Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

ReX
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la ReX » 06 nov 2020, 20:51

TheChief je napisao/la:
06 nov 2020, 20:46
AirRamiz je napisao/la:
06 nov 2020, 20:40
pa sta ima od ajaxa kao ce i tamo biti n a klupi? bolje cekati svoju priliku u chelseau nego u ajaxu. dok se ustali u ajaxu proce dvije-tri godine, taman koliko i u chelseau.... ako imao kvalitetu. ..
druga stvar je kad bi mu ajax garantovao minute, a svi znamo da toga nema u vrhunskim ekipama. meni bi bilo bezveze da cekam holandski kup,cekajuci anelov debi

nikad se vise debila nije sjatilo na ovaj forum...admin spava zimskim snom dok majmuni divljaju
mirso treba naci hobby...idi u teretanu mirsade, mani se djeteta
Ma kakav Anel i Chelsea. Christensen koji je za 10 klasa bolji igrac od Anela nije nivo za Chelsea.

Anelov nivo je neki nivo Bicakciceve karijere.
Jel tebi mozda neki stoper iz BIH rod pa mu je Anel uzeo mjesto? Covjece mozes li jednu yebenu finu stvar napisati za njega. Pratim tvoje komentare odavno i pocinjem da razmisljam da imas stvarno nesto licno protiv momka. Pa cak i Dennisa. Sta ti je koji qurac? Ako ti je toliki trn u oku sto ulazis na ovaj pdf i komentarises.

Sa tom profilnom slikom covjek bi pomislio da imas dovoljno godina, ali pises kao da si neki pubertetlija. Stid me za tebe i takve kao ti. I onda dodjes/dodjete i komentarisete izjave Mirse a duplo ste gori.

U ostalom, jedan dobronamjeran savjet. Ostavi se komentarisanja fudbala i drzi se kosarke. Analiza ti nije ni za foruma. :oops:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 06 nov 2020, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 06 nov 2020, 20:54

TheChief je napisao/la:
AirRamiz je napisao/la:
pa sta ima od ajaxa kao ce i tamo biti n a klupi? bolje cekati svoju priliku u chelseau nego u ajaxu. dok se ustali u ajaxu proce dvije-tri godine, taman koliko i u chelseau.... ako imao kvalitetu. ..
druga stvar je kad bi mu ajax garantovao minute, a svi znamo da toga nema u vrhunskim ekipama. meni bi bilo bezveze da cekam holandski kup,cekajuci anelov debi

nikad se vise debila nije sjatilo na ovaj forum...admin spava zimskim snom dok majmuni divljaju
Ma kakav Anel i Chelsea. Christensen koji je za 10 klasa bolji igrac od Anela nije nivo za Chelsea.

olako potezes velike rijeci. i to za 10 puta, i za bicakcica ...besmisleno je poredit njih dvojicu,osim po boji koze i ic na prezimenu.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 06 nov 2020, 20:56

ReX je napisao/la:
06 nov 2020, 20:51
TheChief je napisao/la:
AirRamiz je napisao/la:

Jel tebi mozda neki stoper iz BIH rod pa mu je Anel uzeo mjesto? Covjece mozes li jednu yebenu finu stvar napisati za njega. Pratim tvoje komentare odavno i pocinjem da razmisljam da imas nesto licno protiv momka. Pa cak i Dennisa. Sta ti je koji qurac? Ako ti je toliki trn u oku sto ulazis na ovaj pdf i komentarises.

Sa tom profilnom slikom covjek bi pomislio da imas dovoljno godina, ali pises kao da si neki pubertetlija. Stid me za tebe i takve kao ti. I onda dodjes/dodjete i komentarisete izjave Mirse a duplo ste gori.

U ostalom, jedan dobronamjeran savjet. Ostavi se komentarisanja fudbala i drzi se kosarke. Analiza ti nije ni za foruma. :oops:
da,lik se bas provaljuje ofrlje prognozama....gdje izvadi bicakcica za porediti

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 nov 2020, 20:59

ReX je napisao/la:
06 nov 2020, 20:51
TheChief je napisao/la:
AirRamiz je napisao/la:

Jel tebi mozda neki stoper iz BIH rod pa mu je Anel uzeo mjesto? Covjece mozes li jednu yebenu finu stvar napisati za njega. Pratim tvoje komentare odavno i pocinjem da razmisljam da imas nesto licno protiv momka. Pa cak i Dennisa. Sta ti je koji qurac? Ako ti je toliki trn u oku sto ulazis na ovaj pdf i komentarises.

Sto se tice Anela licno za njega imam samo rijeci hvale. Decko je sasvim ok u svakom smislu.

Anela sam stavljao i u neke moje reprezentativne postave koje bih zelio vidjeti.

Za Dennisa nisam nikada napisao nista "ruzno".

Ti komentari koje ti spominjes su samo reakcija na komentare pojedinaca koji cine sve kako bi neko "zamrzio" Anela na raznorazne nacine.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 nov 2020, 21:05

AirRamiz je napisao/la:
06 nov 2020, 20:54
TheChief je napisao/la:
AirRamiz je napisao/la:

olako potezes velike rijeci. i to za 10 puta, i za bicakcica ...besmisleno je poredit njih dvojicu,osim po boji koze i ic na prezimenu.
Naravno da je Christensen druga galaksija za Anela. Pa Andreas je kada je bio mladji nego sto je Anel sada bio medju najboljim stoperima Bundeslige. O cemu pricamo uopce ?

