Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Još jednom ova prevara pokazala da za Turke igra kao Messi a dok za reprezentaciju igra ko KHARINA, ne da ne smije igrati nego se ne bi smio više pozivati uopšte.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Malo još da balimo za ovim performansama dok ne dođe u repku heheheh.Višća is the first player to both score and assist in a single UEFA Champions League game against United since Arjen Robben for Bayern in April 2014.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovo je dokazana panjina moze zabiti 50 golova za Kukuspor ali sto se tice rep. panj na kvadrat gospodo hvala lp
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Šta se tom momku desi u reprezentaciji je enigma nivoa Bermudskog trougla. Shvatio bih ga da ima 20 godina, pritisak, trema, ali brate, ima 30 godina i mnogo velikih utakmica u nogama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:36Malo još da balimo za ovim performansama dok ne dođe u repku heheheh.Višća is the first player to both score and assist in a single UEFA Champions League game against United since Arjen Robben for Bayern in April 2014.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Jesam jedini koji ce se nadati da bi mogao ovako odigrati u repki za koji dan i na kraju ostat popisan od strane doticnog?? 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Druze ostat cemo popišani, i mnogi poput goalgettera i wandenaloite-a ce biti u pravu.
Najjači je hurem po ovom pitanju, dugo je Višću branio ali sad se drži podalje od teme heheheh.

⚜️~⚜️~⚜️
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trolaš? Da njega nije bilo protiv Irske šanse ne bi napravili : )
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:04Druze ostat cemo popišani, i mnogi poput goalgettera i wandenaloite-a ce biti u pravu.
Najjači je hurem po ovom pitanju, dugo je Višću branio ali sad se drži podalje od teme heheheh.![]()
![]()

Drzim se dalje od svih tema. Stvarno nemam vremena.
Rekao sam vise puta svoj stav u vezi s Viscom a sinoc nisam jer nisam ni gledao utakmicu.

