Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Mirso je odradio ono glavno - mali je izabrao nas i nije poslusao mater. Ona nek ga sad uci kako da se ponasa, ne moze ni Mirso sve sam. 

Pa 10x mu je bolje da predje u Ajax nego da predje u Chelsea ako su ta dva kluba u opciji. Ajax je zadnjih godina dao desetak vrhunskih štopera od Vermaelena do de Lighta a Chelsea-ova strategija sa takvim igračima je znamo svi kakva - slanje na posudbe i to najčešće klubove slabije nego li je Ajax.Drape je napisao/la: ↑06 nov 2020, 13:12"Stigla je zvanična ponuda Chelseaja od 8,3 miliona eura. Kontaktirali su nas još Milan i PSV, koji već duže vrijeme prate razvoj mog sina."
"Mog sina zastupamo ja, Dario Slomić i Federico Pastorello. Trenutno imamo mali problem sa Anelovim transferom jer “mentor” mog sina, Markus Rosenberg, želi uklopiti sebe u novčani iznos koji nude neke ekipe. Marcus ima neki dogovor i sa Ajaxom, ali ne može on odlučivati o njegovoj karijeri. Marcus nije njegov agent, te svakodnevno čini štetu mom sinu."
Druga stvar: treba biti sretan i zahvalan bogu da mu mali ima mentora. Neka ohane, bude malo manje pohlepan za pare. Bitno je do kojeg nivoa fudbala i kakvog kluba će mu sin do kraja karijere doći a ne koliko para će zaraditi jer ako bude igrao za vrhunske klubove tako i tako će zaraditi velike pare.
PS. ima tu malo i bosanskog razmišljanja kao ko još normalan naplaćuje/zaradjuje od savjetovanje?! Ako ja ne mogu staviti u kesu nije ni za platiti.
Ma lik klasicni glupan dijasporski kakvih ima mnogo i na ovom forumu. Ali ako nista to nam je dobro doslo jer je dovelo do toga da mali igra za nas. Samo da mu ne zajebe dalje karijeru.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑06 nov 2020, 19:03Ma lik klasicni glupan dijasporski kakvih ima mnogo i na ovom forumu. Ali ako nista to nam je dobro doslo jer je dovelo do toga da mali igra za nas. Samo da mu ne zajebe dalje karijeru.
Sta ti smeta dijaspora.... nidje veze zakljucak
-
- Kontakt:
Moras mu Mirso malo skresati jezik, previse se opustio. 

-
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑06 nov 2020, 19:03Ma lik klasicni glupan dijasporski kakvih ima mnogo i na ovom forumu. Ali ako nista to nam je dobro doslo jer je dovelo do toga da mali igra za nas. Samo da mu ne zajebe dalje karijeru.
Nabije ti ovaj dijasporac mamu na karinu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nek Almir previše ne baljezga i nek mu sin odluči igrat za BiH.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koliko god Mirso "bolestan" bio, za ovoga je ispao ljudina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 nov 2020, 20:04Nek Almir previše ne baljezga i nek mu sin odluči igrat za BiH.
Može se Mirsi samo sageti...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Najbolje ko Nurkicev stari, budes razlog sto malac pocne da se bavi sportom(jes da je njegov jedinstven razlog
) i ostavis ostalo njemu da skonta kako ce i sta ce.

Pusti trolla. 99,9 % njegovi postova su obicni hejt. Od njega ne ocekuj zakljucak nikakav.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 19:44
Sta ti smeta dijaspora.... nidje veze zakljucak
Tipicni bosnjo koji na svaki korak pljuje dijasporu ali kad tetke i dajdze dodju sa eurima, krunama i francima onda su najbolji i najsladji na svijetu

