Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: Arsenal
Mislim da je MOU najbolje rekao Wengeru.. V.Persie,Nasri,Fabregas i sl. nisu vise djeca,danas su to vrhunski igraci.
Nekako osjetim da fali nesto Arsenalu, meni je Henry bio simbol Vaseg kluba,kako on ode pade mi Arsenal u ocima..
Nekako osjetim da fali nesto Arsenalu, meni je Henry bio simbol Vaseg kluba,kako on ode pade mi Arsenal u ocima..
NON MOLLARE MAI
- -Paja
- Kontakt:
Sad bi mogao da napisem veliki post o tim propalitetima iz Reala ali kad vidim broj svojih postova naprosto me stid koliko ih ima ali sta ja mogu kad pacijenti tipa blancos, romario(valja svima odgovoriti) itd. itd. mi pisu postove pa cak i kad ja nista ni ne napisem. Evo ovom prilikom vam kazem da nisam Gay, cak stavise nisam ni tolerantan prema istim!
Dio Arsenala
Sa tobom i tvojim neznanjem sam davno završio, ali eto, može još ovaj put. Pogledaj koliko je Chelsea potrošio u posljednje četiri godine i uporedi sa Liverpoolom ili Manchesterom, pa se onda javi...Carlo je napisao/la:@Virtual: Arsenal bar ima omladinski pojam, kojeg Chelsea nikad neće imati (možda hoće jednog lijepog dana kada ne bude Abramovića i kompanije) i TRENERA koji je vele sila. Chelseaju samo da je iskeširati par stotina miliona eura/funti i haj'mo jarani do titule.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti meni govoriš da nemam pojma?Virtu4l je napisao/la:Sa tobom i tvojim neznanjem sam davno završio, ali eto, može još ovaj put. Pogledaj koliko je Chelsea potrošio u posljednje četiri godine i uporedi sa Liverpoolom ili Manchesterom, pa se onda javi...Carlo je napisao/la:@Virtual: Arsenal bar ima omladinski pojam, kojeg Chelsea nikad neće imati (možda hoće jednog lijepog dana kada ne bude Abramovića i kompanije) i TRENERA koji je vele sila. Chelseaju samo da je iskeširati par stotina miliona eura/funti i haj'mo jarani do titule.
RAFAEL BENITEZ je u svojih pet godina rada u Liverpoolu potrošio onoliko koliko je Abramović potrošio za dvije sezone. Rafa je prodavao da bi kupovao, zato mi nemoj pričati neke priče, argumenti su tu. Sutra ću ti dati link za kompletnu priču o Rafi, pa ćeš vidjeti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne zanima mene ni Benitez ni priča o njemu, njegovi rezultati u zadnjih pet godina pričaju za njega. Chelsea se prosuo za Shevchenka i Wright Phillipsa, ali to je bilo veoma davno. Lijepo sam ti napisao, pogledaj koliko je ko potrošio u zadnje četiri godine i ne lupaj gluposti.Carlo je napisao/la: RAFAEL BENITEZ je u svojih pet godina rada u Liverpoolu potrošio onoliko koliko je Abramović potrošio za dvije sezone. Rafa je prodavao da bi kupovao, zato mi nemoj pričati neke priče, argumenti su tu. Sutra ću ti dati link za kompletnu priču o Rafi, pa ćeš vidjeti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A to što ulažu velike pare u omladinski pogon ne znači da ga još imaju i tema je Arsenal, a ne Chelsea i Benitez uz dužno poštovanje prema obojici forumaša. 

