HahahahahahaavalPacidoroP je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:10Kakva sam krila u mujanicu uzeo za rostilja majke mi mogli bi rijesit borac za razliku od nasih

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HahahahahahaavalPacidoroP je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:10Kakva sam krila u mujanicu uzeo za rostilja majke mi mogli bi rijesit borac za razliku od nasih
Baš tako. Puno je upitnika da bi se moglo o tome pričati.balkanika je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:02Bas je rano o ovome pisati prije svega zbog toga sto ne znas u kakvoj ce situaciji klub biti za 6 mjeseci. Hoce li se stanje popraviti, hocemo li biti jos veci kokuzi, hocemo li osvojiti titulu pa moci racunati na ozbiljne pare od LP ili cemo standardno u EL gubiti od polovnih ekipa u prvom pretkolu, ko ce od igraca, i da li ce iko, odigrati ekstra sezonu i prodati se/otici besplatno.
Sve sto se sad napise je u rangu razgovora da bi ja volio Insignea na krilu
avalPacidoroP je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:10Kakva sam krila u mujanicu uzeo za rostilja majke mi mogli bi rijesit borac za razliku od nasih
Svakako da treba ponuditi produžetak ugovora barem polovini od ovih što im ističe na kraju sezone. Ali eto treba se prisjetiti i kraja prošle i početka ove sezone gdje je samo Veselinović produžio ugovor a nakon isteka ugovora su nas napustili Kjosevski, Pavić, Zajmović, Ramović, Osmanković, Jovanović.SudoHusika je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:25Bez obzira na upitnike, Ikiću, Eriću, Šehi, Boji, Hajdaru i šta znam još kome, bi trebalo produžiti ugovore kako bi bar dio okosnice imali u ekipi za sljedeću sezonu. Dok opet nađeš 15 igrača zaboraviće svoj svoga.
Ma mislim da to nije generalno do talenta. Talenat posjeduje svako, koliko toliko, al ko pravi od talenta gotovu stvar za buducnost? Koliko se zapravo radi na djeci od najmladjeg uzrasta? Pogotovo u ruralnim sredinama..Brkooo je napisao/la: ↑06 nov 2020, 21:00Joj kad pocne ona prica da treba obici nize lige, vrvi sve od talenta, samo treba obici i pokupiti talente. Mi ono kao drzava puna talenata, stoje u redu talenti, samo ih kao treba izbrusiti. Tesko nam priznati da generalno nismo talentovani za fudbal(imamo par izuzetaka), odnosno nemamo talenata koliko mislimo da imamo. Nismo evropski Brazil kao sto u svojim glavama to mislimo.
Evo uzeli smo kao dvojcu talenata iz federalne lige. Mehic i Subasic. Prvi je trenutno rezerva u federalnoj ligi (a ima radijus kretanja kao sestar) a i drugi bi ubrzo mogao njegovim stopama.
Nisam ljubitelj tamnoputih igracawolfie je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:09Jesi li razmisljao o Balotelliju?balkanika je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:02Bas je rano o ovome pisati prije svega zbog toga sto ne znas u kakvoj ce situaciji klub biti za 6 mjeseci. Hoce li se stanje popraviti, hocemo li biti jos veci kokuzi, hocemo li osvojiti titulu pa moci racunati na ozbiljne pare od LP ili cemo standardno u EL gubiti od polovnih ekipa u prvom pretkolu, ko ce od igraca, i da li ce iko, odigrati ekstra sezonu i prodati se/otici besplatno.
Sve sto se sad napise je u rangu razgovora da bi ja volio Insignea na krilu![]()
Bas je dbr branio gledao samsvrakino1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 08:49Kako brani Filip Dujmovic u Spartak Subotica
Jucer je skinuo 4-5 zicera Partizanovim napadacima
https://fkzeljeznicar.ba/foto-nakon-jut ... uku/43855/Fudbaleri Željezničara jutros su na Grbavici obavili jutarnji trening, a potom otputovali u Banjaluku gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta protiv Borca.
Ono što nas najviše raduje, trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu i u jako dobroj atmosferi, te će šef struke, Amar Osim, na raspolaganju imati sve igrače za sutrašnji derbi.
Joj trening opremeLjoZee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:09https://fkzeljeznicar.ba/foto-nakon-jut ... uku/43855/Fudbaleri Željezničara jutros su na Grbavici obavili jutarnji trening, a potom otputovali u Banjaluku gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta protiv Borca.
Ono što nas najviše raduje, trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu i u jako dobroj atmosferi, te će šef struke, Amar Osim, na raspolaganju imati sve igrače za sutrašnji derbi.
![]()
Idemo u goste ekipi koja bod jedan nije izgubila kuci ove sezone.SudoHusika je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:40Ima li kakve negative pred tekmu? Ubi me ova idila na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer, MrkiMedo i 22 gosta.