Nemozes Mirsu poredit sa Mehom .. Mirso je jako miran covijek ali trebo bi ohladiti sa ovim statusima !!!NeumjesanTip je napisao/la: ↑06 nov 2020, 10:32Ovaj je izgleda gori od Mehe, a za to se baš treba potruditi... Samo se nadam da neće upropastiti Anela.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Momak ako dopustis ocu, da ti se ovako mijesa u karijeru bices samo jos jedan h nizu propalih talenata.
Moze on tebe savjetovati ali ne javno. To se radi izmedju vas u 4 zida, a na tebi je hoces li ga slusati ili ne.
Moze on tebe savjetovati ali ne javno. To se radi izmedju vas u 4 zida, a na tebi je hoces li ga slusati ili ne.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ASD
- Kontakt:
Ti pišeš odlično, bez zezancije.
Da vidiš kakvi likovi pred izbore izviru ovih dana. Isto kao da su prošle godine došli iz Zambije, a nije da čitav život žive u BiH.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mirso će izgleda dobro zakrviti sa Anelom.
Nek je na hajr Mirso, šta ćeš. Svi djeci želimo najbolje ali nekada dođe vrijeme kada moraš pustiti da ide svojim tokom, kako god završilo Anel je sam odgovoran za svoju karijeru i život.
Nek je na hajr Mirso, šta ćeš. Svi djeci želimo najbolje ali nekada dođe vrijeme kada moraš pustiti da ide svojim tokom, kako god završilo Anel je sam odgovoran za svoju karijeru i život.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Stigla je zvanična ponuda Chelseaja od 8,3 miliona eura. Kontaktirali su nas još Milan i PSV, koji već duže vrijeme prate razvoj mog sina."
"Mog sina zastupamo ja, Dario Slomić i Federico Pastorello. Trenutno imamo mali problem sa Anelovim transferom jer “mentor” mog sina, Markus Rosenberg, želi uklopiti sebe u novčani iznos koji nude neke ekipe. Marcus ima neki dogovor i sa Ajaxom, ali ne može on odlučivati o njegovoj karijeri. Marcus nije njegov agent, te svakodnevno čini štetu mom sinu."
"Mog sina zastupamo ja, Dario Slomić i Federico Pastorello. Trenutno imamo mali problem sa Anelovim transferom jer “mentor” mog sina, Markus Rosenberg, želi uklopiti sebe u novčani iznos koji nude neke ekipe. Marcus ima neki dogovor i sa Ajaxom, ali ne može on odlučivati o njegovoj karijeri. Marcus nije njegov agent, te svakodnevno čini štetu mom sinu."
Aha to je ta poruka .... Mirso oderacemo mi MarcusaDrape je napisao/la: ↑06 nov 2020, 13:12"Stigla je zvanična ponuda Chelseaja od 8,3 miliona eura. Kontaktirali su nas još Milan i PSV, koji već duže vrijeme prate razvoj mog sina."
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne poznajemo sigurno sve detalje i vjerovatno da je i istina da se neki ljudi zele ugraditi u ovaj transfer koji bi bio najveci u historiji Malmea, ali mislim da Mirso ne treba preko medija ovako da se prepucava, nastetice samo Anelu.
Otac mu je malo reci glup a on neka se drzi svedske lige tu mu ide i neka ne ide nigdje usrace sve bice klupa hvala lp
To je taj bosanski mentalitet koji krasi Salihovica, Ibricica, Viscu i slicne nase fudbalere, samo insert drugacija imena.. "Necu ja ici nigdje jer bolje biti kralj u selu nego niko i nista u gradu". I zato ostanu osrednji igraci cijelu karijeru umjesto da postanu vrlo ozbiljni fudbaleri.
Napusta Malme 100 %.
@igrajlopte 🐦
Ne budi smijesan sta je falilo Salihovicu a Visca ne moze bolje od Kukuspora Ibricic je otisao na bolje i pokazalo se da je prejako za njega tako da ti prica suplja i naivna mali neka se drzi svedske lige izgorit ce gdje god da ode da ne spominjem medu Kolasinca bio je po bosnji novi Sergio Ramos hvala lpReX je napisao/la: ↑06 nov 2020, 16:05To je taj bosanski mentalitet koji krasi Salihovica, Ibricica, Viscu i slicne nase fudbalere, samo insert drugacija imena.. "Necu ja ici nigdje jer bolje biti kralj u selu nego niko i nista u gradu". I zato ostanu osrednji igraci cijelu karijeru umjesto da postanu vrlo ozbiljni fudbaleri.
Napusta Malme 100 %.
-
- Kontakt:
Citam da su Mirsu banovali na forumu od Nothingem foresta, jer navodno im je dosadjivo sa Anelom i ako Anel igra za Malme 