@igrajlopte 🐦
Ma covjece njemu i drape-u ako nije neki bosnjo iz svedske oteo curu onda jedino dolazi u obzir da su savezovi sendvicari. Inace tesko drugacije objasniti stanle napade na momke iz svedske.ReX je napisao/la: ↑06 nov 2020, 20:16Pusti trolla. 99,9 % njegovi postova su obicni hejt. Od njega ne ocekuj zakljucak nikakav.
Tipicni bosnjo koji na svaki korak pljuje dijasporu ali kad tetke i dajdze dodju sa eurima, krunama i francima onda su najbolji i najsladji na svijetu![]()
![]()
![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Citam i ne vjerujem da je sva ova halabuka izmedju oca i sina istinita...ako jeste onda je to jako ruzno i nisko s oceve strane - prije svega mislim na nacin komunikacije i rječnik. Samo dzaba sramoti svoga sina a to sigurno utice i na psihu.
Tesko je biti pametan iz nase perspektive ali pretpostavljam da Mirso hoce odmah uspjeh i novac a Rosenberg ipak igra mudrije i razmislja o Anelovoj karijeri. Licno smatram da je Ajax pametnije rjesenje od Chelsija...ali eto, gdje god da ode nek mu je sa srecom i da ako Bog da imamo novog Džeku, ovaj put u odbrani.
Tesko je biti pametan iz nase perspektive ali pretpostavljam da Mirso hoce odmah uspjeh i novac a Rosenberg ipak igra mudrije i razmislja o Anelovoj karijeri. Licno smatram da je Ajax pametnije rjesenje od Chelsija...ali eto, gdje god da ode nek mu je sa srecom i da ako Bog da imamo novog Džeku, ovaj put u odbrani.
Majka mu je izgleda sve i izgleda da je malo civilizovana i kulturna a otac mu pravi onaj dijasporac pare samo pare al izborice se mali abda
Nemam ja ništa protiv umjerenih i normalnih dijasporaca i družim se sa njima. O Anelu, Dennisu i Gigoviću malo je ko pozitivnije pisao od mene. Problem ste samo vi koji praktikujete ekstremnu, radikalnu dijasporizaciju.
-
- Kontakt:
pa sta ima od ajaxa kao ce i tamo biti n a klupi? bolje cekati svoju priliku u chelseau nego u ajaxu. dok se ustali u ajaxu proce dvije-tri godine, taman koliko i u chelseau.... ako imao kvalitetu. ..
druga stvar je kad bi mu ajax garantovao minute, a svi znamo da toga nema u vrhunskim ekipama. meni bi bilo bezveze da cekam holandski kup,cekajuci anelov debi
nikad se vise debila nije sjatilo na ovaj forum...admin spava zimskim snom dok majmuni divljaju
mirso treba naci hobby...idi u teretanu mirsade, mani se djeteta
druga stvar je kad bi mu ajax garantovao minute, a svi znamo da toga nema u vrhunskim ekipama. meni bi bilo bezveze da cekam holandski kup,cekajuci anelov debi
nikad se vise debila nije sjatilo na ovaj forum...admin spava zimskim snom dok majmuni divljaju
Ma kakav Anel i Chelsea. Christensen koji je za 10 klasa bolji igrac od Anela nije nivo za Chelsea.AirRamiz je napisao/la: ↑06 nov 2020, 20:40pa sta ima od ajaxa kao ce i tamo biti n a klupi? bolje cekati svoju priliku u chelseau nego u ajaxu. dok se ustali u ajaxu proce dvije-tri godine, taman koliko i u chelseau.... ako imao kvalitetu. ..
Anelov nivo je neki nivo Bicakciceve karijere.
Nije ovo nikako lijepo sto se prepiruru preko medija. Sramota nevidjena jbt.. Anel je i danasnjom izjavom samo dokazao o kakvom se zrelom insanu (yebo fudbal) radi.
Sa svojih 21 godina razmislja zrelije i bolje od pa eto svog starog.
Samo cu zamoliti ovdje da se neke rijeci i price o Mirsi izbjegnu. Niko ga ovdje ne poznaje licno. Mozemo imati svoje neke procjene, ja prvi eto, ali ipak ne treba se pretjerivati. Sigurno da zeli kao i svaki otac najbolje svom sinu, no pokazuje to na vrlo ruzan nacin.. Ali sta je tu je. Valjda se smiri.
U ovome je samo bitan Anel i da mu se da sto veca podrska!!

Samo cu zamoliti ovdje da se neke rijeci i price o Mirsi izbjegnu. Niko ga ovdje ne poznaje licno. Mozemo imati svoje neke procjene, ja prvi eto, ali ipak ne treba se pretjerivati. Sigurno da zeli kao i svaki otac najbolje svom sinu, no pokazuje to na vrlo ruzan nacin.. Ali sta je tu je. Valjda se smiri.
U ovome je samo bitan Anel i da mu se da sto veca podrska!!
@igrajlopte 🐦