FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2020, 18:59

Hajric je fulio zicere u kupu, ali nikad vise nije ni dobio sansu pa da se to moze zakljuciti. Lendric isto svaki 5. zicer realizuje. Ima fula Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 06 nov 2020, 19:03

Ne znam, Brko ima povjerenja u Lendrica i cisto sumnjam da nece startati protiv Borca, a i ako se to desi, igrat ce Juricic. Hajrica ne vidim u pocetnoj.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 nov 2020, 19:10

Ja mislim da je bolje što Hajrić ne igra ako još nije to to. Momak je došao katastrofalno nespreman u Želju. Kasnije je počeo dizat fizičku spremu ali moguće da još nije pohvatao neke "fudbalske" stvari koje se traže od njega.

Bio je u opticaju za neke utakmice ali momak je očajan na treningu bio. Nije bio očajan u smislu da se ne trudi nego vjerovatno nije bio "fudbalski" na nivou. Možda bi i imao više minuta da smo bili prinuđeni da ga gurnemo u igru ali realno imali smo dovoljno napadača da se ne rizikuje sa njim.

Momka bi bezveze gurnuli u vatru gdje se ne bi snašao i odigrao bi lupam 2-3 loše utakmice i onda bi mu mi forumski stručnjaci yebali mater i već ga na startu obilježili kao promašaj. Bolje ovako da ga čekamo pa nek' igra kako bog zapovjeda.

Momak je prošlo ljeto trpao Monaco na pripremama, 2 komada im uvalio dakle nije Stokić. Tad je vjerovatno i imao samopouzdanje nakon strašne sezone u Sloveniji, a sad mu je sigurno nisko samopouzdanje, a znamo šta ono znači za napadača. Polako, ja vjerujem da ćemo tek od druge polusezone vidjeti pravog Hajrića.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2020, 19:13

Iskreno ne bih volio da propustimo Krpica ako se bude vratio ovdje, a propustit cemo jer smo nabesali 4 napadaca. Krpic nam treba, a ne mozes se tek tako rijesiti bilo koga od ova 4, a ne ide ni da imas 5 napadaca.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 nov 2020, 19:18

PointBlank je napisao/la:
06 nov 2020, 18:01
Ma ne kontam bgm, frajer jest mlad, al je jedini moderan napadac u ekipi. Lendru koliko god falili, on meni djeluje kao panj.. Juricica sam premalo gledao na terenu. Umjesto da se malom da sansa, jok.. zato ce gurat Veselog na silu, i u inat svima.
Juričića si malo gledao jer nije konstantan,odigra utakmicu-dvije pa na poštedi 3-4 dana,Hajrić je vukao povredu iz Belgije,pa ga je trebalo fizički spremit,al za sad ne pokazuje onaj kvalitet da bude prvi izbor.
Lendrić je spreman,nema povreda,logično da je starter.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 06 nov 2020, 19:29

Ja mislim da smo mi jedina ekipa na dunjaluku koja nema nijedno krilo dostojno nivoa lige u kojoj igra.
I opet tako smo blizu vrha..

Na zimu sve oćerat a dovest nova pa šta Bog da

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 nov 2020, 19:30

Juričić koliko sam ja upratio kroz ovo što povremeno odem na treninge ima neki problem sa povredom i zbog toga nije bio u kombinacijama zadnjih par tekmi. Generalno to je razlog i što malo igra pa ne igra. Ali opet znamo i sami u kakvoj smo situaciji bili za ovaj prelazni rok, teško da bi se u budžet uklopio neko ko je i kvalitetan i zdrav i u dobrim godinama.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 06 nov 2020, 19:33

Ako može bez pogrdnih imena za naše igrace. Dok god nose sveti dres nije lijepo da im se svakavi pogrdni nadimci daju.
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2020, 19:33

avalPacidoroP je napisao/la:
06 nov 2020, 19:29
Ja mislim da smo mi jedina ekipa na dunjaluku koja nema nijedno krilo dostojno nivoa lige u kojoj igra.
I opet tako smo blizu vrha..

Na zimu sve oćerat a dovest nova pa šta Bog da
Znaci trojicu otjerati. Realno i nije nemoguce i puno. :rol:
Kad smo na zimu ostali bez ijednog stopera pa doveli 4 nova mozemo i bez krila.

