Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Logicno. Pa to ga i drzi (koliko, vidjetcemo), nisu valjda srceparajuci i zagonetni "clanci" Causevica & Co. ili skakljive fotkice nekog modela iz Bahamasa i slicno.

@igrajlopte 🐦
X ko kuca na kladioni
edit
Mirso zeli novac prodao bi sina Mirso neka se mali drzi svedske lige Malmoa zelen je jos i nema kvaliteta hvala lp
Zadnja izmjena: Pale, dana/u 07 nov 2020, 15:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Mirso meni djeluje ko neki seoski lola koji mora biti u centru pažnje, ako ne postoji problem, on će ga izmisliti.
it's football day
MIrso ga je za*ebao za repku, sad ga misli za*ebat i za klub.
Ako mora igrat za poluamatersku repku, ne mora citavu karijeru provesti na klupi/tribini

Ako mora igrat za poluamatersku repku, ne mora citavu karijeru provesti na klupi/tribini

Zadnja izmjena: TheClown, dana/u 07 nov 2020, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ne daj Mirso odvratnom Svedjaninu da se bogati na onome za koga si zivot svoj dao. 

Hajde okani se vise djeteta,seljacino nepismena!Ako si ga odgojio,to ti ne daje za pravo da ga omalovazas i sramotis u javnosti.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Moze li neko prevesti?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Koja saga moze se serija snimiti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koja glupost, ne ulazim u to šta taj menađer radi ali ovo što Mirso radi nije uredu. Totalno seljački, sa sinom to neka raspravi na drugačiji način, ljudski, kulturniji a ne ovako. Šteti sinu a misli da mu dobro čini. Nekad roditelji čine više štete nego dobrog a misle da čine dobro.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ako ovako nastavi sjebat ce malog psihicki nece mu moci niko pomoci radi ovakvih budalastinaUnofficialpage je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:02Koja glupost, ne ulazim u to šta taj menađer radi ali ovo što Mirso radi nije uredu. Totalno seljački, sa sinom to neka raspravi na drugačiji način, ljudski, kulturniji a ne ovako. Šteti sinu a misli da mu dobro čini. Nekad roditelji čine više štete nego dobrog a misle da čine dobro.
Rodjeni su pitarske picke!
Put do pakla poplocan je dobrim namjerama.Unofficialpage je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:02Koja glupost, ne ulazim u to šta taj menađer radi ali ovo što Mirso radi nije uredu. Totalno seljački, sa sinom to neka raspravi na drugačiji način, ljudski, kulturniji a ne ovako. Šteti sinu a misli da mu dobro čini. Nekad roditelji čine više štete nego dobrog a misle da čine dobro.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva su carstva i kraljevstva pucala zbog novca ( zlata cega god). Da ne pukne odnos otac sin. I dalje nije toliko vrijedan igrac da se ovoliko pise o njemu. Forumasi koji ga dizu su isti oni koji za neke druge kazu da ne valjaju zbog toga gdje igraju i da ce bit dobri ako dodju u ligu 5 i tu se dokazu. Licemjerno. Dok ga ne vidimo tu onako je igrac pf.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Cestitke momcino na osvojenom zlatu!
Najbolje defanzivac lige 2020

Najbolje defanzivac lige 2020

@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Jel žive oni zajedno?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bolje pitanje bi bilo, čuju li se oni uopšte jer se meni čini da je kontakt između njih minimalan.
Jer da se čuju često, završili bi između sebe, ovako Mirso je primoran da preko društvenih mreža reaguje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.