Ma rekao sam ti gore gdje ta razlika. Krilne pozicije, ostalo je tu negdje zavisno samo od forme. Ne moze vala Dupovac biti ista bolji od Kosorica i Ikica nit je onaj Pejovic i mrvu bolji od Alispahica, ali su uigrani pa to u ostalim utakmicama ide ok.delinjo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 15:17Ma jesu bolji nema tu sta,ali nisu toliko kooliko oni misle,oni sad misle da je njihova ekipao neki Dinamo i slicno a to su gluposti,oni su bolji od nas tacno koliko i tabela pokazuje par bodova i to je sve...
Nego imaju bolju atmosferu,redovne plate i bolje uslove pa ih to zavara da su jaki koliko zapravo i nisu ali ipak kad stavis na vagu oni imaju bolju ekipu ali mi to nadoknadimo trenerom **** ga,ja mislim da Amar sa njihovom ekipom ne bi imao kiksa za sezonu majke mi![]()
Koliko zasluga za ove do sada rezultate ima Amar imaju i nasi igraci. Oni da nece 3 Amara nam ne bi pomogla. Ostvaruju ono sto im Amar kaze uz sve probleme od financija, povreda, virusa, forme trude se koliko mogu da se to ne vidi na terenu. U ovom nizu dali su dusu, kosti na terenu ostavili i to se treba postovati.