Amar Rahmanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Amar Rahmanović

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 09:25

Zukanovic je napisao/la:
05 nov 2020, 09:22
slika

Cuj Blazevic :rol: sta ja radio Djokanovic sa Stilicom?
Skaljo skaljenzi kad idu cijene gore na transfermarktu? :bih:

——————————————————

Eine Blamage das man hier 1-1 spielt, ein Traumtor rettet sie vor der verdienten Niederlage. Aber das Spiel zeigt das man klar über ihnen steht und das man locker Meister werden wird. Sie können nicht jedes Spiel Glück haben und Schiri Hilfe wie die letzten Spielen immer.

Djokanovic bester Spieler auf dem Platz. Serbecic zeigte warum er nicht in die erste Elf gehört, der ist in total schlechter Form.Am Ende hätte man noch verlieren können aber Kovacevic rettete den Punkt in der 91 Minute gegen Lendric.

Hätte man noch Susic, Milicevic, Adukor und Ahmetovic gehabt dann wäre es sicher nicht beim 1-1 geblieben. Wenn das eine Mannschaft ist die um den Titel mitspielen will und Zweiter ist dann ist unsere Liga wirklich schlecht.grins

Prevod s google sto Skaljo pise o sinocnoj utakmici na transfermarktu. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sramota što ovdje igrate 1-1, cilj iz snova spašava vas od zasluženog poraza. Ali igra pokazuje da ste jasno iznad njih i da lako možete postati gospodar. Ne možete imati sreće na svakoj utakmici i uvijek vam pomogne sudija kao na prošlim utakmicama.

Đokanović najbolji igrač na terenu. Serbečić je pokazao zašto ne pripada prvom timu, u totalnoj je lošoj formi, na kraju ste mogli i izgubiti, ali Kovačević je spasio bod u 91. minuti protiv Lendrića.

Da ste još imali Sušića, Milićevića, Adukora i Ahmetovića, onda sigurno ne bi ostalo na 1-1. Ako je to ekipa koja želi igrati za naslov i koja je druga, onda je naša liga stvarno loša
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 05 nov 2020, 09:36

Drape je napisao/la:
04 nov 2020, 21:12
Ima li 2. danska liga učesnika.
jeste to priznali da je bhpl nivo nižih danskih liga?
aferim ima nade za vas.
Samo Sloboda | COYG

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 09:52

Pratite ovu temu na transfermarktu. Taj clan YanGuAmtoHui je Skaljo. :urnebes:
Sto lik udara protiv Zelje :urnebes:

https://www.transfermarkt.de/fk-sarajev ... hor_320133
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 nov 2020, 09:58

Ovo je tema Rahmanovic kako ja znam.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 05 nov 2020, 09:59

Maestro je napisao/la:
05 nov 2020, 09:52

bože sačuvaj,kakva sjevernokorejska propaganda :crazy:
Samo Sloboda | COYG

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 10:09

Chapman1886 je napisao/la:
05 nov 2020, 09:59
Maestro je napisao/la:
05 nov 2020, 09:52

bože sačuvaj,kakva sjevernokorejska propaganda :crazy:
Sramota sta tamo radi. Sve prestavlja lose samo fks dobar. :damn:

I naravno gura tamo Tatara u repku.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 10:12

Zukanovic je napisao/la:
05 nov 2020, 09:58
Ovo je tema Rahmanovic kako ja znam.
Skaljo skaljenzi cemu uzbuna? Treba ljudi da vide ko gura cijene Kovacevicu, Pidri i ostalim akademcima u vrh. :bih:

Kad ces opet malo navratiti do Berlina? Nisi odavno bio. :salut:

Tuta Petrov

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 05 nov 2020, 12:32

Ja mislim da je ovo vrh ponude od Slobodine skole u posljednih 10 god!
Da mu je 19 god i da igra kako sad igra moglo bi se reci bice od njega nesto, ovako... PL BiH vrh karijere...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 12:58

Husika je napisao/la:
05 nov 2020, 12:32
Ja mislim da je ovo vrh ponude od Slobodine skole u posljednih 10 god!
Da mu je 19 god i da igra kako sad igra moglo bi se reci bice od njega nesto, ovako... PL BiH vrh karijere...
Sad ce njemu Skaljo cijenu staviti na1 milion eura. :bih:

Tuta Petrov

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 nov 2020, 13:02

Dobar je Rahman ja ocekujem da ce nam on donijeti bodove za opstanak u Ligi Nacija.
Valjda Italija i Holandija nemaju nekog 36-godisnjeg Bekrica na sredini terena.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 13:30

Wandelanoite je napisao/la:
05 nov 2020, 13:02
Dobar je Rahman ja ocekujem da ce nam on donijeti bodove za opstanak u Ligi Nacija.
Sinoc je @Drape ovdje govorio da guramo igrace iz druge Danske lige. :bih:

Tuta Petrov

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 05 nov 2020, 13:49

:thumbup: :rol: :rol:
U Italiji sa 36 god igraju za juniore! Znaci jadna nam je majka kad neki Bufonov drug iz školske klupe preore Rahmana!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 nov 2020, 14:10

Mišljenja sam da pozivi domaćim igračima može samo nastetiti njihovoj psihi, provedu sedmicu sa najboljim Bosanskim igračima, i vraćaju se matičnim klubovima gdje umisle da su daleko iznad ovog nivoa.

