I to što kazeš...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Tek si se registrovao a već bi da idešprovincija je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:44Kakvi de.bilni naslovi !!! Ima li zainteresovanih da napustimo ovaj forum i predjemo negdje drugo ??? Zaista to mislim... Nije bitno gdje, samo da im ne nabijamo klikove.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pa upravu je ponizavanje,vrijedjanje inteligencije ovih sto pisuBordo23 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:49Tek si se registrovao a već bi da idešprovincija je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:44Kakvi de.bilni naslovi !!! Ima li zainteresovanih da napustimo ovaj forum i predjemo negdje drugo ??? Zaista to mislim... Nije bitno gdje, samo da im ne nabijamo klikove.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oplakahbordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:18Zajebavas se ??ajdohordas je napisao/la: ↑05 nov 2020, 20:30Mozete reći da sam lud... Ali ja bih fakat pokušao sa Balotelijem. Njemu definitivno treba restart karijere, on ne može više ni treću talijansku igrati samim time i potraživanja njegova opadaju.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naravno da je u pravu, sve to stoji druže...zagor1987 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:50Pa upravu je ponizavanje,vrijedjanje inteligencije ovih sto pisuBordo23 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:49Tek si se registrovao a već bi da idešprovincija je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:44Kakvi de.bilni naslovi !!! Ima li zainteresovanih da napustimo ovaj forum i predjemo negdje drugo ??? Zaista to mislim... Nije bitno gdje, samo da im ne nabijamo klikove.![]()
Izmedju ostalog zato sto nasi igraci nesmiju direktno davati izjave u ovakvoj formi prema medijima. Posto je sam text tog karaktera u formi intervjua.
Ako me razumijes sta hocu da ti kazem,sve se radi preko kluba i PR-a.Nemozes ga telefonom nazvati pa napisati sta hoces.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 nov 2020, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma nije da odma zelim ici nego odavno ovo traje. Ako nisam bio registrovan, ne znaci da ne citam...
Ali kako god, gdje svi Turci tu i ja.
Ali kako god, gdje svi Turci tu i ja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja sam za, da idemo negdje drugo. Ovdje mi monotono sve. Valja malo zakuhati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa za ovog malog govore i navijaci zelje da je kloc, Djokanovic nek' nastavi raditi kao sto do sada radi i necu me trebati placeni naslovi da uspije.
Amer Dupovac!
I mene tekstovi zadnjih mjeseci nerviraju.,svrsava se na Osima ,na svaki Meljin rezultat od Hajdarevica se pravi Alonso itd itd.
Bas sam danas o tome razmisljao kako su malo previse jednosmjerni postali.
"Analizirajući samu utakmicu ključna stvar je bila genijalnost Amara Osima. Trofejni stručnjak zna čitati utakmicu. To je uradio bezbroj puta u prošlosti, a ponovio je i sinoć. Zato nosi možda i najveće zasluge zašto su Plavi pokazali zube najvećem rivalu i potpuno zasluženo stigli do boda."
Nadam se da je autor teksta i progutao nakon sto mu je Amar svrsio.
Bas sam danas o tome razmisljao kako su malo previse jednosmjerni postali.
"Analizirajući samu utakmicu ključna stvar je bila genijalnost Amara Osima. Trofejni stručnjak zna čitati utakmicu. To je uradio bezbroj puta u prošlosti, a ponovio je i sinoć. Zato nosi možda i najveće zasluge zašto su Plavi pokazali zube najvećem rivalu i potpuno zasluženo stigli do boda."
Nadam se da je autor teksta i progutao nakon sto mu je Amar svrsio.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 nov 2020, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Razumijem to prijatelju, sve to stoji.. ali su ipak mogli šta napisati o Đokanoviću.... koji je po meni bolji biomiky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:56Izmedju ostalog zato sto nasi igraci nesmiju direktno davati izjave u ovakvoj formi prema medijima. Posto je sam text tog karaktera u formi intervjua.
Ako me razumijes sta hocu da ti kazem,sve se radi preko kluba i PR-a.Nemozes ga telefonom nazvati pa napisati sta hoces.
Pozdrav za forumase u izbornoj godini uz rijeci...
"YEBO VAS ZELJO"
LIJEP POZDRAV
"YEBO VAS ZELJO"
LIJEP POZDRAV
Znači, da ga očekujemo za par godina u Engleskoj?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Joj kad cujem ili vidim ovo Rahma ospem se momentalno ahahahah
FK SARAJEVO.
Za ovo što @provincija piše, isti je qrac svugdje. Možda je info najbolji za tog, jer moraš bit "potvrđen", al i to mnoge odbija. Ja imam acc tamo, a ne znam da sam 4 posta napisao.
Za pravu raju uvijek ima mjesta na viberu.
Za pravu raju uvijek ima mjesta na viberu.

Sad zamisljam balotelija u bijeljini i u kup utakmici protiv drine iz zvornika kako se grcevito bori za golajdohordas je napisao/la: ↑05 nov 2020, 20:30Mozete reći da sam lud... Ali ja bih fakat pokušao sa Balotelijem. Njemu definitivno treba restart karijere, on ne može više ni treću talijansku igrati samim time i potraživanja njegova opadaju.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Meni više u glavi scena - on i Rahmanović u svlačionici. S takvom budalom se Mario još nije susreo.zlo87 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 22:33Sad zamisljam balotelija u bijeljini i u kup utakmici protiv drine iz zvornika kako se grcevito bori za golajdohordas je napisao/la: ↑05 nov 2020, 20:30Mozete reći da sam lud... Ali ja bih fakat pokušao sa Balotelijem. Njemu definitivno treba restart karijere, on ne može više ni treću talijansku igrati samim time i potraživanja njegova opadaju.

skoroalen je napisao/la: ↑05 nov 2020, 22:36Meni više u glavi scena - on i Rahmanović u svlačionici. S takvom budalom se Mario još nije susreo.zlo87 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 22:33Sad zamisljam balotelija u bijeljini i u kup utakmici protiv drine iz zvornika kako se grcevito bori za golajdohordas je napisao/la: ↑05 nov 2020, 20:30Mozete reći da sam lud... Ali ja bih fakat pokušao sa Balotelijem. Njemu definitivno treba restart karijere, on ne može više ni treću talijansku igrati samim time i potraživanja njegova opadaju.![]()

E tad bi mu bilo Why always me?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zato sto novinarcic navija za melju i svrsava na bod koji su klepili, ha jaBordo23 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 22:09Razumijem to prijatelju, sve to stoji.. ali su ipak mogli šta napisati o Đokanoviću.... koji je po meni bolji biomiky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:56
Zašto ovako ne pišu o Đokanoviću???
Izmedju ostalog zato sto nasi igraci nesmiju direktno davati izjave u ovakvoj formi prema medijima. Posto je sam text tog karaktera u formi intervjua.
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.