CF. mislio sam da pitaš za igrača ssh

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
CF. mislio sam da pitaš za igrača ssh
Tarik Ramić mali, desetku je igro u juniorima.
Krilo.
Prvo DEBILUf0rest1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:55
Nije pljuvanje ako se napise da je neko katastrofa, ne vadi se na teren ne budi MAZGA, Pidro citavu sezonu igra katastrofa tako da taj teren ne spominji.
Ako to pise 10 ljudi onda valjda ima i istine?
Slazem se s tobom ovo za psovanje to nikad ne bih i protiv toga sam, sav se najezim kad procitam neciju psovku na naseg igraca to je uzas, ali da ne smijes napisati da je neko loš onda je to tvoj problem i nije forum za tebe.![]()
Eto i sam kazes da grijesi al bitno je ici u kontru bravo Mazgo tvrdoglava.Denchi je napisao/la: ↑08 nov 2020, 14:05Prvo DEBILUf0rest1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:55
Nije pljuvanje ako se napise da je neko katastrofa, ne vadi se na teren ne budi MAZGA, Pidro citavu sezonu igra katastrofa tako da taj teren ne spominji.
Slazem se s tobom ovo za psovanje to nikad ne bih i protiv toga sam, sav se najezim kad procitam neciju psovku na naseg igraca to je uzas, ali da ne smijes napisati da je neko loš onda je to tvoj problem i nije forum za tebe.![]()
Ne obracam se tebi
Ne igra katastrofa, nego grijesi, preuvelicavas, pa cak i da je tako danas moze odigrati za 10 i zabit 3 gola to ne mozes znati u 5. Minuti
Moze biti neogranicen broj pogresnih misljenja to sto puno likova nesto govori ne znaci da je to istina, ili dobro, istom logikom sda je dobra stranka a znamo da su lopovi i korumpirano smece...
Reci da je los slobodno, ali pobljuvati lika koji se trudi i bori za tvoj klub je idiotski, ima covjek da ga skloni kad ne bude davao sta treba na terenu, trecu godinu sve karamo a vi ko kocijasi idalje.....
Slobodno reci da si tuk'o cmarnijake po Olovu, nije sramota. Cak naprotiv
U kontru protiv psovanja i pljuvanja sablonskog da naravno uvijek!!!f0rest1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 14:10Eto i sam kazes da grijesi al bitno je ici u kontru bravo Mazgo tvrdoglava.Denchi je napisao/la: ↑08 nov 2020, 14:05Prvo DEBILUf0rest1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:55
Ne obracam se tebi
Ne igra katastrofa, nego grijesi, preuvelicavas, pa cak i da je tako danas moze odigrati za 10 i zabit 3 gola to ne mozes znati u 5. Minuti
Moze biti neogranicen broj pogresnih misljenja to sto puno likova nesto govori ne znaci da je to istina, ili dobro, istom logikom sda je dobra stranka a znamo da su lopovi i korumpirano smece...
Reci da je los slobodno, ali pobljuvati lika koji se trudi i bori za tvoj klub je idiotski, ima covjek da ga skloni kad ne bude davao sta treba na terenu, trecu godinu sve karamo a vi ko kocijasi idalje.....
Ja nikad nisam opsovao ni jednom igracu tak da to kocijasi ostavi za ostale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.