Bicakcica sam spomenuo jer je on nivo stopera za tim iz sredine tabele Bundeslige, a to je i neki Anelov nivo. To nije nikakva uvreda.

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 06 nov 2020, 21:37

Mirso ako citas ovaj forum drzi malog u svedskoj i nemoj se zajebati zelen neka ga u svedskoj mirso nemoj da letis za novcem lizat ces pod na kraju hvala lp

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 06 nov 2020, 22:06

TheChief je napisao/la:
06 nov 2020, 21:05
AirRamiz je napisao/la:
06 nov 2020, 20:54
TheChief je napisao/la:

Naravno da je Christensen druga galaksija za Anela. Pa Andreas je kada je bio mladji nego sto je Anel sada bio medju najboljim stoperima Bundeslige. O cemu pricamo uopce ?

Bicakcica sam spomenuo jer je on nivo stopera za tim iz sredine tabele Bundeslige, a to je i neki Anelov nivo. To nije nikakva uvreda.
pa sta bi to anel trebao biti sa 21 godinom... gdje je vidic bio?? spaha igrao za celik.svako ima svoj razvojni put. mene zanima sta pruza na terenu, a ne gdje je bio u odnosu na danca sa 21 godinom...bio je i halilovic u barceloni, pa to ne znaci da je neki parametar za kvalitetnog mladog igraca....
bicakcic je neko ko igra koliko... 5-6 godina za hofenhajm??najvise zahvaljujuci cinjenici da je ponikao tamo, i nijednu polusezonu nije bio standardan...nijednu!
a igracki su neuporedivi

anel da napravi transfer u ajax vec je vise napravio od bice...a tek mu je 21

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 nov 2020, 22:34

Ma pusti lika. Stvarno pokusavam sa svakim da vodim dijalog ali nekad jednostavno moras reci ne. Nije vrijedno trosenja vremena. Gledaj ti samo te logike u pm :tokralju:

Sedmicama ponizava sve dobro sto se tice Anela, odnosno otkad je postao nas, na svakom koraku blati momke iz dijaspore bla bla.. jbt niko ne ocekuje da se nekome moraju lizati stopala, na kraju krajeva pa ja cu biti prvi da kazem neku kritiku tipa Anelu kad je zasluzena.

Ali da se ne moze jedno ”bravo” nekad napisati. Jedna pozitivna recenica za sve ovo vrijeme. Svasta. I onda misli da ima neki kredibilitet za raspravu. Give me a efin break..
@igrajlopte 🐦

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 06 nov 2020, 22:37

Prerano dižete u nebesa ovog dečka, u njegovom slucaju vrijedi ona " sjedi gdje si, ni za gdje si nisi"

S poštovanjem
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 nov 2020, 22:41

Znaci, blacenje je kada kazes da je Anel kriv za gol, kada kazes da nije za Chelsea...
Svaka cast.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 06 nov 2020, 22:42

TheChief je napisao/la:
06 nov 2020, 20:59
Sto se tice Anela licno za njega imam samo rijeci hvale. Decko je sasvim ok u svakom smislu.

Anela sam stavljao i u neke moje reprezentativne postave koje bih zelio vidjeti.

Za Dennisa nisam nikada napisao nista "ruzno".

Ti komentari koje ti spominjes su samo reakcija na komentare pojedinaca koji cine sve kako bi neko "zamrzio" Anela na raznorazne nacine.
:salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 06 nov 2020, 23:20

Cesto ovdje spominjete Ajax kao jaka opcija i najbolji izbor .... Zivim u holandiji i moje djete nebi nikad dao u Ajax niti bilo cije preporucio ... Razloga ima 1000 da ih ne nabrajam svi koji ste citali knjigu Ja Zlatan malo su se upoznali sa Ajaxom . PSV je uvijek dobar izbor i nikad stetan kao Ajax
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 06 nov 2020, 23:20

otad mrzim Ayax, cveće i 'olanđane.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 07 nov 2020, 10:54

Day 2, Mirso goes crazy 😎

slika

slika

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 07 nov 2020, 11:04

Sta mu ovo markus pise u vezi BiH?
Podrska za Mirsada, vidi se da je nas brat forumas. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 07 nov 2020, 11:09

Nikakvi dokazi ne stoje u poruci 😂😂😂. Markus ga pitao da li ce Anel startat (na Dan utakmice da S.Irskom) i druga poruka, da Bosna zavrsi papirelogiju i da zeli da vidi Anela na terenu u Oktobru.... 😎😎

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 nov 2020, 11:11

Mirso, ako čita forum, bi trebo da se mane prepucavanja prvo sa sinom, pa onda po socijalnim mrežama.
To se rješava na drugi način, ako njega neki "stranac" može posvađat sa sinom, tu nešto debelo ne štima.
Mirso, u pamet!

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 07 nov 2020, 11:45

Peticiju protiv Rosenberga Markusa treba pokrenut 😅😅

slika

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.