FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 07 nov 2020, 07:56

Halo pa odakle su dosli Nikic zvani guto pa Paprica pa Skoro pa Saban pa Rutko pa Taso.Sve male sredine ali ih imo neko skontat.Sad je problem nesportski zivot jer pogotovo manje sredine ako se bavis sportom gledaju te ko kakvog papka.Sisa i palamudanje su bitniji od svega.

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 07 nov 2020, 10:51

S jedne strane ti drago sto igraci imaju dan vise odmora, a s druge valja cekati ponedeljak hahah

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 07 nov 2020, 12:28

Krpic izjavio da pregovara sa jos jednim klubom iz Koreje tako da krcina

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 nov 2020, 12:42

slika

15 igraca pred istekom ugovora. Bice veoma veselo ljeto 2021.. :zviz:

Fejzic, Muftic, Jamak i Bekric bi trebali biti bivsi. Milicevic najvjerovatnije takodjer jer ima vazeci ugovor sa Lokomotivom. Gasal s druge strane bi trebao dobiti profi ugovor. To su hajd 6 igraca za koje se manje vise zna sudbina. No opet imas 9 igraca (sa ovom matematikom) s kojim ne znas na cemu si..

Ko su po vama prioriteti za nove ugovore? Ako ostavimo Gasala sa strane, po meni su to Bojo, Sehic, Eric i Alispahic (tipa 1+1).

P.S. Zaboravio sam spomenuti i Franeta s kojim se ima opcija na jos jednu godinu. Sumnjam da ce se pustiti jer je nas najbolji stoper.
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2020, 12:49

ReX je napisao/la:
07 nov 2020, 12:42
slika

15 igraca pred istekom ugovora. Bice veoma veselo ljeto 2021.. :zviz:

Fejzic, Muftic, Jamak i Bekric bi trebali biti bivsi. Milicevic najvjerovatnije takodjer jer ima vazeci ugovor sa Lokomotivom. Gasal s druge strane bi trebao dobiti profi ugovor. To su hajd 6 igraca za koje se manje vise zna sudbina. No opet imas 9 igraca (sa ovom matematikom) s kojim ne znas na cemu si..

Ko su po vama prioriteti za nove ugovore? Ako ostavimo Gasala sa strane, po meni su to Bojo, Sehic, Eric i Alispahic (tipa 1+1).

P.S. Zaboravio sam spomenuti i Franeta s kojim se ima opcija na jos jednu godinu. Sumnjam da ce se pustiti jer je nas najbolji stoper.
Bojo, Ikic, Sehic, Stevanovic, Gasal plus Eric ako nastavi ovako kao i Alispahic, Milicevic ako ga ovi puste Hrvati. Bekrica isto bi bar jos pola godina ako bude mogao jer je on i dosao da se oprosti zato je i potpisao do kraja sezone, ali eto ako bude vidio da moze bar jos pola godina. Ali, ako ne moze zbog godina onda bolje da se oprosti na kraju. Nek mu bude primjer Bogicevic kako ne treba mimo svojih mogucnosti pa da te navijaci pamte po losem, a dosta dobrog je tu bilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 07 nov 2020, 13:09

MrkiMedo je napisao/la:
07 nov 2020, 12:28
Jos bolje svakako nema mjesta kod nas imamo napadaca taman. I da ode Lendric na zimu imamo Juricica Zeca i Hajrica. Nek uzme jos sta para pa vidjeti na ljeto ga dovesti.. :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 nov 2020, 13:14

Rano je pitat za to mada sam i ja nedavno tu temu pokrenuo. Rano jer forma i uspjeh će kreirat mišljenje navijača. Ako pobjedimo nekoliko utakmica zaredom raja će biti za da većina ovih ostane kojim ističe ugovor. U slučaju da vežemo par kikseva biće tjeraj ih sve niko ne zaslužuje nosit naš dres osim možda dvojice. Evo da smo sad zjanili derbi i da si kikso protiv Zrinjskog kući, 100% sam siguran da bi pisali da treba otjerati haman sve ove sa spiska.

