporavit i odmorit i idemo dalje

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 08 nov 2020, 15:11

Jbg bilo je i ocekivano da cemo malo opasti i s tempom i formom, momci su bili nerealni u zadnje vrijeme. Igra je danas bila losa i bilo bi neposteno da smo dobili jer je mec bio izjednacen. U drugom poluvremenu sam i zaboravio da oni imaju igrača manje. Napadač nam je danas dosta falio, to nam je boljka u zadnje vrijeme nažalost.
Nastaviti boriti se, nista mi nismo bolji ni od Zelje ni od Zrinjskog i sa takvim stavom treba nastaviti dalje jer nam niko nece pokloniti bodove, moramo ih zaraditi sami!

P.S. Tušanj ima najgori travnjak u ligi. Nevjerovatno kakvi uslovi danas za igru, a lopta odskace u 100 smjerova, da bog sacuva...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 nov 2020, 15:11

Ja na ovakvim terenima ne mogu zamjeriti našu igru kakva god da je. I kazem jos jednom Tuzla ima odlicne igrače, nemojte ih porediti sa Mladosti, Radnikom ovo je top 3 tim lige. U svakoj utakmici koju igramo se vidi iz aviona da nam treba napadač i nadam se da Hadzija već radi na tome jer ako to ne riješi mogao bi ostati bez posla.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 nov 2020, 15:11

Budite precizniji, falio nam je napadac a ne handzic.
Na kosevu kad je badji dobio crveni, mi smo im 5-6 natrpali, ista im ova ekipa bila. Ovo danas khurcu ne valja i ko god brani ovu danasnju igru nabijam ga na khurac.
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 nov 2020, 15:12

I kada teškooooooo jeeee, kad redaš remijeee, pjesma sa istokaaa, nikad ne prestajeee! :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 08 nov 2020, 15:12

Bordo23 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:06
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
08 nov 2020, 15:00
LegendKiller je napisao/la:
08 nov 2020, 14:54
3 poluvremena mi nismo šanse napravili, još igrača više imali.
Stvarno neko sad može reći, uredu je ovo, obaramo rekorde, prvi na tabeli. Prvi na tabeli ali do kada sa ovom igrom i ovim pristupom.
Sutra mali plavi dobiju i eto ih na 2 boda. Umjesto da gledaš sebe, ti moraš pratiti NJIHA, i nadati se njihovom kiksu.
Sta treba svaku da dobijemo? Nema ekipe na svijetu da pobijedi svaku utakmicu. Jel se sjećaš kad smo još bili neporaženi godinu dana. Spustite loptu.
Ne moramo svaku dobiti. Ali u 3 poluvremena ne napraviti nijednu šansu.. ko može biti zadovoljan s time? Imali igrača više - kao da ga i nismo imali. Ovo mora bolje.
Da smo pravili sanse, da je bilo bolje, pobijedili bi.
Tesko je 15 kola biti neporazen. Treba držati taj nivo. Evo Zeljo dobije 5 pa ga mlatne bilo koji sljedeći protivnik na grbavici. Ako me razumiješ. Jednostavno nismo imali svoj dan, nismo ih mogli probiti i to je to. Dobro je da nismo izgubili ovako sterilni. U nekim drugim vremenima ovo bi bio glat poraz.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 nov 2020, 15:13

Uzasna igra, i nije da mora jednog napadaca dovesti nego 2, a Handzic nek budec 3. za nedaj boze, pa mi samo jednog **** "napadaca" imamo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 nov 2020, 15:14

Ne znam kako bi nam danas i napadač pomogao, kada nismo prilike stvorili koju bi napadač trebao realizirati. Da smo se ispromasivali pa uredu, ali ovako šta može napadač ako ekipa 3 pasa ne može odigrati.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 08 nov 2020, 15:16

Neozbiljno je ući u sezonu sa 2 špica( veteran i joker sa klupe) i nadati se nečemu u 20tak utakmica uzimajući u obzir mogućnost povreda i kartona.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 08 nov 2020, 15:16

holyman je napisao/la:
08 nov 2020, 15:11
Budite precizniji, falio nam je napadac a ne handzic.
Na kosevu kad je badji dobio crveni, mi smo im 5-6 natrpali, ista im ova ekipa bila. Ovo danas khurcu ne valja i ko god brani ovu danasnju igru nabijam ga na khurac.

Drugo je igrati na kosevskoj travi a drugo na ovoj oranici koja je usput uza od koseva 10 metara i lakse se branit :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 nov 2020, 15:16

slika

Idalje na prvom mjestu i bez poraza nakon 14 tekmi i nakon prvog kiksa jos od Mladosti ovdje bi neki opet da tjeraju.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 08 nov 2020, 15:17

Ocajno pripremljena i vođena tekma. Hajd ovo za vođenje nije iznenađenje. Do sada se sve svodilo daj je tataru, rarhmanu, ahmetu napravit će nešto. Međutim Ahmo otpao ova dva u padu forme a nemamo ništa drugo uigrano. Prokužili nas ljudi. Ovog Jukića ostavit u tuzli. Odlična partija Bešića, treba više gurati akademiju. Sigurno ima i neko krilo da dobija Jukićeve minute.

