Mah, jedino Crnkic vrijedan spomena. Ja vjerujem da Sarajevo nece bas lagano do bodova... a da li ce Tuzla oktinuti makar jedan... tesko je reci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Trener Vlado Jagodić je biranim riječima govorio o narednom rivalu.
-Pred nama je serija utakmica u kojima će se pokazati karakter ekipe. Sve dobro što smo uradili u dosadašnjem dijelu dolazi na ispit. Na muci se poznaju igrači i nadam se da će to moji igrači u narednim derbijima opravdati . Duel je ovo najboljeg domaćina i ekipa koja je poznata po granitnoj odbrani i na gostovanjima nema poraz duže od godinu dana. Biće zahtjevna utakmica , ali vjerujem da moja ekipa zna da odgovori zadacima. Imam uvažavenje prema rivalu i za nas će to biti izazov. Osim je najtrofejniji trener , teško primaju golove ali mi ako želimo da ostanemo u vrhu moramo da pobjeđujemo . Odigrali smo tri loša poluvremena na gostovanjima i prema mojoj računivci imamo tri boda manje od očekivanog i zato želimo trijumf protiv velikog rivala – istakao je Jagodić.
-Oni su odigrali veoma loše prvo poluvrijeme ali su u drugom promijenili formaciju i zaigrali puno bolje. Kolega Osim je rekao da su prvi dio odigrali „bljak“, ali eto ja ne bih imao ništa protiv da moja ekipa slavi i uz „bljak igru“. Pokazali su svoj karakter. Imaju nekoliko veoma iskusnih igrača koji su itekako opasno popit Štilića, Zeca , Bekrića. U 13 kola primili su samo šest golova, ali eto u zadnjim mečevima su vadili loptu iz mreže tako da možda i popušta ta granitna odbrana. Mi imamo sve igrače na raspolaganju ali da bi slavili moraju svi, znači 11 startnih i onih 5 koji uđu da pruže maksimum. Odstupiću i ja od nekih svojih pravila, mislim da će biti promjena u timu jer ne mogu samo 4 igrača da budu na nivou ako se žele bodovi- dodao je trener Jagodić.
Bravo, bravoBakir Prcanović iz Travnika je veliki navijač Željezničara. Zbog njegovog zdravstvenog stanja roditelji su odlučili napraviti lift u zgradi kako bi Bakir svakodnevno mogao izlaziti van stana. Fudbaleri i stručni štab Željezničara, te naši bivši igrači, odlučili su pomoći porodici Prcanović, prikupili su novčana sredstva i učestvovali u projektu izgradnje lifta u zgradi našeg Bakira.
FK Željezničar šalje pozdrave Bakiru i porodici Prcanović, te se nadamo da će uskoro biti naši gosti na Grbavici.
Plavo je srce u meni

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ponosan sam.LjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2020, 12:49Bravo, bravoBakir Prcanović iz Travnika je veliki navijač Željezničara. Zbog njegovog zdravstvenog stanja roditelji su odlučili napraviti lift u zgradi kako bi Bakir svakodnevno mogao izlaziti van stana. Fudbaleri i stručni štab Željezničara, te naši bivši igrači, odlučili su pomoći porodici Prcanović, prikupili su novčana sredstva i učestvovali u projektu izgradnje lifta u zgradi našeg Bakira.
FK Željezničar šalje pozdrave Bakiru i porodici Prcanović, te se nadamo da će uskoro biti naši gosti na Grbavici.
Plavo je srce u meni![]()

Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2020, 12:49Bravo, bravoBakir Prcanović iz Travnika je veliki navijač Željezničara. Zbog njegovog zdravstvenog stanja roditelji su odlučili napraviti lift u zgradi kako bi Bakir svakodnevno mogao izlaziti van stana. Fudbaleri i stručni štab Željezničara, te naši bivši igrači, odlučili su pomoći porodici Prcanović, prikupili su novčana sredstva i učestvovali u projektu izgradnje lifta u zgradi našeg Bakira.