Da me sad pitaš, jedina dva igrača sa ovog spiska kojim bi sa sigurnošću produžio ugovor istog časa su Ikić i Gasal. Ovo ostalo sve zavisi kako se pokažu.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 nov 2020, 13:18

didnot je napisao/la:
07 nov 2020, 13:09
MrkiMedo je napisao/la:
Jos bolje svakako nema mjesta kod nas imamo napadaca taman. I da ode Lendric na zimu imamo Juricica Zeca i Hajrica. Nek uzme jos sta para pa vidjeti na ljeto ga dovesti.. :D
Ne znam jesi ozbiljan ili sarkastican sa tim da nema mjesta kod nas, ali Krpic ne samo da ima mjesta vec bi imao zacementirano mjesto u prvih 11 i pored svi trenutni napadaca.

Izabrao bi Krpica samog umjesto tog tria sedam dana u sedmici. :cool: Ako postoji ikakva sansa i volja kod Sulje da se vrati, pod hitno ga dovesti vec sada na zimu! Kakva bi to samo bila premija za nastavak sezone. Jos dovesti 1-2 krilna igraca i juris! :mrgreen:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 07 nov 2020, 13:21, ukupno mijenjano 3 puta.
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2020, 13:19

braco je napisao/la:
07 nov 2020, 13:14
Rano je pitat za to mada sam i ja nedavno tu temu pokrenuo. Rano jer forma i uspjeh će kreirat mišljenje navijača. Ako pobjedimo nekoliko utakmica zaredom raja će biti za da većina ovih ostane kojim ističe ugovor. U slučaju da vežemo par kikseva biće tjeraj ih sve niko ne zaslužuje nosit naš dres osim možda dvojice. Evo da smo sad zjanili derbi i da si kikso protiv Zrinjskog kući, 100% sam siguran da bi pisali da treba otjerati haman sve ove sa spiska.

Da me sad pitaš, jedina dva igrača sa ovog spiska kojim bi sa sigurnošću produžio ugovor istog časa su Ikić i Gasal. Ovo ostalo sve zavisi kako se pokažu.
Ovo gore sto sam ja napisao je objektivno bez ikakvih emocija :D
Bojo i Sehic prije svega zbog godina, a i pokazali su da mogu. Stevanovic je dugo tu, glupo bi bilo da ode nakon 5. godina negdje drugo, a moze pomoci. Ne mora biti prvi izbor, ali itekako moze pomoci. Alispahic je pokazao isto da zna i da moze pomoci, ali odlaskom Sadikovica nama treba tu jedan slican igrac da to bude ko prosle godine. Mozda ce to biti Bojo vidjet cemo dok se privikne.
Mujezinovic, A. Zec, Jamak i to iskreno out. Lendrica prodati da se bar uzmu kakve pare.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 nov 2020, 13:25

MrkiMedo je napisao/la:
Ne bi me čudilo da ga Azmir zaganja, em mu može dati veće pare nego mi em bi bio kod kuće budući da su mu žena i dijete u Tuzli. A i nekad ranije su "sarađivali" njih dvojica.
LjoZee je napisao/la:
07 nov 2020, 13:19

Bojo i Sehic prije svega zbog godina, a i pokazali su da mogu. Stevanovic je dugo tu, glupo bi bilo da ode nakon 5. godina negdje drugo, a moze pomoci. Ne mora biti prvi izbor, ali itekako moze pomoci. Alispahic je pokazao isto da zna i da moze pomoci, ali odlaskom Sadikovica nama treba tu jedan slican igrac da to bude ko prosle godine. Mozda ce to biti Bojo vidjet cemo dok se privikne.
Mujezinovic, A. Zec, Jamak i to iskreno out. Lendrica prodati da se bar uzmu kakve pare.
Vidjet ćemo, pretpostavljam da bi Šeha mogao ostati jer će i sljedeće sezone se računati kao U21 igrači plus ok je odigrao ovo do sad i može biti solidan backup sljedeće sezone ako se ne izbori za mjesto u prvih 11.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2020, 13:28