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ound-staff
evo kako se priprema teren ashburton grova za utakmicu...
evo kako se priprema teren ashburton grova za utakmicu...
makar jedna dobra vijest ovih dana, diaby i fabianski ce igrat protiv chelsea, ali bi ja vise volio da brani onaj mali sezni
Vermaelena nema najmanje do kraja januara. Jučer Wenger to potvrdio. Katastrofalne vijesti. Dase barem ozlijedio u Arsenalu, nego s jeb.enom reprezentacijom. Podhitno nam treba novi štoper, u zadnje vrijeme najviše se spominje Steven Taylor koji odbija potpisat novi ugovor sa Newcastleom i mogao bi u januaru preći kod nas. Nadam se da je to istina jer Taylor je extra štoper.
- -Paja
- Kontakt:
Vjerovatno ce sa posudbe biti vracen Kyle Barkley koji sa 19 dominira u Shefieldu.
Dio Arsenala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S-Tay se povezuje i sa Liverpoolom i sa Arsenalom. Skoro pa izvjesno je da ce karijeru nastaviti u jednom od ovih dvaju klubova, jer su se prekinuli pregovori oko produzenja ugovora sa Newcastleom. Istini za volju, bolji je i od Squillacija i od Djoroua, a da ne govorim o Koscielnyju.Bosco je napisao/la:Vermaelena nema najmanje do kraja januara. Jučer Wenger to potvrdio. Katastrofalne vijesti. Dase barem ozlijedio u Arsenalu, nego s jeb.enom reprezentacijom. Podhitno nam treba novi štoper, u zadnje vrijeme najviše se spominje Steven Taylor koji odbija potpisat novi ugovor sa Newcastleom i mogao bi u januaru preći kod nas. Nadam se da je to istina jer Taylor je extra štoper.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- -Paja
- Kontakt:
Mozete biti sigurni da doticni nece zavrsiti u Arsenalu. Nije on kvalitet, imamo mnogo kvalitetnije stopere, jos da dajemo viska placu umjesto nekom mladjem igracu iz mladog tima ili ovih sa posudbe, od transfera nema nista.
Dio Arsenala
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Siguno da vam treba kvalitetan stoper, mislim da tu ne bi smjeli stediti, cini mi se da se sa vama ljetos povezivao Mamadou Sakho- iz PSG-a, cini se kao ogroman potencijal, ima samo 20 g,standardan je u timu cak je i debitovao za repku i mislim da bi se odlicno uklopio u vasu ekipu.. ispunjava osnovne preduslove za Arsenala: mlad,a jos FrancuzBosco je napisao/la:Vermaelena nema najmanje do kraja januara. Jučer Wenger to potvrdio. Katastrofalne vijesti. Dase barem ozlijedio u Arsenalu, nego s jeb.enom reprezentacijom. Podhitno nam treba novi štoper, u zadnje vrijeme najviše se spominje Steven Taylor koji odbija potpisat novi ugovor sa Newcastleom i mogao bi u januaru preći kod nas. Nadam se da je to istina jer Taylor je extra štoper.

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- -Paja
- Kontakt:
Arsenal je gigantski asteroid koji ce da pogodi planet zemlju(svijet fudbala) i da unisti sva ziva bica na njemu(izdominiracemo sve suparnike), a nakon eksplozija pojavice se dominantna rasa koja ce da dominira planetom(Nakon unistavanja protivnika potvrdicemo svoju dominaciju i nadmoc)
Dio Arsenala
"I personally don’t know who will win the league. I have managed 1,600 games so if Nani knows he must be 1,600 times more intelligent than I am." - Arsene Wenger
Ovu izjavu sam maloprije vidio, koji kralj

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:"I personally don’t know who will win the league. I have managed 1,600 games so if Nani knows he must be 1,600 times more intelligent than I am." - Arsene Wenger

Link, Virtu4le, molim te.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahahahaahaha.Virtu4l je napisao/la:"I personally don’t know who will win the league. I have managed 1,600 games so if Nani knows he must be 1,600 times more intelligent than I am." - Arsene Wenger

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Hvala puno !
Oficijelni sajt Arsenala, ne mogu vjerovat da to ne čitate, pa nema dana da ne odem na sajtove Chelsea, Arsenala i Manchestera. Ferguson i Wenger imaju izjave za kapu do poda...
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ding-nani-
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ding-nani-
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.