FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ASD
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ASD » 07 nov 2020, 16:05

Bosnausrcu9 je napisao/la:
07 nov 2020, 15:19
hondas je napisao/la:
07 nov 2020, 15:17
Musija je lopov ko i Hazmir,protiv takvih ekipa nikad nemas korektno sudjenje.Ako se dobro sjecam i prosli put kada smo gostovali dosudjen je izmisljen penal za Mladost a drugi gol smo dobili iz prekida.
mušija je još i veća lopina od aze kamikaze
10 puta.
Azmir kakav je god, a znamo svi dobro kakav je. NIje lik koji će se ulizivati političkim krimosima po Sarajevu.
Tuzla City u savezu sigurno najgore kotira poslije Slobode, od svih klubova u ligi.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 07 nov 2020, 16:12

ASD je napisao/la:
07 nov 2020, 16:05
hondas je napisao/la:
07 nov 2020, 15:17
Musija je lopov ko i Hazmir,protiv takvih ekipa nikad nemas korektno sudjenje.Ako se dobro sjecam i prosli put kada smo gostovali dosudjen je izmisljen penal za Mladost a drugi gol smo dobili iz prekida.
10 puta.
Azmir kakav je god, a znamo svi dobro kakav je. NIje lik koji će se ulizivati političkim krimosima po Sarajevu.
da... premazano đubre svim bojama.
pa sam način kako su se obogatili dovoljno govori. ovaj u americi steko na neki realno regularan način, inače da nije tako sad bi bio u tvorza...
mušija je već druga priča, farmaceutska mafija, usko povezana sa političkom...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 nov 2020, 16:20

07 nov 2020, 16:12
ASD je napisao/la:

10 puta.
pa sam način kako su se obogatili dovoljno govori. ovaj u americi steko na neki realno regularan način, inače da nije tako sad bi bio u tvorza...
Pa neke stvari treba razgraničiti.
Azmir je seljak, radio je loše stvari Slobodi, potpisivao ugovore, odvodio igrače, u TC hebe državu na porezima (mada mu to mogu i halaliti, jer bi dobar dio tih para u konkurenciju otišao) itd.
Ali mu niko ne može osporiti da se radi o sposobnom čovjeku, koji je izgradio malo carstvo i to sve svojim radom i sve legalno, u državi gdje je poreska kontrola na najvišem mogućem nivou.
Druga stvar, znamo svi da i kad je bio u Slobodi, a i sada u TC-u, uvijek je bio na marginama kad je sarajevski savez u pitanju i kada su suđenja u pitanju.
Ima kakav takav karakter, šta god ko mislio.

S druge strane, ovakvi kao Mušija bi sami ako treba u gol Mladosti zabijali da mu iz glavnog grada narede.
Sav je dio sistema.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 07 nov 2020, 16:33

ASD je napisao/la:
07 nov 2020, 16:20
ASD je napisao/la:

10 puta.
Azmir je seljak, radio je loše stvari Slobodi, potpisivao ugovore, odvodio igrače, u TC hebe državu na porezima (mada mu to mogu i halaliti, jer bi dobar dio tih para u konkurenciju otišao) itd.
Ali mu niko ne može osporiti da se radi o sposobnom čovjeku, koji je izgradio malo carstvo i to sve svojim radom i sve legalno, u državi gdje je poreska kontrola na najvišem mogućem nivou.
Druga stvar, znamo svi da i kad je bio u Slobodi, a i sada u TC-u, uvijek je bio na marginama kad je sarajevski savez u pitanju i kada su suđenja u pitanju.