Poslije toga dolazi do mentaliteta gdje igrač umišlja da može sa 50% snage biti najbolji igrač.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 05 nov 2020, 14:12

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
05 nov 2020, 14:10
Mišljenja sam da pozivi domaćim igračima može samo nastetiti njihovoj psihi, provedu sedmicu sa najboljim Bosanskim igračima, i vraćaju se matičnim klubovima gdje umisle da su daleko iznad ovog nivoa.

Poslije toga dolazi do mentaliteta gdje igrač umišlja da može sa 50% snage biti najbolji igrač.
Teorija tvoja al gospodo pisaj ih ako su tako plitki hvala lp

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 05 nov 2020, 14:12

Zukanovic je napisao/la:
05 nov 2020, 09:22
slika

Cuj Blazevic :rol: sta ja radio Djokanovic sa Stilicom?
Kakva statistika. :bow:

Rahmanovic ide u Bundesligu, a Tatar u Ligue 1.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 nov 2020, 14:15

Maestro je napisao/la:
05 nov 2020, 13:30
Kakvi tebe kompleksi muče da je na temi o igraču protiv kojeg imaš nešto protiv svaki drugi post tvoj, čak i poslije utakmice u kojoj je dao gol, u kojoj je bio igrač na kojem se napravilo najviše faulova i u kojoj je namjestio šansu svom napadaču švedski azilant ima nešto za reći. Meni se ne sviđa Višća pa sam od Irske napisao samo jedan post na njegovoj temi.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 14:43

Drape je napisao/la:
05 nov 2020, 14:15
Maestro je napisao/la:
05 nov 2020, 13:30
Kakvi tebe kompleksi muče da je na temi o igraču protiv kojeg imaš nešto protiv svaki drugi post tvoj, čak i poslije utakmice u kojoj je dao gol, u kojoj je bio igrač na kojem se napravilo najviše faulova i u kojoj je namjestio šansu svom napadaču švedski azilant ima nešto za reći. Meni se ne sviđa Višća pa sam od Irske napisao samo jedan post na njegovoj temi.
Druze @Drape cemu tako ruzne rijeci? Cemu tolika hajka sa tvoje strane na bosance iz svedske? Da nije koji bosnjo iz svedske ti oteo curu? Ja druze nisam iz svedske tako da se pogresnom sa „svedski azilant“ obracas. :thumbup:
Ali fakat moram jednom u svedsku otici da vidim tu drzavu. Kazu lijepa drzava i dosta napredna. Stanovnici imaju radnu naviku, nema stele u nogometnom savezu itd.
Mozda obici malo te klubove gore da vidim kako oni to rade da svake godine prodaju igrace za finu cifru. A takva jedna posjeta sigurno nebi ni takozvanim nogometnim strucnjacima iz BiH bila lose. Da se upoznaju sa profesionalnim radom.

Nego izbjegao si opet pitanje. Koji je to igrac iz druge danske lige guran u A repku?
:bih:

Tuta Petrov

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 nov 2020, 14:55

Maestro je napisao/la:
05 nov 2020, 14:43
Druze @Drape cemu tako ruzne rijeci? Cemu tolika hajka sa tvoje strane na bosance iz svedske? Da nije koji bosnjo iz svedske ti oteo curu? Ja druze nisam iz svedske tako da se pogresnom sa „svedski azilant“ obracas. :thumbup:
Ali fakat moram jednom u svedsku otici da vidim tu drzavu. Kazu lijepa drzava i dosta napredna. Stanovnici imaju radnu naviku, nema stele u nogometnom savezu itd.
Mozda obici malo te klubove gore da vidim kako oni to rade da svake godine prodaju igrace za finu cifru. A takva jedna posjeta sigurno nebi ni takozvanim nogometnim strucnjacima iz BiH bila lose. Da se upoznaju sa profesionalnim radom.

Nego izbjegao si opet pitanje. Koji je to igrac iz druge danske lige guran u A repku?
Da li si švedski azilant, njemački migrant, austrijska udavača za papire ili potomak pobjeglica u Luksemburg, jednako te gledam. Mi imamo samo jednog igrača u 2. ligi Danske koji se spominjao na temi o zaboravljenim i potencijalnim reprezentativcima, nije teško otkriti.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 nov 2020, 15:04

Drape je napisao/la:
05 nov 2020, 14:55
Maestro je napisao/la:
05 nov 2020, 14:43

Da li si švedski azilant, njemački migrant, austrijska udavača za papire ili potomak pobjeglica u Luksemburg, jednako te gledam. Mi imamo samo jednog igrača u 2. ligi Danske koji se spominjao na temi o zaboravljenim i potencijalnim reprezentativcima, nije teško otkriti.
Druze @Drape nazalost ne spadam u ni jednu od ti kategorija. Odi malo u svijet da malo pozitive dozivis. Ima ljepsi poslova nego biti savezov sendvicar da moras svaki kriminalni potez braniti.

Pricas o Mujanicu jel? Ko je njega spominjao u kontekstu A repke?

Tuta Petrov

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 nov 2020, 15:09

Maestro je napisao/la:
05 nov 2020, 15:04
Druze @Drape nazalost ne spadam u ni jednu od ti kategorija. Odi malo u svijet da malo pozitive dozivis. Ima ljepsi poslova nego biti savezov sendvicar da moras svaki kriminalni potez braniti.

Pricas o Mujanicu jel? Ko je njega spominjao u kontekstu A repke?
Na temi o zaboravljenim i potencijalnim reprezentativcima se spominju igrači u kontekstu U16 tima za koju postoji druga tema? Svijet je prepun ratnih i ekonomskih pobjeglica iz BiH da bi mi se svidio.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, zaostrog i 13 gostiju.