FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 06 nov 2020, 13:02

Trener mu je trebao pokazati kako će pucati i naučit ga.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 nov 2020, 13:03

Samozdravlje je napisao/la:
06 nov 2020, 03:26
holyman je napisao/la:
06 nov 2020, 00:03

Stepen povrede ahmetovica? Rekose kroz par dana da ce objaviti, ne znam je li mi promaklo ili se ne oglasavaju 2 sedmice
Šta ima prognozer ? :urnebes:
Vozdra 4:0 :urnebes:
Idi lezi odmori
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2020, 13:20

Mokes je napisao/la:
06 nov 2020, 13:00
MortemHz je napisao/la:
06 nov 2020, 12:50

Handžić je dao jedne od najvažnijih golova u novijoj historiji Sarajeva ili možda bolje rečeno u ovih par godina i ja to moram poštovati, koliko nas je samo puta obradovao u extremno važnim utakmicama. Radnik i Atalantu nikada neću zaboraviti a ima ih još par..
Slažem se sa tobom, nije igrač za 90 minuta i uvijek pruži najbolje kada uđe 20-30 prije kraja i inače je tako golove davao.
Vodi ga kući.

Spominješ Atalantu, na kraju tog dvomeča ispali. Zabio je i Šišić u toj utakmici, pa ga je većina navijača zaboravila. Radnik ok, ali se od toga pravi mit. Isto tako možeš te sezone naći još utakmica koke su završene minimalnin pobjedama, pa se ne glorifikuju igrači koji su zabili ključne golove.

Sve i da je davao neke važne golove u velikim i bitnim utakmicama, sve je bacio niz vodu s ovom utakmicom protiv Željezničara.
Vodi ga ti kući ako već imaš fetiš na igrače.
Da nismo možda očekivali proći Atalantu, u kojem svijetu ti živiš? Šišić jeste zabio tada gol ali gdje je bio poslije? Neuporedivo.
Nije bacio sve niz vodu jer je kriv za 2 boda a ne za 10 ili nešto slično. Nauči definiciju glorifikovanja, ja odavno mislim da on nije za ''europsko Sarajevo'' ali da ću ga razapeti kao neke ostale propalitete? Ne mogu i neću.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 nov 2020, 13:23

ElCartel11 je napisao/la:
06 nov 2020, 11:54
Lani kad smo kod njih izgubili 2:1 gledajte ekipe sunce ti kalajsano

KOVAČEVIĆ

D.HODŽIĆ - LAZIĆ - ŠERBEČIĆ - LETIĆ

MUSTAFIĆ - VELKOSKI

HEBIBOVIĆ - MILANOVIĆ - ŠIŠIĆ

AHMETOVIĆ

Ne znaš gdje smo vise suplji bili.
Nekih 20 dana ranije, gostovali smo na Pecari i izvukli 0:0, a realno smo trebalo bar tri razlike da izgubimo.Na toj utakmici Kešoljub je izveo vjerovatno najgori startnih 11 u 74 godine dugoj i slavnoj historiji našeg kluba.

slika

Kao šlag na tortu, u drugom poluvremenu je Cruz zamjenio Milanovića, a Hodžić zamjenio Đokanovića na zadnjem veznom :facepalm: :facepalm:

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 06 nov 2020, 13:24

Koliko ima iritantnih likova na temi to nije normalno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 nov 2020, 13:26

Tuzla je prvo od tri teska gostovanja idemo jos jace i da nastavimo gdje smo stali a Basic nek najavljuje pobjedu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2020, 13:27

Benkara21 je napisao/la:
06 nov 2020, 13:24
Koliko ima iritantnih likova na temi to nije normalno.
Zatvoris temu i oni svi nestanu. Life hack!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2020, 13:32

zagor1987 je napisao/la:
06 nov 2020, 13:26
Tuzla je prvo od tri teska gostovanja idemo jos jace i da nastavimo gdje smo stali a Basic nek najavljuje pobjedu
Naše je da pokažemo šta znamo na terenu a on može najavljivati i ponižavanje što se mene tiče, nebitno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 nov 2020, 13:33

Mokes je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Handžić je dao jedne od najvažnijih golova u novijoj historiji Sarajeva ili možda bolje rečeno u ovih par godina i ja to moram poštovati, koliko nas je samo puta obradovao u extremno važnim utakmicama. Radnik i Atalantu nikada neću zaboraviti a ima ih još par..
Slažem se sa tobom, nije igrač za 90 minuta i uvijek pruži najbolje kada uđe 20-30 prije kraja i inače je tako golove davao.
Vodi ga kući.

Spominješ Atalantu, na kraju tog dvomeča ispali. Zabio je i Šišić u toj utakmici, pa ga je većina navijača zaboravila. Radnik ok, ali se od toga pravi mit. Isto tako možeš te sezone naći još utakmica koke su završene minimalnin pobjedama, pa se ne glorifikuju igrači koji su zabili ključne golove.

Sve i da je davao neke važne golove u velikim i bitnim utakmicama, sve je bacio niz vodu s ovom utakmicom protiv Željezničara.
Ne pravi niko mit, ko da ga on ne bi zelio zabit zeljescarima. Znaci prosjecan igrac kojeg treba koristiti zadnjih 20 -25 minuta i da bude drugi ili eventualno treci napadac. Takodjer ne treba mu psovat sve na kamaru kao sto neki idu u krajnost.