moSa ljoŽe
Prva uprava koja je ovo rijesila. Uvijek je mogao biti raskid ugovora. U tom su svakako maheri bili, jos bi klub i zaradio.StrikeWarzone je napisao/la: ↑06 nov 2020, 11:48Je li se uprava uhvatila u kostac ili im je istekao ugovor o zakupu prostora ?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ima li igdje cijela tekma sa pogančerima???
Željezničar!LjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2020, 12:49Bravo, bravoBakir Prcanović iz Travnika je veliki navijač Željezničara. Zbog njegovog zdravstvenog stanja roditelji su odlučili napraviti lift u zgradi kako bi Bakir svakodnevno mogao izlaziti van stana. Fudbaleri i stručni štab Željezničara, te naši bivši igrači, odlučili su pomoći porodici Prcanović, prikupili su novčana sredstva i učestvovali u projektu izgradnje lifta u zgradi našeg Bakira.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sastav kad smo izgubili 3:0 u BL, jel' moguće da ćemo u ponedjeljak od prve minute gledati samo 2 igrača iz tadašnjih prvih 11 tj. Mešu i Erića?
Pod uslovom da Amar izvede opet 4231 i da očekivano Veselinovića klupira i da recimo Asim zaigra kao u Mostaru protiv Veleža postavka. A i kad bi romb igrali eventualno bi još Bojo igrao u prvih 11 od ovih što su tricu primili.

Pod uslovom da Amar izvede opet 4231 i da očekivano Veselinovića klupira i da recimo Asim zaigra kao u Mostaru protiv Veleža postavka. A i kad bi romb igrali eventualno bi još Bojo igrao u prvih 11 od ovih što su tricu primili.

-
- Kontakt:
https://fa..ktor.ba/vijest/jos-jedan-dokaz-amaterizma-u-fudbalskom-savezu-bih/103544?fbclid=IwAR0h0KUeRc9PUdWAR9BrgwYBl0J2OFk4cZVdTYmXtor2ye4pv5IWEt9hyf8
Faktor*
Gledaj ti debila nesposobnih...
Faktor*
Željezničar za život cijeli!
ja koliko znam da Veseli nikad vise minute nece dobitibraco je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:59Sastav kad smo izgubili 3:0 u BL, jel' moguće da ćemo u ponedjeljak od prve minute gledati samo 2 igrača iz tadašnjih prvih 11 tj. Mešu i Erića?
![]()
Meni danas nije jasno kako smo mi uspjeli izgubiti 3:0 sa ovim sastavom plus do tada bez poraza bili ja mislim.braco je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:59Sastav kad smo izgubili 3:0 u BL, jel' moguće da ćemo u ponedjeljak od prve minute gledati samo 2 igrača iz tadašnjih prvih 11 tj. Mešu i Erića?
![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
gov.naSudoHusika je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:04https://fa..ktor.ba/vijest/jos-jedan-dokaz-amaterizma-u-fudbalskom-savezu-bih/103544?fbclid=IwAR0h0KUeRc9PUdWAR9BrgwYBl0J2OFk4cZVdTYmXtor2ye4pv5IWEt9hyf8
Faktor*
moSa ljoŽe
Ma desi se dan kad mrljavo odigras, plus odbrana tu utakmicu katastrofalno odigrala, Kemu dedo Kajkut pretrči, Pavić nije znao gdje da stoji na terenu, a ni Sipa ni Siniša se nisu proslavili.LjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:08Meni danas nije jasno kako smo mi uspjeli izgubiti 3:0 sa ovim sastavom plus do tada bez poraza bili ja mislim.braco je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:59Sastav kad smo izgubili 3:0 u BL, jel' moguće da ćemo u ponedjeljak od prve minute gledati samo 2 igrača iz tadašnjih prvih 11 tj. Mešu i Erića?
![]()
I ona utakmica kad smo ih dobili 0:2 u kupu se odigrala ove godine, a čovjek ima osjećaj zbog korone da se odigrala nekad u dalekoj prošlosti.
Sam je sebi kriv i zbog onog što radi na terenu, a i zbog stvari koji je uradio mimo terena.
SudoHusika je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:04https://fa..ktor.ba/vijest/jos-jedan-dokaz-amaterizma-u-fudbalskom-savezu-bih/103544?fbclid=IwAR0h0KUeRc9PUdWAR9BrgwYBl0J2OFk4cZVdTYmXtor2ye4pv5IWEt9hyf8
Faktor*
Prosuli se ko riza sa onim saopstenjem pokusavajuci da ispadnu pametni i profesionalni.Pilavu i njegovim saradnicima očito je bilo teško sročiti tri rečenice, pa su samo proslijedili dopis koji su dobili sa Grbavice.
Bordo tim to je sinoć zloupotrijebio i izvukao iz konteksta samo jedan datum, objavivši na svojoj internet-stranici, uz potpuno drugačiju interpretaciju onoga što je u njemu Željo tražio.

