Misliš krajem septembra pred sami kraj prelaznog roka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Da on bar šta nauči od tih "školovanja", već onako blijedo blehne u daljinu ko magare, nesposoban da razumije šta da radi, i pitajući se odakle on uoopće na klupi Barse.
teško da je ikad mogao naslijediti alvesa, ali nikad nije ni dobio normalnu priliku na desnom beku, uvijek je bio prepušten samom sebi bez ikakve podrške od desnog krila koja je neophodna. ove godine bi bio mnogo bolji siguran sam, ali njegovo u barceloni je bilo gotovo nažalost poslije bayerna, mislim da se nikad ne bi oporavio psihički da je ostao.ReX je napisao/la: ↑07 nov 2020, 15:43Semedo je imao sve da bude pravi nasljednik Alvesa, ne interesuje me sta neko kaze, to su fakti. Ali ga ye Valverde izyebo jer nije dao momku 2 utakmice da igra za redom. Vrlo je rano, ali isto se radi i sa Destom. No hajde, "mlad" je, 19 godina.. Ima vremena..![]()
![]()
Šta je imao, kad su mu kvalitete dijametralno suprotne od Alvesovih. Dani Alves je ofanzivno daleko najjači bek ikad, Semedo s druge strane imao problema i s najjednostavnijim rješenjima. U odbrani je Semedo bio bolji. Prije je Semedo novi Abidal, nego Alves.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.