Idemo dalje, ne treba praviti dramu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 08 nov 2020, 15:17

08 nov 2020, 15:14
Ne znam kako bi nam danas i napadač pomogao, kada nismo prilike stvorili koju bi napadač trebao realizirati. Da smo se ispromasivali pa uredu, ali ovako šta može napadač ako ekipa 3 pasa ne može odigrati.
Pa rasteretio bi Tatara i Rahmanovica. Spic bi odvukao njihovu odrbanu, bilo bi sigurno upotrebljivih lopti.
Samo je napadac ovdje falio
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 nov 2020, 15:17

Za očekivati je bilo da ce kad-tad doći do pada forme, bitno je ne gubiti utakmice u tom periodu. Sad ide pauza, odmoriti se i maksimalno odraditi ovo do zimske pauze

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 08 nov 2020, 15:17

08 nov 2020, 15:14
Tako što bi napadač navlačio stopere i stvarao višak prostora
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 nov 2020, 15:18

Dajte ba ljudi pa mora se i neki kiks desiti, mozemo mi sada svasta reci i puno toga opravdano kritikovati ali ne moze sve ni biti savrseno. Ono sto je dobro mi i kad kiksamo ne gubimo i nismo nadigrani.
Uzmite svakako da je i los rezultat na derbiju ostavio traga na ekipu pa i ova sva situacija sa 'povrijedenim' igracima itd.
Pauza sad dolazi bas u pravi momenat, a poslije pauze idemo jos jace, uopste ne sumnjam u titulu i u nasu dominaciju.

martini46
Kontakt:

Post Postao/la martini46 » 08 nov 2020, 15:19

bodi123 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:09
6 razloga za kiks, od najvećeg ka najmanjem, respektivno:

1. Loš teren koji ne dopušta ama baš nikakvu pas igru.
2. Vidno desetkovani izostancima te fizički i psihički ispražnjeni poslije Želje.
3. Nedostatak bilo kakvog napadača.
4. Marinovićeve kasne izmjene. Sušić je morao ući na poluvremenu.
5. Sivac koji je svaki pad svirao kao faul, ubio bilo kakav ritam koji smo trebali.
6. Slabija forma Benje i Fanima.

Sreća pa ide pauza, moramo se konsolidovati. Nadati se da će sutra Borac odraditi posao.
vinko je ziheras od trenera i to je glavni razlog kiksa. i sa gurbetima je kasnio sa promjenom,sta taj covjek razmislja uopste.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 08 nov 2020, 15:19

Zaključak utakmice: Bekić je slobodan i dostupan još danas. Čovjek je bio korektan, otišao je korektno, solidan igrač. Nije pljačka od igrača, ali ako budemo cekali da dođe "ne znam ko", ko je od njega bolji 10%, moramo promisliti da ima još 5 tekmi do pauze. A kako reče Marinović danas, ako ne daš gol, teško se možeš nadati pobjedi.

Dosta sve nekreativno, pali smo u formi, zapravo pali su igrači koji su rješavali tekme do sad. Treba nešto novo isprobat, sta znam.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 nov 2020, 15:20

Jadni li smo mi u narednom periodu... Nek nam je Bog na pomoći.

Kasno će biti kasnijeeeee...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 08 nov 2020, 15:20

Nije toliko neocekivan ovaj kiks s obzirom na sve uzroke. Tezak derbi igran prije tri dana, igraci iscrpljeni prvenstveno mentalno zbog ocekivane pobjede. Onda doputovali u Tuzlu bez napadaca i stopera i jos u medjuvremenu ostali bez golmana i igraca koji je trebao vjerovatno igrati napadaca danas. Treba tu spomenuti i teren u Tuzli koji ne dozvoljava da se tri pasa uvezu.

Pored svega toga jedina zal je sto smo imali igraca vise citavo poluvrijeme, ali opet kad pogledas koliko su Rahmanovic i Tatar fizicki pali nismo to mogli iskoristiti.

Ostali nisu jos odigrali svoje utakmice tako da treba sacekat stanje na tabeli poslije ovog kola. Pauza dolazi u pravo vrijeme i idemo se spremiti za nastavak. Eh sad tu je i losa strana ove pauze jer ce Rajmanovic i Tatar sve vrijeme biti sa reprezentacijom i dodatnonse trositi. S druge strane imamo tu laganu prvu utakmicu s Olimpikom koju bi trebali rijesiti i onda se spremati dalje za par teskih gostovanja.
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 08 nov 2020, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, fks74, ledesma, Pablo11 i 56 gostiju.