FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto neko napisa Jukic vani TSS unutra i Amar na 9ku. Ili ako nista Jukic vani Heba unutra pa i ovaj mali Ramic bi bio korisniji od njega.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mora se ovo dobiti..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dobro je ovo s obzirom na sastav.
Jel ovog nukica raja nesto uzela na zub onda kad smo ih 6-2 mlatnuli. Sjecam se da su mu oko mene svi psovali ja pojma nisam imao sta se desava.
Jel ovog nukica raja nesto uzela na zub onda kad smo ih 6-2 mlatnuli. Sjecam se da su mu oko mene svi psovali ja pojma nisam imao sta se desava.
You are someone else I am still right here
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma to ti je sve sto znas na svijetu ovom...mma_hz je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:49Ne **** me Denchi Bgt ,znam da si kontras ali pusti me sad Bgt.Denchi je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:48Mogao si tako napisati, cemu onakve gluposti ba tek 20 min. na terenu vec si ga sahranio...cemu to jbt
Onaj nakon 5 min. Vec vidio da je Pidro katastrofa, a teren kriv bukvalno, lopta odskace ko da je gumena...
Sto pljujete odmah?
Jel tesko napisat "Naprijed momci" ???

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja mislim da to datira iz one tekme kad su nas dobili u Banovićima 2:1, kad je bila tuča navijača u Olovu. Tu je nešta "zgriješio", al se ne mogu sjetit šta.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Teška utakmica nema šta. Samo pametno do kraja. Ne treba žuriti ima vremena.
Jel nakon ovog kola ide pauza?
Jel nakon ovog kola ide pauza?
Ko je ovaj Ramić što je na klupi ?
Koju poziciju igra ?
Koju poziciju igra ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Milosevic skaut, amerika-runda konekcijaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:52Ja fkt ne znam kako je ovolika seljacina poput Crnkica igrala kod nas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni dosta za danas ovo sto je dr. Rahmanović uradio, ako se jos i pobjedi dobro i jest
- f0rest1946
- Kontakt:
Nije pljuvanje ako se napise da je neko katastrofa, ne vadi se na teren ne budi, Pidro citavu sezonu igra katastrofa tako da taj teren ne spominji.Denchi je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:48Mogao si tako napisati, cemu onakve gluposti ba tek 20 min. na terenu vec si ga sahranio...cemu to jbt
Onaj nakon 5 min. Vec vidio da je Pidro katastrofa, a teren kriv bukvalno, lopta odskace ko da je gumena...
Sto pljujete odmah?
Jel tesko napisat "Naprijed momci" ???
Ako to pise 10 ljudi onda valjda ima i istine?
Slazem se s tobom ovo za psovanje to nikad ne bih i protiv toga sam, sav se najezim kad procitam neciju psovku na naseg igraca to je uzas, ali da ne smijes napisati da je neko loš onda je to tvoj problem i nije forum za tebe.

Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 08 nov 2020, 13:58, ukupno mijenjano 3 puta.
Jest jest u Banovicima sve pocelo,tu mu se j.ebalo od do.Derali se svi" Žuti Žutiii 'nije znao niko kako se zove tad je nepoznanica bio

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 nov 2020, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1:0 su nas dobili.. bio sam na tekmi pa se dobro sjecam.. prodali utakmicu

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Statistički nije bio loš u toj sezoni 2016/2017, imao je dosta golova i asistencija.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:52Ja fkt ne znam kako je ovolika seljacina poput Crnkica igrala kod nas
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vala gurnuti Rahmana na špica. Ili Zinedina na Krilo pa nek ulazi u sredinu. Leži taj način u nasoj ligi kad cama staviš na krilo.
Lija zna driblati i puno je bolji tehnicar od ove krampe, kojem je jedini kvalitet da ganja svaku loptu, ne odustaje....
E ja nisam bio na tekmi, vratila me murija iz Olova, gore u zastoj "uletio" i sve nas okrenuli nazad.Bordo23 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:561:0 su nas dobili.. bio sam na tekmi pa se dobro sjecam.. prodali utakmicu![]()

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Tarik Ramić, junior, priključen ekipi kad i Faruk Hodžić. Igra prednjeg veznog.