Mi u zadnjih nekoliko godina vazda imamo na jednoj strani dobro krilo ostalo sve kvalitet ispod. Sad nemamo ni to jedno.

segasega
Kontakt:

Post Postao/la segasega » 06 nov 2020, 19:41

Sta ste zapeli vec 2 god.za ti krilo,koga bi vi to doveli za džaba,jel....kida u klubu neznaju da to treba,al nema para ljudi.Neki bi ovdje da se klub ne zadužuje a da ima ekstra igrace,e nemoze to tako...treba dosta uložiti,rizikovati da bi se vratilo...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2020, 19:53

I u ovakvoj situaciji mi nadjemo za sve haman pozicije ako nista solidno rjesenje od kojeg imas korist samo ne mozemo nikakvo krilo od koje cemo imati korist. Ako mozemo za ostalo valjda i za krilo mozemo.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 06 nov 2020, 19:55

lijevapolutka je napisao/la:
06 nov 2020, 19:33
Ako može bez pogrdnih imena za naše igrace. Dok god nose sveti dres nije lijepo da im se svakavi pogrdni nadimci daju.
:thumbup:

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 06 nov 2020, 20:04

Nemora znaciti da se za krilo mora neka velika lova izdvojiti.Nekad smo ih dzaba dovodili.Npr Bahtic iz Sarajevske Bosne,Nikic iz je doveden iz Gradacacke Zvijezde,Edin Višca iz je doveden iz Buducnosti iz Banovica...sve su to bili nizeligaši.Mozda da se malo obidju ove nize lige,da se prepozna kakav talenat i da se izbrusi...

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 06 nov 2020, 20:19

Najveci problem današnjeg fudbala su menadzeri.Bajke se igracima pricaju a od klubova se traze enormno cifre.Nekad je mladom,neafirmisanom igracu bila cast obuci Zeljin dres.Znali su da im je to šansa da napreduju u igrackom smislu i da preko Zelje mogu ostvariti svoje snove.Rijetko koji su u Zelji uzeli neke velike pare ali su svi redom,sem rijetkih izuzetaka,bili zahvalni Zelji na pruzenoj šansi da uce,d se dokazu i da budu u izlogu.

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 06 nov 2020, 20:37

Sta je sa Subasica

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 06 nov 2020, 20:39

Bio sam klinjo kad je jedan stari trener rekao da ništa nije važno dok igrači ne iziđu na teren i lopta ne krene sa centra.Prava ekipa će znati gdje će se postaviti i kako će agirati odnosno reagirati.Danas je to sve malo drugačije naravno ali evo gdje su bila pitarska krila na zadnjoj tekmi,Borčeva krila protiv Siniše i Eldara.Nit se vidio Tatar ni Fanimo,čak ga Bekrić prođe kao brzi voz.Ono sigurno su potrebni brzi ljudi koji mogu krenuti ka golu,centrirati i sl.Ali zato je potrebno ovo gore što je znalac rekao,ekipa.Amar je sigurno čovjek koji to zna i ja ne razbijam glavu ko će početi a ko ne.Samo da dođu do fizičke spreme od prije korone ja se ne sekiram.Sad u Bl po bodove pa neka pune akomulatore na pauzi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2020, 20:47

https://pl.bih.ba/analize-2/analiza-gdj ... luvremenu/

Izbrisite tacku izmedju l i b. Analiza igre obje ekipe na derbiju. Posebnu paznju obratite na ovaj dio kako smo promjenom formacije skroz ih takticki zatvorili, zbunili tokom markiranja i tako omogucili sebi bolju igru u drugom dijelu. A i u prvom dijelu kako smo im stvorili problem u gradnji konkretnih napada do onog dijela kad smo izvrsili prvu izmjenu.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 06 nov 2020, 21:00

Joj kad pocne ona prica da treba obici nize lige, vrvi sve od talenta, samo treba obici i pokupiti talente. Mi ono kao drzava puna talenata, stoje u redu talenti, samo ih kao treba izbrusiti. Tesko nam priznati da generalno nismo talentovani za fudbal(imamo par izuzetaka), odnosno nemamo talenata koliko mislimo da imamo. Nismo evropski Brazil kao sto u svojim glavama to mislimo.

Evo uzeli smo kao dvojcu talenata iz federalne lige. Mehic i Subasic. Prvi je trenutno rezerva u federalnoj ligi (a ima radijus kretanja kao sestar) a i drugi bi ubrzo mogao njegovim stopama.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 nov 2020, 21:01

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Al' fakat. Subaša je baš obećavao ali, ne znam. Nekako djeluje kao starinski tip igrača. Vrijeme driblanja u mjestu je davno prošlo. A ovaj Mehić, ne kontam ga. Umjesto da kida, da se bori da se dokaže, on trbuh zapustio, neće da potrči. Isto majstor iz mjesta. Nema toga više paša moj.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2020, 21:03

Brkooo je napisao/la:
06 nov 2020, 21:00
Prvi je trenutno rezerva u federalnoj ligi (a ima radijus kretanja kao sestar) a i drugi bi ubrzo mogao njegovim stopama.
:rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15 i 36 gostiju.