10 puta.
Azmir kakav je god, a znamo svi dobro kakav je. NIje lik koji će se ulizivati političkim krimosima po Sarajevu.
Tuzla City u savezu sigurno najgore kotira poslije Slobode, od svih klubova u ligi.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
10 puta.
da... premazano đubre svim bojama.ASD je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:0510 puta.
Azmir kakav je god, a znamo svi dobro kakav je. NIje lik koji će se ulizivati političkim krimosima po Sarajevu.
Pa neke stvari treba razgraničiti.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:12da... premazano đubre svim bojama.
pa sam način kako su se obogatili dovoljno govori. ovaj u americi steko na neki realno regularan način, inače da nije tako sad bi bio u tvorza...
mušija je već druga priča, farmaceutska mafija, usko povezana sa političkom...
upravo tako...ASD je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:20Pa neke stvari treba razgraničiti.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:12da... premazano đubre svim bojama.
pa sam način kako su se obogatili dovoljno govori. ovaj u americi steko na neki realno regularan način, inače da nije tako sad bi bio u tvorza...
Azmir je seljak, radio je loše stvari Slobodi, potpisivao ugovore, odvodio igrače, u TC hebe državu na porezima (mada mu to mogu i halaliti, jer bi dobar dio tih para u konkurenciju otišao) itd.
Ali mu niko ne može osporiti da se radi o sposobnom čovjeku, koji je izgradio malo carstvo i to sve svojim radom i sve legalno, u državi gdje je poreska kontrola na najvišem mogućem nivou.
Druga stvar, znamo svi da i kad je bio u Slobodi, a i sada u TC-u, uvijek je bio na marginama kad je sarajevski savez u pitanju i kada su suđenja u pitanju.
Ima kakav takav karakter, šta god ko mislio.
S druge strane, ovakvi kao Mušija bi sami ako treba u gol Mladosti zabijali da mu iz glavnog grada narede.
Sav je dio sistema.
Ljudski otpad nastanjen u Sarajevu im je to omogućio.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:33upravo tako...ASD je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:20Pa neke stvari treba razgraničiti.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:12
da... premazano đubre svim bojama.
Azmir je seljak, radio je loše stvari Slobodi, potpisivao ugovore, odvodio igrače, u TC hebe državu na porezima (mada mu to mogu i halaliti, jer bi dobar dio tih para u konkurenciju otišao) itd.
Ali mu niko ne može osporiti da se radi o sposobnom čovjeku, koji je izgradio malo carstvo i to sve svojim radom i sve legalno, u državi gdje je poreska kontrola na najvišem mogućem nivou.
Druga stvar, znamo svi da i kad je bio u Slobodi, a i sada u TC-u, uvijek je bio na marginama kad je sarajevski savez u pitanju i kada su suđenja u pitanju.
Ima kakav takav karakter, šta god ko mislio.
S druge strane, ovakvi kao Mušija bi sami ako treba u gol Mladosti zabijali da mu iz glavnog grada narede.
Sav je dio sistema.
samo pogledaj cijene lijekova kod nas u fbih i npr. srbiji, neki znaju biti i po 3, 4 puta jeftiniji nego kod nas. a te cijene diktira prvenstveno mušija i ekipa.
jbt čak je dodik ukazivo na farmaceutsku mafiju u fbih, i da su žešći lopovi![]()
Necu ga danas puno ni kritikovat, niti komentarisati ali ovo moram.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:07Bez obzira na sve opravdane kritike Gradi za neke stvari, od mene ima i više nego prolaznu ocjenu. Prije prvenstva sam gledao naš i roster drugih ekipa, i vidio sam nas ili blizu ili u zoni ispadanja na polusezoni. A mi nakon 14 kola imamo 17 bodova, 9 više od zone ispadanja. Njemu realno idu velike zasluge za to![]()
Bez obzira na njihov start, mi smo dobili sasvim zasluženo mladost, krupu, olimpik, široki, borac, uzeli bod u bn kod objektivo na papiru jače ekipe. Nije tu bilo neke sreće. Možda smo imali sreće protiv radnika u Tz gdje su nas ljudi nadigrali, a bio x na kraju.Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:12Necu ga danas puno ni kritikovat, niti komentarisati ali ovo moram.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:07Bez obzira na sve opravdane kritike Gradi za neke stvari, od mene ima i više nego prolaznu ocjenu. Prije prvenstva sam gledao naš i roster drugih ekipa, i vidio sam nas ili blizu ili u zoni ispadanja na polusezoni. A mi nakon 14 kola imamo 17 bodova, 9 više od zone ispadanja. Njemu realno idu velike zasluge za to![]()
Ne idu njemu nikakve ekstra zasluge za to, nego mozemo zahvaliti bogu za katastrofalan start Olimpica i Krupe inace bi sada bili u egalu sa njima za ispadanje. Imali smo malo i srece, mora se ipak priznati i biti realan.
Dokle cemo se oslanjati na to ove sezone vidicemo.
Ja govorim o sreci da su Mladost, Krupa i Olimpic sezonu poceli katastrofalno inace bi razlika bila u 3 ili 4 boda.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:23Bez obzira na njihov start, mi smo dobili sasvim zasluženo mladost, krupu, olimpik, široki, borac, uzeli bod u bn kod objektivo na papiru jače ekipe. Nije tu bilo neke sreće. Možda smo imali sreće protiv radnika u Tz gdje su nas ljudi nadigrali, a bio x na kraju.Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:12Necu ga danas puno ni kritikovat, niti komentarisati ali ovo moram.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:07Bez obzira na sve opravdane kritike Gradi za neke stvari, od mene ima i više nego prolaznu ocjenu. Prije prvenstva sam gledao naš i roster drugih ekipa, i vidio sam nas ili blizu ili u zoni ispadanja na polusezoni. A mi nakon 14 kola imamo 17 bodova, 9 više od zone ispadanja. Njemu realno idu velike zasluge za to![]()
Ne idu njemu nikakve ekstra zasluge za to, nego mozemo zahvaliti bogu za katastrofalan start Olimpica i Krupe inace bi sada bili u egalu sa njima za ispadanje. Imali smo malo i srece, mora se ipak priznati i biti realan.
Dokle cemo se oslanjati na to ove sezone vidicemo.
Čak više nesreće, protiv sarajeva, ssh i možda borca i zrinjskog nismo zaslužili poraz. Najlošiji mečevi su bili protiv želje, veleža i mdk danas.
edit: sudije su svoje odradile u korist sarajeva (gol iz ofsajda), ssh (đubre mujić navlačio što je mog'o), veleža i danas mdk (krimosi sabrija i grbić). pokuš'o je i bilbija protiv borca prošlo kolo ali neuspješno...
Vidi se da je momku samo falilo utakmica u nogama. Po mom misljenju, zadnje 2 utakmice jedan od najboljih nasih igraca. On i Osmic su vec zreli da budu u standardnih 11, a uz njih sto vise prilike pruzit i Alicu iz juniora.
Ne moze se **** kako hoces, valja isplatiti sve do kraja ugovora, osim ako se ne dogovoris.