S druge strane, ovakvi kao Mušija bi sami ako treba u gol Mladosti zabijali da mu iz glavnog grada narede.
Sav je dio sistema.
upravo tako...
samo pogledaj cijene lijekova kod nas u fbih i npr. srbiji, neki znaju biti i po 3, 4 puta jeftiniji nego kod nas. a te cijene diktira prvenstveno mušija i ekipa.
jbt čak je dodik ukazivo na farmaceutsku mafiju u fbih, i da su žešći lopovi :!:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 nov 2020, 16:36

07 nov 2020, 16:33
ASD je napisao/la:
07 nov 2020, 16:20

Sav je dio sistema.
upravo tako...
samo pogledaj cijene lijekova kod nas u fbih i npr. srbiji, neki znaju biti i po 3, 4 puta jeftiniji nego kod nas. a te cijene diktira prvenstveno mušija i ekipa.
jbt čak je dodik ukazivo na farmaceutsku mafiju u fbih, i da su žešći lopovi :!:
Ljudski otpad nastanjen u Sarajevu im je to omogućio.
Nema potrebe ići do Srbije, dovoljno je otići do Zvornika.
Ja išao do Zvornika turistički prošle godine i sjeo na kafu.
Ljudi mi govore, što ne reče da ćeš ići, da mi kupiš neke lijekove, ovdje preskupi. I onda se debil nađe da kaže, kako je Dodik smetnja Bakiru da nam omogući svima blagostanje.

Koliko god to teško bilo i koliko god se moralo preko nekih stvari preći ali fudbalski klubovi iz TK se moraju držati zajedno. Imati dobru saradnju. Inače nas nema nigdje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 nov 2020, 16:54

ma Said je halalio dobrih para od prosle godine, i pristao na znacajno smanjenje. Zato ga se ne smije dirati

a inace momentalan otkaz Crnogorcu, jos u bus. iskusniji trener kao Slavko Petrovic bi do sad makar 11 bodova osvojio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 07 nov 2020, 17:07

Bez obzira na sve opravdane kritike Gradi za neke stvari, od mene ima i više nego prolaznu ocjenu. Prije prvenstva sam gledao naš i roster drugih ekipa, i vidio sam nas ili blizu ili u zoni ispadanja na polusezoni. A mi nakon 14 kola imamo 17 bodova, 9 više od zone ispadanja. Njemu realno idu velike zasluge za to :!:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 07 nov 2020, 17:12

07 nov 2020, 17:07
Bez obzira na sve opravdane kritike Gradi za neke stvari, od mene ima i više nego prolaznu ocjenu. Prije prvenstva sam gledao naš i roster drugih ekipa, i vidio sam nas ili blizu ili u zoni ispadanja na polusezoni. A mi nakon 14 kola imamo 17 bodova, 9 više od zone ispadanja. Njemu realno idu velike zasluge za to :!:
Necu ga danas puno ni kritikovat, niti komentarisati ali ovo moram.
Ne idu njemu nikakve ekstra zasluge za to, nego mozemo zahvaliti bogu za katastrofalan start Olimpica i Krupe inace bi sada bili u egalu sa njima za ispadanje. Imali smo malo i srece, mora se ipak priznati i biti realan.
Dokle cemo se oslanjati na to ove sezone vidicemo.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 07 nov 2020, 17:23

Sviuodbranu je napisao/la:
07 nov 2020, 17:12
Ne idu njemu nikakve ekstra zasluge za to, nego mozemo zahvaliti bogu za katastrofalan start Olimpica i Krupe inace bi sada bili u egalu sa njima za ispadanje. Imali smo malo i srece, mora se ipak priznati i biti realan.
Bez obzira na njihov start, mi smo dobili sasvim zasluženo mladost, krupu, olimpik, široki, borac, uzeli bod u bn kod objektivo na papiru jače ekipe. Nije tu bilo neke sreće. Možda smo imali sreće protiv radnika u Tz gdje su nas ljudi nadigrali, a bio x na kraju.
Čak više nesreće, protiv sarajeva, ssh i možda borca i zrinjskog nismo zaslužili poraz. Najlošiji mečevi su bili protiv želje, veleža i mdk danas.

edit: sudije su svoje odradile u korist sarajeva (gol iz ofsajda), ssh (đubre mujić navlačio što je mog'o), veleža i danas mdk (krimosi sabrija i grbić). pokuš'o je i bilbija protiv borca prošlo kolo ali neuspješno...
Zadnja izmjena: Bosnausrcu9, dana/u 07 nov 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 07 nov 2020, 17:24