https://www.forestforum.co.uk/threads/4 ... ic)/page33
”Carobnjak”
https://www.forestforum.co.uk/threads/4 ... ic)/page33
”Carobnjak”
Glup mu otac hoce da ga turne u Notingem a Malmo u ovom trenutku Bajern za propali engleski kljub hvala lpSindikat12 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 16:50Citam da su Mirsu banovali na forumu od Nothingem foresta, jer navodno im je dosadjivo sa Anelom i ako Anel igra za Malme![]()
Dok mu Mirsad završava transfer u Chelsea Rosenberg završava transfer u Ajax 

- Goalgetter
- Kontakt:
Evo Anel zestoko kritikovao Mirsu, koliko sam mogao procitati preko google translatea:
https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... te-sig-sa/
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hebiga Mirso, moraš malo ohanuti, pusti ga nek radi šta želi.
⚜️~⚜️~⚜️

Nakon razgovora s Anelom Ahmedhodžićem, Kvällsposten je bio u kontaktu s Mirsadom Ahmedhodžićem. Zadržava svoju kritiku na račun Markusa Rosenberga, koju je iznio u Aftonbladetu i na Facebooku, te kaže da Anel "ne razumije" vlastite interese.
Jag kan börja med att säga att jag är väldigt besviken. Att skriva sådant i sociala medier och kalla andra människor för idioter, att inte stötta mig... Det har alltid varit så mellan mig och min farsa att han har tagit det över gränsen, säger Anel Ahmedhodzic
Prvo cu da kazem da sam pravo razocaran, da se napise nesto takvo u medijima i nazivati drugi ljudi idiotima da me ne podrzavaju....
Uvijek je tako bilo izmedju mene i mog oca da je prelazio granicu..govori Anel AhmedHodzic.
Jag har alltid känt en kärlek för honom. Men jag har inte känt någon support, han har inte stöttat mig på rätt sätt. Speciellt inte nu när det går så bra för mig.
Ja sam uvije osjecao ljubav prema njemu. ALi ja nisam osjetio neku podrsku, on me nije podrzavao na pravi nacin, specijalno sad kad mi ide dobro.
Prvo cu da kazem da sam pravo razocaran, da se napise nesto takvo u medijima i nazivati drugi ljudi idiotima da me ne podrzavaju....
Uvijek je tako bilo izmedju mene i mog oca da je prelazio granicu..govori Anel AhmedHodzic.
Jag har alltid känt en kärlek för honom. Men jag har inte känt någon support, han har inte stöttat mig på rätt sätt. Speciellt inte nu när det går så bra för mig.
Ja sam uvije osjecao ljubav prema njemu. ALi ja nisam osjetio neku podrsku, on me nije podrzavao na pravi nacin, specijalno sad kad mi ide dobro.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
J*bo ga pravopis...
25 godina zivim van domovine, trudim se da ne zaboravim materni jezik. I ja redovno pravim greske, ali brate mili potrudi se malo, muka mi je citati ovo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Jag kommer alltid, så länge jag kan, att hjälpa min familj ekonomiskt, speciellt min morsa. Min morsa har alltid stöttat mig. Det är tack vare henne jag mår bra i huvudet.
Uvijek cu pomagati svojoj porodici koliko mogu, pogotovo mojoj mami. Moja majka je me uvijek podrzavala. Zbog nje sam ja i dobar u glavi.

Mirso Mirso sto ti ovo treba
Uvijek cu pomagati svojoj porodici koliko mogu, pogotovo mojoj mami. Moja majka je me uvijek podrzavala. Zbog nje sam ja i dobar u glavi.
Ocekivano. Momak je 180 stepeni drugaciji od oca. Nebo i zemlja, sigurno na mamu.. Jednostavno predobar lik, ne qurci se, pa ko prati insta i vidi, igrice, kod kuce ovo ono..Goalgetter je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:50Evo Anel zestoko kritikovao Mirsu, koliko sam mogao procitati preko google translatea:
Danas sam bas nacuo da ima neki "problema" izmedju njega i oca i kontam rekla kazala, tracarske price, ali eto ispostavi se da je bilo istine.
Mirso je onaj lik koji zivi sve kroz svoje dijete i zeli da svoje neuspjehe pretvori u slavu zahvaljujuci Anelu. Nema nista gore od toga. Da voli svog sina, kao i svaki otac to niko ne spori ali sto je mlogo, mlogo je.
Samo hrabro, Anele!

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 06 nov 2020, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.