Bilo kako bilo, Sarajevo ce biti prvak. :kafa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 nov 2020, 13:36

Ma Basic je trener onog seoskog fudbala, nahajpovat i nahajcat ce igrace na nas oni koji mu budu igrali. Ili ce pregoriti protiv nas ili ce se prepast. Ne mogu oni odigrati neki nivo i drzati egal 90 minuta sa nama. Ne igra nam Handzic ni Ahmetovic, tako da cemo dobiti na brzini i agilnosti u spicu, a njihovi stoperi su tromi i spori, jaki i dobri u skoku. Tu nam je sansa. Bitno je da im uvalimo sto prije gol da im unesemo nervozu. Mozda nam je ovo sansa da pokusamo odigrati malo drugacije nego uvijek sa visokim napadacem, da vidimo kako to izgleda imati brzog i agilnog napadaca. Ne racunajuci Velkoskog, ako bude igro, to ce biti belaj.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 nov 2020, 13:40

MortemHz je napisao/la:
06 nov 2020, 13:20
Mokes je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Vodi ga kući.

Vodi ga ti kući ako već imaš fetiš na igrače.
Da nismo možda očekivali proći Atalantu, u kojem svijetu ti živiš? Šišić jeste zabio tada gol ali gdje je bio poslije? Neuporedivo.
Nije bacio sve niz vodu jer je kriv za 2 boda a ne za 10 ili nešto slično. Nauči definiciju glorifikovanja, ja odavno mislim da on nije za ''europsko Sarajevo'' ali da ću ga razapeti kao neke ostale propalitete? Ne mogu i neću.
Morto pichko branis Handzica :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 06 nov 2020, 13:44

Pozdrav bordo nacijo, od danas smo jaci za jos jednog forumasa. Dugo pratim forum, ali tek sam se registrovao. Mozda me neki i licno znaju, ali o tom po tom.
Treba li se izuvati? :mrgreen:
TC bez pola tima, dakle bordo valjak nastavlja gdje je i stao. :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 nov 2020, 13:49

Aduka87 je napisao/la:
Cora1946 je napisao/la:
06 nov 2020, 12:59
Merso nam je operisan, sve je dobro proslo
Sta je operisao ? :shifty:
Žuč.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 nov 2020, 13:54

SarajevoJeBordo je napisao/la:
06 nov 2020, 13:49
Aduka87 je napisao/la:
Cora1946 je napisao/la:
06 nov 2020, 12:59
Merso nam je operisan, sve je dobro proslo
Sta je operisao ? :shifty:
Žuč.
:nene:
:mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 nov 2020, 13:58

Morto. Nije tacno da su u pitanju dva boda. Znas ti to dobro. Znam i ja i svi forumasi. Mozemo se ludi praviti ali zna i handzic nasam se da je usrao najbolje poluvrijeme koje sam gledao poslije rata. Doslovno je usrao ono sto je ekipa mukom gradila.
Kraj rasprave.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 nov 2020, 14:04

Pantelija je napisao/la:
06 nov 2020, 13:58
Morto. Nije tacno da su u pitanju dva boda. Znas ti to dobro. Znam i ja i svi forumasi. Mozemo se ludi praviti ali zna i handzic nasam se da je usrao najbolje poluvrijeme koje sam gledao poslije rata. Doslovno je usrao ono sto je ekipa mukom gradila.
Kraj rasprave.
Nije on primio gol, nije on kasnio da izblokira svog igraca

On je kriv sto nemamo bolju gol razliku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 nov 2020, 14:07

Denchi je napisao/la:
06 nov 2020, 14:04
Pantelija je napisao/la:
Kraj rasprave.

😂😂😂😂
On je kriv jer je psihicki sje.bao ekipu koja se nije oporavila od njegovih egzibicija, on je kriv jer su **** na poluvremenu dosla sebi i spasila se blamaze koju je ostatak ekipe kreirao a doticni upropastio forama ispred zgrade.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 nov 2020, 14:09

Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Kraj rasprave.

Nije Karius kriv što je Liverpool izgubio finale od Reala.

On je kriv samo što su ga izgubili 2 razlike.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 06 nov 2020, 14:11

I ja sam oznacio Handzica kao krivca za remi i stojim pri tome. Svi smo to vidjeli, ne treba pamet neka. Bilo je jos gresaka, Pejovicev sut umjesto asistencije, Dupovac izbija loptu na prsa Alispahici itd, ali Handzic je najvise usrao.

No ne pada mi na pamet da ga razapinjem. Nije za startera, ali nije ni za pljuvanja na najgore, ovdje je zajebao, na nekim drugim mecevima je zabijao... Jedan je od nas, igra srcem, on bi ga volio zabit vise nego mi vjerovatno. Ljut sam zbog derbija ali nema pljuvanja njega opcenito. Nash je, bit ce tu do kraja sezone, zabit ce jos golova, i dici ce pehar sa ostalim igracima. Kad ga podigne, zaboravit cu mu ovaj derbi...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2020, 14:15

SarajevoJeBordo je napisao/la:
06 nov 2020, 14:09
Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Kraj rasprave.

Nije Karius kriv što je Liverpool izgubio finale od Reala.

On je kriv samo što su ga izgubili 2 razlike.
Filozofija s logikom, Prof. dr. Derpchi Handzic! :bow: :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.