Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Serie A
Vjetar i dalje puše,na kraju se mrtvi brojePadovan je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:02Cudno rezonovanje za oluju sa IstokaSta bude od onako nadmenog momciluke, ispario kao oluja.
![]()

- OldFashioned
- Kontakt:
Italijanski Messi, Il Divin Codino
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Tacno pubertet i onanisanje ih ubi, svi znaju koju trojicu. Sad si i iskompleksirani bosnjacki kokot (cuj kokot, grob te j3bonextterrain je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:02Prosjek godina Juvetovih forumasa 16.5 godina, ma da su i ta djeca zrelija, kakvi fazoni sa sexom, analom i tim stvarima![]()

Hocel' se ikad prestat ofirat onaj gore bubuljicar, sto mu se nece nasmijesi ni pjegava streberka iz razreda sa kikicama i nepocupanim obrvama!?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Naslabiji Juventus ove dekade > Najjaci Milan u istom periodu
Facts
A ti Beduin mozes sa mnom diskutovati tog lijepog dana, kad se kojim cudom desi da skines junf.
Facts

A ti Beduin mozes sa mnom diskutovati tog lijepog dana, kad se kojim cudom desi da skines junf.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Predug post si napisao za svoje standarde, do sad ti je mjera bila 5 rijeci, a i to posljednje si pisao vec par puta.
Meni odgovara da vasi kompleksi cvjetaju, hormoni rade, sto ste vi nesretniji i jadniji, mene vise cuna boli
Meni odgovara da vasi kompleksi cvjetaju, hormoni rade, sto ste vi nesretniji i jadniji, mene vise cuna boli

- OldFashioned
- Kontakt:
GeriOldman je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:35Kamo sreće da ti je 16,5. Ovako je eventualno 13. Zulfo Madeško je za tebe Sokrat.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Jos uvijek spomenare ispunjavas i haljinice oblacis po kuci i Beduinu o junferici caspri. Seceru, bolje batali one zalihe karmina i rumenila i nafuraj se da budes muskarac, tako ti duginih boja.BuffonGigi je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:33A ti Beduin mozes sa mnom diskutovati tog lijepog dana, kad se kojim cudom desi da skines junf.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbt vi gori od njega, pa pola juventina ga drži na blocku 

Il Club più titolato al mondo!
Dodje jedan anonimious vrijedja Juventine i onda naleti jedan milanista koji takodjer vrijedja i na kraju opet Juventini krivi

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Taj anonimus je anonimus i tek treba da ga upoznamo a ovaj vas je dokazani slučaj za psihijatrije. Ako pričamo o ovom pacijentu BuffonGigi
- Chapman1886
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑05 nov 2020, 15:04Jos uvijek spomenare ispunjavas i haljinice oblacis po kuci i Beduinu o junferici caspri. Seceru, bolje batali one zalihe karmina i rumenila i nafuraj se da budes muskarac, tako ti duginih boja.BuffonGigi je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:33A ti Beduin mozes sa mnom diskutovati tog lijepog dana, kad se kojim cudom desi da skines junf.![]()

srednjom nogom

Samo Sloboda | COYG
Od oluje osta povjetarac

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sta se ti neuspjeli abortuse javljas? Dosadilo ti pisati gluposti na temi Juventusa pa onda malo i ovdje da posolis? Jelde sve zanimljivije od hrdjavog milana?
De recite ovom biseru da me ne citira, dzaba mi dolaze notifikacije, a davno sam odlučio da ne čitam njegove maloumne ispade pa je na block-u
- Chapman1886
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa kad prvi pocnes s vrijedjanjem onda ti trebaju dolaziti, imbe.
- forza_juve
- Kontakt:
Djeco lijepo se svadjajte.
Bez jakog Juventusa, Milana, nazalost moram reci intera, Rome,Lazia, Napolija nema ni jake serije a tako da prepucavanja su ok ali ne trebaju svadje. Svi zelimo da je nas klub najbolji, zadnjih 9 godina to je Juventus dok cemo vidjeti ko je N°1 ove sezone. Milan ima taj rezultat i igru, djeluju dobro, inter ne znam sta da kazem, puno zuje a malo meda daju, bucni su a na terenu nista. Juventus se jos trazi sa novim trenerom i podmladjenom ekipom. Sve u svemu zanimljiva ce biti sezona sa puno oscilacija
Bez jakog Juventusa, Milana, nazalost moram reci intera, Rome,Lazia, Napolija nema ni jake serije a tako da prepucavanja su ok ali ne trebaju svadje. Svi zelimo da je nas klub najbolji, zadnjih 9 godina to je Juventus dok cemo vidjeti ko je N°1 ove sezone. Milan ima taj rezultat i igru, djeluju dobro, inter ne znam sta da kazem, puno zuje a malo meda daju, bucni su a na terenu nista. Juventus se jos trazi sa novim trenerom i podmladjenom ekipom. Sve u svemu zanimljiva ce biti sezona sa puno oscilacija
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.