FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 06 nov 2020, 16:55

ElCartel11 je napisao/la:
06 nov 2020, 16:49
Kriv je Handzic normalno jer ono se mora zabiti. Ali ko je kriv, da samo mi dosli u tu situaciju, da nam on bude evo prvi napadac trenutno? Ja bi zelio jedan intervju sa Hadzijom gdje govori o tome zasto se nije napadac doveo i zasto su propali pregovori redom sa Hasalbeinkom, Beqirajem i Irfanom.
Jer zbog nedovodjenja napadaca mi možemo sebe dovesti sad u ne bas prijatnu situaciju. Nece uvijek ni Rahmana ici. Evo Tatar kao da je ispao iz forme, Fanimo odigrao 2,3 tekme vrhunski sad polako kao da i on pada.
Ja se slazem da je trebao zabiti, jer to je zadatak spica

Ne slazem se da smo zijanili 2 boda zbog njega

Mislim da smo mogli pametnije takticki odigrati i da smo se mogli bolje braniti i zbog toga smo primili gol umjesto zavrsili utakmicu i zadrzali vodstvo....

I za Hadziju stoji sto si rekao
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 nov 2020, 16:55

Kriv je Handzic normalno jer ono se mora zabiti. Ali ko je kriv, da samo mi dosli u tu situaciju, da nam on bude evo prvi napadac trenutno? Ja bi zelio jedan intervju sa Hadzijom gdje govori o tome zasto se nije napadac doveo i zasto su propali pregovori redom sa Hasalbeinkom, Beqirajem i Irfanom.
Jer zbog nedovodjenja napadaca mi možemo sebe dovesti sad u ne bas prijatnu situaciju. Nece uvijek ni Rahmana ici. Evo Tatar kao da je ispao iz forme, Fanimo odigrao 2,3 tekme vrhunski sad polako kao da i on pada.
Nece nažalost nikada Hadžija odgovoriti na to pitanje i što je najgore, nece ga ni ovi polupismeni novinari nikada to pitati.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 17:14

Brz oporavak Mersi.
Nadam se da ce Sabrina celavog hadzica i debelog handzica otjerati sto dalje od kluba. Prije toga platiti nekog da ih isprebija i ogadi im zivot.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 nov 2020, 17:17

Ne moze odbrana i veza toliko napada opasnih spriječiti koliko Handzic moze cistih prilika fuliti.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 nov 2020, 17:18

Za Hasselbainka i nemamo nikakve informacije da se pregovaralo, osim par insajderskih postova na forumu. Irfan bio pod ugovorom i ako ikad dođe do pitanja što nije tad doveden, to će bit opravdanje. Jedino Beqiraj je bio i free i dostupan, i znali smo pouzdano da se pregovara. Al u kakvoj je formi u Poljskoj... Možda bi bilo bacanje para, kao i na TSSa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 nov 2020, 17:26

Pantelija je napisao/la:
06 nov 2020, 15:18
Ekipa je pala psihicki zbog njegovih promasaja a ne zbog toga sto su sami od sebe eto pali
Protivnik se vratio u zivot zbohlg njegovih promaaaja jer vidi nije isto 2-0 i 1-0
.. Da ne pricam.3-0 i 4-0 ...
Tu trener ne moze po.oci ni magijom. Moze samo da nakon tekme objasni gospodinu da na kraju sezone moze ici.

Majke mi nemoj se vise ponizavat zarad jednog prosjecnog napadaca. Ako ces iskreno pola postova o handzicu je zbog tebe jer ga branis na nacine koji su bas ono... Dno
Handzic je igrac joker za neki 20 min. Loš je bio to je cinjenica al isto tako ne moze se pojedinac kriviti za sve loše u utakmici. Tatar je bio bas loš, puno izgubljeni lopti i loši odluka, Pejovic je uprskao situaciju 3 na 1, Šerbercic je bio loš u defanzivi itd

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 17:27

Krivac je celavac jer je na seljacki nacin pokusao zaebati te ljude.
Klub je konacno dosao u situaciju da moze placati obestecenja, to znaci da se mozes pojacati i dovoditi igrace koji su bolji od sadasnjih i koji ce ciniti prevagu na terenu, a celava suplja glava za te pare dovodi igrace koji igraju na pozicijama na kojima nam uopste nisu trebala pojacanja, i da stvar bude gora ti igraci za koje je on dao pare su (duplo) losiji od onih koje vec imamo. Nijednu poziciju koja nam je kriticna nije pojacao.
On je najveci krivac sto smo ispali iz Evrope i sto cemo se sada patiti i mozda cak i dovesti titulu u pitanje. Treba pseto da odgovara za to.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 nov 2020, 17:30

