FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 05 nov 2020, 19:16

Sinoć je nas Peljto dobro kartonima osakatio, štrumfovima samo jedan karton, imali su nekoliko startova za žuti.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 nov 2020, 19:18

Tuzla City kuci 6 tekmi
4 pobjede, 1 remi 1 poraz, gol razlika (8:8)

Sarajevo u gostima 6 tekmi
5 pobjeda i remi, gol razlika (15:7)
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 nov 2020, 19:25

Pejovic, od kad je dosao, prvi put ostao bez pobjede izuzmemo li Evropu.
Do sada je imao sve pobjede.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 nov 2020, 19:25

skoroalen je napisao/la:
05 nov 2020, 16:46
Offtopic: pošto se približavaju izbori na ovom forumu, što je event kojeg nijedan pravi forumaš ne smije propustit, trebali bismo izbacit jednog našeg kandidata i svi tovarit na njega, da se glasovi ne dijele. Sramota je da i drugu godinu uzastopno neko od anam onih osvoji tu laskavu titulu. :kafa:

Ja predlažem gospodina @Bodi123, prošle godine je naletio na gromadu negdje u finišu prvenstva i nesretno ispao, ove godine ga lansiramo u zvijezde. :bih: Snažan FKS pdf - siguran ss.ba!
Najmanje što smijemo dopustiti je da titulu odnese opet anamo neki. A među nama ima kandidata i dobrih forumaša, počevši od tebe, tako da koga god izaberemo nećemo pogriješiti. :salut:

Djokanović me svakim mečom sve više oduševljava. Posebno mi se sviđa što nije svezan za centar. Zna i hoće povući loptu prema naprijed, ući u dribling, ubrzati tempo... a zna i šutnut, igračina, a tek 19. Fantastična motorika, tehnički dobar, ne paniči i igra mozgom. Ako poradi na pasu prema naprijed i generalno promjeni strane s dužim loptama nema zime za njega. Svaki klub iz liga 5 će ga rado dočekati.

Baš me zanima koliko ćemo uspjeti isposlovati prodaju, veliki izazov za ljude u klubu jer ovakav dragulj nismo dugo imali.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 nov 2020, 19:31

bodi123 je napisao/la:
05 nov 2020, 19:25
skoroalen je napisao/la:
Offtopic: pošto se približavaju izbori na ovom forumu, što je event kojeg nijedan pravi forumaš ne smije propustit, trebali bismo izbacit jednog našeg kandidata i svi tovarit na njega, da se glasovi ne dijele. Sramota je da i drugu godinu uzastopno neko od anam onih osvoji tu laskavu titulu. :kafa:

Ja predlažem gospodina @Bodi123, prošle godine je naletio na gromadu negdje u finišu prvenstva i nesretno ispao, ove godine ga lansiramo u zvijezde. :bih: Snažan FKS pdf - siguran ss.ba!
Najmanje što smijemo dopustiti je da titulu odnese opet anamo neki. A među nama ima kandidata i dobrih forumaša, počevši od tebe, tako da koga god izaberemo nećemo pogriješiti. :salut:

Djokanović me svakim mečom sve više oduševljava. Posebno mi se sviđa što nije svezan za centar. Zna i hoće povući loptu prema naprijed, ući u dribling, ubrzati tempo... a zna i šutnut, igračina, a tek 19. Fantastična motorika, tehnički dobar, ne paniči i igra mozgom. Ako poradi na pasu prema naprijed i generalno promjeni strane s dužim loptama nema zime za njega. Svaki klub iz liga 5 će ga rado dočekati.

Baš me zanima koliko ćemo uspjeti isposlovati prodaju, veliki izazov za ljude u klubu jer ovakav dragulj nismo dugo imali.
Ja sam usr'o ove godine na ovoj temi, pao bih k'o SDP u Centru. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 nov 2020, 19:35

skoroalen je napisao/la:
05 nov 2020, 19:31
bodi123 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Trebamo onda duplu uzet, tebe ćemo tamo za kantu :lol:

Virto je jedne godine došo haman do kraja u obe kategorije :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 05 nov 2020, 19:36

skoroalen je napisao/la:
05 nov 2020, 19:31
bodi123 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Peachko dje potpis da ti se nas 20 nakaci na vrat?
P.s. svi za bodija, bodi se u sve i sa svim
7 1 2 1 0

