FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nakon sto sam banovan jer sam se svako navijacu Sarajeva sjetio familije jer su vrijedjali casno ime Ivice Osima, vracam se. Samo da kazem da skidam kapu svakom igracu Zelje i naravno Osimu na rezultatima u zadnjih 10 dana. Posebno svaka cast im za derbi kada su nakon prvog poluvremena izasli na teren i igrom pokazali ko je gazda u gradu. I naravno Samir Bekrica , institucija, covjek koji je dao puno Zelji a nikad nije cijenjen koliko treba.
Vrijeme je da ih izgube, za sve ima prvi putLjoZee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:48Idemo u goste ekipi koja bod jedan nije izgubila kuci ove sezone.SudoHusika je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:40Ima li kakve negative pred tekmu? Ubi me ova idila na forumu.
Treba li nastaviti?![]()
Nista ne traje vjecnoMamla je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:54Vrijeme je da ih izgube, za sve ima prvi putLjoZee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:48Idemo u goste ekipi koja bod jedan nije izgubila kuci ove sezone.SudoHusika je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:40Ima li kakve negative pred tekmu? Ubi me ova idila na forumu.
Treba li nastaviti?![]()

Husika, imam jos jednu.
Mozda budemo igrali u formaciji 4231

#izdrzi
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:

Željezničar za život cijeli!
Ja kad vidim lik Vlade Jagodica tacno ni na silu ne mogu neku negativu prosuti
Kad se sjetim kako nam je kana kukao za ovog jukica u pitara, a on gori od Veselog
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sutra dobijemo i eto nas na razlici manjoj nego kad su prvenstvo prekinuli
Sto znaci sve je moguce dok traje rep pauza
Sto znaci sve je moguce dok traje rep pauza
Sutra moramo pobjediti, kako znamo i umijemo ali moramo!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Evo debili sa igracem vise nerijeseno na tusnju. Jao sta bi nam uradila pobjeda sutra. Napet se ko zabe, nekako kako god. Hajde molim te !!!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
U banja luci ne moze Liverpool pobjediti
To je to. Shvatio si sta sam htio reci.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sutra 0:1 citirat cu se poslije.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vlado se sasere kad igra protiv nas i jufkica, to je naša prilika, što je lik retardiran za fudbalskog trenera, plus nema Danilovića koji im je bio daleko najbolji fudbaler, samo jako biće 0-2
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 08 nov 2020, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja divova i qurca, ako u 2-3 minute nisam procitao 10-20 razliciti izgovora hahahaha.
Samo jos sto Bidena nisu okrivili ili evropsku uniju.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Jesmo li ovo mi poljuljali bh Bayern?
Da su igrali 11 na 11 drugačije bi bilo
Da su igrali 11 na 11 drugačije bi bilo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Vladu sutra treba nadmudriti, Borac je poljuljan vezanim porazima. Četništvo i gostovanje na Gradskom stadionu u BL treba da naloži svakog' igrača a ne da se prepadnu k'o curice.
Sretno ekipi i stručnom štabu sutra. Samo pamet u glavu i bez srljanja k'o muhe bez glave. Sve osim poraza je prihvatljivo.
Sretno ekipi i stručnom štabu sutra. Samo pamet u glavu i bez srljanja k'o muhe bez glave. Sve osim poraza je prihvatljivo.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 08 nov 2020, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Treba iskoristiti ovu gresku jufkica, sutra hrabro timski do pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.