Gostovanja su nam ogroman problem, vjerovatno psiholoski i na tome se mora poraditi, zaposliti koga god treba psihologa, psihijatra, motivacionog govornika sta god samo da se promjeni taj mentalni sklop u glavi.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 07 nov 2020, 17:35

Stvarno je to nevjerovatno kad su naša gostovanja u pitanju. Ova situacija sad je dokaz da nije do protivničkih navijača i te neke atmosfere na gostujućim terenima. Jednostavno, igrači kao da kontaju, da na gostovanjima nisu obavezni igrati za bodove, nego da se odigra reda radi...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 nov 2020, 17:46

Jeste sudija svirao za njih ali igraj u pm makar neka se vidi želja. Napravi i njima i sudiji da se napate. Ali to nisam danas vidio. Isto kao da se ugase na nekim utakmicama igrači. Zbog čega??? Neki razlog postoji.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 07 nov 2020, 18:01

07 nov 2020, 17:23
Sviuodbranu je napisao/la:
07 nov 2020, 17:12
Bez obzira na njihov start, mi smo dobili sasvim zasluženo mladost, krupu, olimpik, široki, borac, uzeli bod u bn kod objektivo na papiru jače ekipe. Nije tu bilo neke sreće. Možda smo imali sreće protiv radnika u Tz gdje su nas ljudi nadigrali, a bio x na kraju.
Čak više nesreće, protiv sarajeva, ssh i možda borca i zrinjskog nismo zaslužili poraz. Najlošiji mečevi su bili protiv želje, veleža i mdk danas.

edit: sudije su svoje odradile u korist sarajeva (gol iz ofsajda), ssh (đubre mujić navlačio što je mog'o), veleža i danas mdk (krimosi sabrija i grbić). pokuš'o je i bilbija protiv borca prošlo kolo ali neuspješno...
Ja govorim o sreci da su Mladost, Krupa i Olimpic sezonu poceli katastrofalno inace bi razlika bila u 3 ili 4 boda.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 07 nov 2020, 18:49

Ova ekipa je mlada i psiholoski slaba. Kad lose udju u utakmicu takvoj ekipi je tesko se vratit. Danas kao da i motiva nije bilo, vidilo se na nekim jednostavnim stvarima da ne ide, bezmudo, bez borbe. Igraci Mdk vise htjeli, grizli na svaku loptu i zasluzeno slavili.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 nov 2020, 20:22

Bezmudnost
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 07 nov 2020, 23:06

Iskreno govoreci od ovih mladih igraca samo Devedjicu prolazna ocjena.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 nov 2020, 00:22

tuzla075 je napisao/la:
07 nov 2020, 23:06
Iskreno govoreci od ovih mladih igraca samo Devedjicu prolazna ocjena.
Vidi se da je momku samo falilo utakmica u nogama. Po mom misljenju, zadnje 2 utakmice jedan od najboljih nasih igraca. On i Osmic su vec zreli da budu u standardnih 11, a uz njih sto vise prilike pruzit i Alicu iz juniora.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2020, 09:11

Daj Krpica, odj3bi Halvadzica i naredne sezone da jurisamo na Evropu. Ovo mladici ce steci potrebno iskustvo, a kad prodamo Amera, taman para za jos 2 dobra pojacanja i siguricu Evropu. ❤❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 08 nov 2020, 12:37

Jučer je bilo katastrofalan dan. Ali nakon 14 možemo biti prezadovoljni učinkom, s obzirom koliko je para uloženo u tim. Idemo dalje!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 08 nov 2020, 12:45

Beduin je napisao/la:
08 nov 2020, 09:11
Daj Krpica, odj3bi Halvadzica i naredne sezone da jurisamo na Evropu. Ovo mladici ce steci potrebno iskustvo, a kad prodamo Amera, taman para za jos 2 dobra pojacanja i siguricu Evropu. ❤❤
Ne moze se **** kako hoces, valja isplatiti sve do kraja ugovora, osim ako se ne dogovoris.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: studeni i 26 gostiju.