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 nov 2020, 19:39

Pao bi Škoro k'o Denis Challenger.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 nov 2020, 19:40

stb je napisao/la:
05 nov 2020, 19:36

Peachko dje potpis da ti se nas 20 nakaci na vrat?
P.s. svi za bodija, bodi se u sve i sa svim
Zaprijetio mi Red, kaz'o me mami, i morao sam skinut. :rol:

@Bodi Virto je neprikosnoven ove sezone za kantu. Izraziti favorit. :rol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 nov 2020, 19:45

I nemas nekog jakog forumasa sa nase teme ako cemo iskreno osim mene.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 nov 2020, 19:51

Mene ko uzme u biracki odbor obecavam pobjedu ! Ovakvi su najvazniji
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 nov 2020, 19:51

ElCartel11 je napisao/la:
05 nov 2020, 19:45
Yebe te potpis i havatar. :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 nov 2020, 19:53

skoroalen je napisao/la:
05 nov 2020, 19:51
ElCartel11 je napisao/la:
05 nov 2020, 19:45
Yebe te potpis i havatar. :kafa:
Pravi vodja ima muda. Ko jos to ima muda Meluna staviti u potpis i na avatar?
Niko mi ni A nesmije reci a kamoli B. Lako se je za Djekom kofrcit :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 nov 2020, 19:54

Mrzim ovaj portal vise nego zelju
NEMA NAZAD

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 nov 2020, 19:55

Šta se zapravo desilo? Amar Osim je uradio nešto na poluvremenu, njegov kolega na bordo klupi Vinko Marinović nije uradio ništa. Obojica su podjednaki “krivci” za konačni ishod meča.

Željin strateg je, dakle, promijenio formaciju i uveo Samira Bekrića u drugom dijelu meča nakon što je opipao bolne tačke svog tima u prvih 45 minuta. Upravo se Bekrić pokazao kao čovjek neophodan za stabilizaciju veznog reda Plavih i Osimu bi vjerovatno trebalo čestitati na tom potezu da ne ostaje lebdjeti pitanje – zašto od početka nije izbacio postavu koja je igrala u drugom poluvremenu?

Mogao je pretpostaviti da Marinović neće odustati od svoje provjerene formacije i taktike. Ili je očekivao da će biti nešto drugačije? Možda bunker lidera prvenstvene tabele? I zato je na klupi ostavio veterana koji je prethodnog vikenda izabran u ideealni tim kola Premijer lige BiH? To zna samo Amar Osim. Kojem, opet, treba čestitati – jer bolje ikad nego nikad nešto promijeniti kad te ne ide.

Što nije uradio Vinko Marinović kad je mogao vidjeti da njegova ekipa gubi konce i ritam. Kasne izmjene u gustim trenucima očito su hronična boljka bordo trenera. Na kraju krajeva, napravio je tek dvije od mogućih pet, što također može biti predmet posebne analize.

Trener Sarajeva na raspolaganju praktično ima drugu ekipu koja bi u ovoj ligi vodila borbu za Evropu, tako da priča o tankoj klupi u njegovom slučaju ne šljaka kao validno opravdanje. Uostalom, aktuelni rezultati bordo tima upravo su još jedan argument u prilog snažnog igračkog kadra, pritom neopterećenog finansijskim problemima s kojima kubure druge ekipe.

Zašto ga Marinović ne koristi u punom volumenu kada se za tim ukaže potreba u tijesnim utakmicama?

Sve bi drugačije možda izgledalo da je odbijeni šut Velkoskog završio u mreži Želje umjesto u stativi, da je Handžić iskoristio jednu od svojih šansi, ali i da je Lendrić poentirao na zalasku meča. Ovako, dobili smo završetak kojim oba tima mogu biti podjednako zadovoljni i razočarani.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 05 nov 2020, 19:55

holyman je napisao/la:
05 nov 2020, 19:54
Mrzim ovaj portal vise nego zelju
+1

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 05 nov 2020, 20:04

Ja predlazem @kamuflazen zato sto on voli ovaj podforum vise od svoga zivota.

Ako necete njega, onda @simidobar posthumno da bude odlikovan!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 05 nov 2020, 20:08

Balotelli slobodan igrač :kafa:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 05 nov 2020, 20:09

Testo je napisao/la:
05 nov 2020, 20:08
Dobar, ali je stranac :kafa:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 nov 2020, 20:09

Testo je napisao/la:
05 nov 2020, 20:08
Sad ces vidjet kad ti post slucajno nestane
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, riki46 i 43 gosta.