@Tobe, eto Nedima Hadzica za par mjeseci, samo da se sretnu Musija i Hadzija :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 17:32

joker90 je napisao/la:
06 nov 2020, 15:54
Ovo su teske optuzbe :puke: :puke:
bordobijeli je napisao/la:
06 nov 2020, 17:26

Handzic je igrac joker.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 17:35

Napapijri je napisao/la:
06 nov 2020, 17:30
@Tobe, eto Nedima Hadzica za par mjeseci, samo da se sretnu Musija i Hadzija :D
Nebi me zacudilo. Ako se musija i hadzija sretnu negdje u rodnom selu na sijelu kod rodbine, mozda padne dogovor. Ko je Beciraju kriv sto nije igrao za mladost. Sad nek se pati po Poljskoj ili gdje je vec otisao :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 nov 2020, 17:40

Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2020, 17:41

Toljaga je napisao/la:
06 nov 2020, 17:32
joker90 je napisao/la:
06 nov 2020, 15:54
Ovo su teske optuzbe :puke: :puke:
bordobijeli je napisao/la:
06 nov 2020, 17:26

Handzic je igrac joker.
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 nov 2020, 17:42

feniksptica je napisao/la:
06 nov 2020, 17:40
Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Što kaže Benitez, trebao nam je kauč a dobili smo lampu, sto i zdjelicu za voće.

Handže ovako podsjeća na fotelju, kad smo kod te terminologije.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 06 nov 2020, 17:43

Ide Varešanović na špica, nema dovoDŽenja :mrgreen:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 06 nov 2020, 17:46

Ja fakat mislim da je previse rasprave na ovu temu. Derbi je prosao, Handzic je fulio sto nije trebao fuliti, odbrana lose reagovala kod gola, Bekric nam uzeo sredinu u drugom, Djokanovic je Makele, nemamo napadaca i ta nam pozicija gori na najjace.. Je li to to?

Ako se nema sta vise dodati, moramo nastaviti dalje.. Tuzla je slijedeca, moramo dobiti. Ne smije sad pad da se desi. Imat cemo teska gostovanja u drugom dijelu sezone, moramo dobiti sve ove ostale i napravit vecu razliku u odnosu na drugog. Velez, Siroki, Borac, Strumfovi, i ova Tuzla, sve na strani...

Niko ne pise o tekmi u nedjelju... Sad je vaznija od derbija koji je prosao.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 17:48

Jedinu sirinu mi imamo u veznom redu i na krilima.
Fali nam jedan golman. Kovacevic je sve gori i gori i vrijeme je da mu se dovede konkurencija i da malo sjedne na klupu da dodje sebi.
Trebaju nam 2 i po beka. Tu imamo samo Oremusa (i Pidru koji jos uvjek nije ni blizu onog starog)
Trebaju nam dva stopera.
Spiceve nemamo nikako.
Dje je tu sirina?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 nov 2020, 17:51

Toljaga je napisao/la:
06 nov 2020, 17:48
Jedinu sirinu mi imamo u veznom redu i na krilima.
Fali nam jedan golman. Kovacevic je sve gori i gori i vrijeme je da mu se dovede konkurencija i da malo sjedne na klupu da dodje sebi.
Trebaju nam 2 i po beka. Tu imamo samo Oremusa (i Pidru koji jos uvjek nije ni blizu onog starog)
Trebaju nam dva stopera.
Spiceve nemamo nikako.
Dje je tu sirina?
Treba Hareta probat u odbrani. Kad se on vrti oko gola, ta mreža se ne trese.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 nov 2020, 17:52

Jel ovo i Tuzla ima problema sa povredama ?

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 06 nov 2020, 17:53

fks74 je napisao/la:
06 nov 2020, 17:52
Jel ovo i Tuzla ima problema sa povredama ?
Ima... pisao sam ja danas o tome.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

provincija
Kontakt:

Post Postao/la provincija » 06 nov 2020, 17:56

Jedno je fuliti sasnsu, a nesto sasvim drugo uci nonsalantno i zaHebavati se oko gola. Nije termin. I nije on "fulio nekoliko sansi" nego diletantski i mahalski postupio ! To je nepostovanje prema klubu, saigracima, treneru i navijacima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 45 gostiju.