Ja sve pogodim

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sve pogodim
A zasto mu nije dao, jel postoji razlog ili et tek onako, ne mirise ga.. pa frajer je ubijao u prijateljskim i pripremnim.. i on i ĆeloMocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:55
Amar nije dao sansu Hajricu i to nije fer sekunde.
Juricic taraba, znaci zesca taraba.
Luzerrrr
Ma nekako sam mišljenja da nemamo stil igre za profil Hajrića, nit ofanzivnih bekova nit normalnih krila..PointBlank je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:21A zasto mu nije dao, jel postoji razlog ili et tek onako, ne mirise ga.. pa frajer je ubijao u prijateljskim i pripremnim.. i on i ĆeloMocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:55
Luzerrrr
Imamo Milicevica za taj stil jer ima dobre centarsuteve.wolfie je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:52Ma nekako sam mišljenja da nemamo stil igre za profil Hajrića, nit ofanzivnih bekova nit normalnih krila..PointBlank je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:21A zasto mu nije dao, jel postoji razlog ili et tek onako, ne mirise ga.. pa frajer je ubijao u prijateljskim i pripremnim.. i on i ĆeloMocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:55
Luzerrrr
Isto se pitam i mislim da Amar nije fer zbog tog sto ga je zakovao za klupu a hvalio kad je dosao.PointBlank je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:21A zasto mu nije dao, jel postoji razlog ili et tek onako, ne mirise ga.. pa frajer je ubijao u prijateljskim i pripremnim.. i on i ĆeloMocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:55
Luzerrrr
Govorim o situacijama kad ganjas rezultat, probijas bunker i slicno ne stalno da igra. Npr. u Mostaru protiv Veleza da je bio u zapisniku pa da udje i da se ide na tu varijantu.
Pa je.bemu nisam ja trener niti se pitam, ali neki dan je neko dao dobru ideju.
Ma i ja sam pred Maccabi razmišljao o varijanti da se poduplaju ti bokovi, i da se ide sa Hajrićem u sredini, ali yebiga, ja sam forumaš a Amar je stručnjak i apsolutno mu vjerujem kada su ove stvari u pitanju. Da je mali kvalitet i da ima adekvatnu potporu sa strana ne sumnjam da bi igrao.PointBlank je napisao/la: ↑06 nov 2020, 18:13Pa je.bemu nisam ja trener niti se pitam, ali neki dan je neko dao dobru ideju.
Sehu na beka, Milija na krilo. Bar ti tu propuh nece biti, a mali je svakako zna nabaciti. Isto treba probati i desno.
Hoce mi nesto biti kad vidim formaciju u kojoj se Bojo i Mesa izvlace na krilne vezne, i nesto motaju tamo na krilima.. dje to ima, to ni Xavi/Busi nisu radili.
Imas Zecinu za desno, probaj Milija lijevo, probaj Hajrica kao CF.. Stilu ili Asima kao SS, i eto ga.. vamo sastavi sredinu kako ti pase od imena, Mesa, Bojo, Mujezin, Bekric.
Nazad Seha, Aco, Ikic, Stevanovic.
Ja bih probao bar prijateljsku ovako. Konstantno se forsira Veseli na krilu, Bojo na krilnom veznom, Asim na krilu. Jbmu ja ono sto sam gledao u Slobodi dok je igrao, frajer je vazda blizu gola bio.. eno i gol iz Banja Luke to govori.. gurni ga gore **** ga, sta ga gusis kad ne moze. Koliko je vec sezona isproban na krilu, i ne ide..
Samo da Veseli smecar ne igrazeljovac21 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 18:31Eric
Blazevic Kosoric Ikic Milicevic
Alispahic
Bojo Mujezinovic
Bekric
Stila Zec