Pogledaj amatersku reakciju Osmankovica kod prvog gola i sve ce ti biti jasno. Pored loseg postavljanja, totalne dekoncentracije, njega je na kraju pretrcao dedo KajkutLjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:08Meni danas nije jasno kako smo mi uspjeli izgubiti 3:0 sa ovim sastavom plus do tada bez poraza bili ja mislim.braco je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:59Sastav kad smo izgubili 3:0 u BL, jel' moguće da ćemo u ponedjeljak od prve minute gledati samo 2 igrača iz tadašnjih prvih 11 tj. Mešu i Erića?
![]()

Isto sad na derbiju kad Tuce zasprinta i ko brzi voz prodje pored Fanima, gledas i ne vjerujes

znam na sta aludiras ,ma pisaj gabraco je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:25Ma desi se dan kad mrljavo odigras, plus odbrana tu utakmicu katastrofalno odigrala, Kemu dedo Kajkut pretrči, Pavić nije znao gdje da stoji na terenu, a ni Sipa ni Siniša se nisu proslavili.LjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:08Meni danas nije jasno kako smo mi uspjeli izgubiti 3:0 sa ovim sastavom plus do tada bez poraza bili ja mislim.braco je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:59Sastav kad smo izgubili 3:0 u BL, jel' moguće da ćemo u ponedjeljak od prve minute gledati samo 2 igrača iz tadašnjih prvih 11 tj. Mešu i Erića?
![]()
I ona utakmica kad smo ih dobili 0:2 u kupu se odigrala ove godine, a čovjek ima osjećaj zbog korone da se odigrala nekad u dalekoj prošlosti.
Sam je sebi kriv i zbog onog što radi na terenu, a i zbog stvari koji je uradio mimo terena.

Evo ovdje imaš kroz screenshote objasnjeno, Kemo i Pavić se retardirali tu utakmicu,samo izbrisi crticu izmedju pl i bihBrkooo je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:28Pogledaj amatersku reakciju Osmankovica kod prvog gola i sve ce ti biti jasno. Pored loseg postavljanja, totalne dekoncentracije, njega je na kraju pretrcao dedo KajkutLjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2020, 15:08Meni danas nije jasno kako smo mi uspjeli izgubiti 3:0 sa ovim sastavom plus do tada bez poraza bili ja mislim.braco je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:59Sastav kad smo izgubili 3:0 u BL, jel' moguće da ćemo u ponedjeljak od prve minute gledati samo 2 igrača iz tadašnjih prvih 11 tj. Mešu i Erića?
![]()
![]()
Isto sad na derbiju kad Tuce zasprinta i ko brzi voz prodje pored Fanima, gledas i ne vjerujes![]()
https://pl-bih.ba/premijer-liga-bih/kak ... ara-osima/
Ja dobro si, reče Azmir da ga je želio dovesti. Ja što se zajebasmo što mu produžismo ugovor ove godine.

Evo sastava iz marta kad smo pobijedili 0:2 u kupu s tim sto je Bojo izasao rano jer je bio lose pa Mujezinovic uletio na tu poziciju
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, ZeljeznicarUberAlles i 16 gostiju.