Nemojte sumnjati u momke nakon sinoć, i dalje smo jedna od 2 ekipe u Evropi bez poraza u domaćem prvenstvu. Hare podbacio totalno ali siguran sam da su već u potpunosti skoncentrisani na tekmu u subotu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dobrodošaoSaban123 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:09Pozdrav svima, da se i ja predstavim,čitam forum već godinama pa da se i ja malo uključim.
Nemojte sumnjati u momke nakon sinoć, i dalje smo jedna od 2 ekipe u Evropi bez poraza u domaćem prvenstvu. Hare podbacio totalno ali siguran sam da su već u potpunosti skoncentrisani na tekmu u subotu.![]()
I vi se lozite na balavca od 20 godina, 5 godina 3 titule 2 kupa i nije sve u parama, yebes ih i njihove komplekse
Jos sto je gore, nasi im pare daju i Amaw na kamatu.
Malo dublje ako gledaš, ovaj status Šehića isključivo ponižava FK Željezničar te govori dosta o njihovoj nemoći. Između redova javno priznaješ da ti klub nema za kifle a da najveći rival uživa u stabilnoj finansijskoj situaciji. A uvijek bilo i bit će - koliko para toliko muzike.
Dobrodošao!Saban123 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:09Pozdrav svima, da se i ja predstavim,čitam forum već godinama pa da se i ja malo uključim.
Nemojte sumnjati u momke nakon sinoć, i dalje smo jedna od 2 ekipe u Evropi bez poraza u domaćem prvenstvu. Hare podbacio totalno ali siguran sam da su već u potpunosti skoncentrisani na tekmu u subotu.![]()
Dvije stvari Husref DA NESaban123 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:09Pozdrav svima, da se i ja predstavim,čitam forum već godinama pa da se i ja malo uključim.
Uglavnom bolje bod u derbiju nego poraz. Vazda bilo.
Nije ovo kiks da se smijes javit. Cekaj poraz jos..cekas ga evo 11 mjeseci al docekat ces kad tad. Bas me interesuje jesi l ovako piso posle zadnja 2 derbija. ( Morto ako ne moze izbrisi samo zadnju rijec, ovo prije sam lijepo srocio)
Vala bas kamuflazn, kad izgubimo tebe ocekujem da nam objasnis kako Vinko ne valja, polahko gdje si navalio poslije iksa u derbiju, mozes ti to puno boljefeniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:38Nije ovo kiks da se smijes javit. Cekaj poraz jos..cekas ga evo 11 mjeseci al docekat ces kad tad. Bas me interesuje jesi l ovako piso posle zadnja 2 derbija majmune. ( Morto ako ne moze izbrisi samo zadnju rijec, ovo prije sam lijepo srocio)
Sehic mali je dobro igrao cjeli mec, muski se nosio i tukao, on je nas Akademac
Ako takve nazivaš našim akademcima dobro si zalutao,takvih što su probali treninge u Akademiji imaš dosta
Glupo je što na našoj temi sve više spominjemo anam njihAlfredNobel je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:54Da li je još neki igrač gurbeta nešto objavio, rekao, proslijedio? To je stvarno krucijalno, pogotovo za našu temu..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Varijantas8 i 39 gostiju.