Ali, dijelim misljenje za Ikica da sa sigurnoscu on treba ostati. Ogroman kiks po mom misljenju bi bilo kad bi otisao na kraju sezone tj. da se to ne produzi. Fulili smo Jovanovica, a bili bi najjaci stoperski par lige sigurno. Kad smo vec njega fulili Ikica ne smijemo.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 nov 2020, 14:10

LjoZee je napisao/la:
07 nov 2020, 13:28
Ali, dijelim misljenje za Ikica da sa sigurnoscu on treba ostati. Ogroman kiks po mom misljenju bi bilo kad bi otisao na kraju sezone tj. da se to ne produzi. Fulili smo Jovanovica, a bili bi najjaci stoperski par lige sigurno. Kad smo vec njega fulili Ikica ne smijemo.
A sta fali kapitenu?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2020, 14:11

wolfie je napisao/la:
07 nov 2020, 14:10
LjoZee je napisao/la:
A sta fali kapitenu?
Nista, Stilic je dobar igrac.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 nov 2020, 14:13

LjoZee je napisao/la:
07 nov 2020, 14:11
wolfie je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
A sta fali kapitenu?
:urnebes:

Slazem se, Ikic i Jovanovic bi bili fort knox.
@igrajlopte 🐦

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 nov 2020, 14:21

Ne moze Krpić u Koreji ostat govorio je o tome da li se njihova liga ne igra ili nesto i moraju osloboditi broj stranaca
Rodjeni su pitarske picke!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 nov 2020, 14:55

LjoZee je napisao/la:
07 nov 2020, 14:11
wolfie je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
A sta fali kapitenu?
Jedan je kapiten! :bih:

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 07 nov 2020, 14:57

braco je napisao/la:
07 nov 2020, 13:25
MrkiMedo je napisao/la:
Ne bi me čudilo da ga Azmir zaganja, em mu može dati veće pare nego mi em bi bio kod kuće budući da su mu žena i dijete u Tuzli. A i nekad ranije su "sarađivali" njih dvojica.
LjoZee je napisao/la:
07 nov 2020, 13:19

Vidjet ćemo, pretpostavljam da bi Šeha mogao ostati jer će i sljedeće sezone se računati kao U21 igrači plus ok je odigrao ovo do sad i može biti solidan backup sljedeće sezone ako se ne izbori za mjesto u prvih 11.
Neka uzme city krpica a nama neka daju ubiparipa

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 07 nov 2020, 15:02

Bas je rano o ovome pisati prije svega zbog toga sto ne znas u kakvoj ce situaciji klub biti za 6 mjeseci. Hoce li se stanje popraviti, hocemo li biti jos veci kokuzi, hocemo li osvojiti titulu pa moci racunati na ozbiljne pare od LP ili cemo standardno u EL gubiti od polovnih ekipa u prvom pretkolu, ko ce od igraca, i da li ce iko, odigrati ekstra sezonu i prodati se/otici besplatno.

Sve sto se sad napise je u rangu razgovora da bi ja volio Insignea na krilu

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 nov 2020, 15:09

balkanika je napisao/la:
07 nov 2020, 15:02
Bas je rano o ovome pisati prije svega zbog toga sto ne znas u kakvoj ce situaciji klub biti za 6 mjeseci. Hoce li se stanje popraviti, hocemo li biti jos veci kokuzi, hocemo li osvojiti titulu pa moci racunati na ozbiljne pare od LP ili cemo standardno u EL gubiti od polovnih ekipa u prvom pretkolu, ko ce od igraca, i da li ce iko, odigrati ekstra sezonu i prodati se/otici besplatno.

Sve sto se sad napise je u rangu razgovora da bi ja volio Insignea na krilu
Jesi li razmisljao o Balotelliju? :kafa:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 07 nov 2020, 15:10

Kakva sam krila u mujanicu uzeo za rostilja majke mi mogli bi rijesit borac za razliku od nasih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Orvel i 44 gosta.