Prije 5 godina sam uvijek govorio da zbog njega gubimo na posjedu i da treba gurati Hajrovica taman ovaj ne igrao u klubu...medjutim, vremenom sam shvatio da od Visce bolje krilo nemamo i da je sramota stavljati Hajrovica(neprofesionalca) i Viscu(profesionalca) u istu rečenicu ma sta ko mislio.
Ja ga i dalje smatram medju nasih 5,6 najboljih reprezentativaca u posljednjih nekoliko godina. Daleko je on od prevare - kako ga neki ovdje nazivaju. Da je morao bolje u reprezentaciji, to je svima jasno. Zasto nije? - teško pitanje.
Treba ga selektor znati bolje iskoristiti...u isto vrijeme zamijeniti ako vidis da ne igra dobro(manje bi ga se blatilo). To je skoro pa sva poenta. A Visca nek se malo oslobodi, ulazi malo vise unutra a ne da bude prikovan uz aut liniju, i naravno, nek ne gleda gdje je samo Dzeko.
Misljenja sam da je Visca jako bitan za utakmice protiv velikih timova kao sto su Italija, Belgija, Holandija i sl. Tu uvijek dodje do izrazaja.
Tamo gdje igramo protiv slabijeg protivnika je na postavljenu odbranu uglavnom nedorecen i ako ga ne ide onda ga pobogu mijenjaj na poluvremenu ili oko 55.minute - kao sto je trebalo protiv S.Irske. Da je tada zamijenio Viscu, niko ni "A" ne bi rekao ni Visci ni Bajevicu...ovako ga je nerazumno isforsirao i nacinio prije svih sebe krivcem a onda i veliki teret bespotrebno prebacio na Viscu.
-
- Kontakt:
Dabogda mu amputirali obe noge!! Eto toliko nas je zaduzio i toliko patnje nam je nanijeo i shebao zivaca do sada!!
Kao i protiv PSG. Svu srecu svijeta mu zelim samo da ne dolazi u reprezentaciju, tu ga ne mogu gledati.
Cestitam na rusenju Uniteda, vjerovatno i otkazu Solskjeru, ali budi covjek oprosti se od reprezentacije.
Ove pacenike sto zele kidanje ligamenta i amputaciju nogu treba banovati za vijeke vijekova.
Cestitam na rusenju Uniteda, vjerovatno i otkazu Solskjeru, ali budi covjek oprosti se od reprezentacije.
Ove pacenike sto zele kidanje ligamenta i amputaciju nogu treba banovati za vijeke vijekova.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Upravo tako. Gledam sinoc u derbiju, Amar na poluvremnu napravi izmjenu, prije toga u 30. min jednu prisiljenu i okremu utakmicu u potpuno drugom smijeru. Ovo ne navodim kao primjer u kontekstu da bi Amar trebao biti selektor, ali ne sjecam se nikad da je neko od selektora napravio rano promjenu u nekoj bitnoj utakmici od Susica na ovamo. Uvijek sebi zacrtaju u kojoj minuti ce promijeniti bez obzira na stanje na terenu. Ovaj u barazu mijenjao nakon 80. min sto je van svake pameti. Svaki pud kad se sjetim iznerviram se nanovo.hurem je napisao/la: ↑05 nov 2020, 10:44DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:04Druze ostat cemo popišani, i mnogi poput goalgettera i wandenaloite-a ce biti u pravu.
Najjači je hurem po ovom pitanju, dugo je Višću branio ali sad se drži podalje od teme heheheh.![]()
![]()
![]()
Drzim se dalje od svih tema. Stvarno nemam vremena.
Rekao sam vise puta svoj stav u vezi s Viscom a sinoc nisam jer nisam ni gledao utakmicu.
Prije 5 godina sam uvijek govorio da zbog njega gubimo na posjedu i da treba gurati Hajrovica taman ovaj ne igrao u klubu...medjutim, vremenom sam shvatio da od Visce bolje krilo nemamo i da je sramota stavljati Hajrovica(neprofesionalca) i Viscu(profesionalca) u istu rečenicu ma sta ko mislio.
Ja ga i dalje smatram medju nasih 5,6 najboljih reprezentativaca u posljednjih nekoliko godina. Daleko je on od prevare - kako ga neki ovdje nazivaju. Da je morao bolje u reprezentaciji, to je svima jasno. Zasto nije? - teško pitanje.
Treba ga selektor znati bolje iskoristiti...u isto vrijeme zamijeniti ako vidis da ne igra dobro(manje bi ga se blatilo). To je skoro pa sva poenta. A Visca nek se malo oslobodi, ulazi malo vise unutra a ne da bude prikovan uz aut liniju, i naravno, nek ne gleda gdje je samo Dzeko.
Misljenja sam da je Visca jako bitan za utakmice protiv velikih timova kao sto su Italija, Belgija, Holandija i sl. Tu uvijek dodje do izrazaja.
Tamo gdje igramo protiv slabijeg protivnika je na postavljenu odbranu uglavnom nedorecen i ako ga ne ide onda ga pobogu mijenjaj na poluvremenu ili oko 55.minute - kao sto je trebalo protiv S.Irske. Da je tada zamijenio Viscu, niko ni "A" ne bi rekao ni Visci ni Bajevicu...ovako ga je nerazumno isforsirao i nacinio prije svih sebe krivcem a onda i veliki teret bespotrebno prebacio na Viscu.
-
- Kontakt:
Kaze seljak: "ovo nije pobjeda samo za Basaksehir, mi predstavljamo cijelu Tursku"..
Ma **** ti brko Erdogan mamu u picku..
Ma **** ti brko Erdogan mamu u picku..
Lako je biti igračina kada nemaš Pjanića u ekipi!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da bošnjački Eden Hazard opet dominira. Jedva čekamo repku!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Visca je ok momak i Fin decko i nikad necu shvatit rijecnik pojedinaca na forumu... Protiv PSG najjaci je bio na terenu i sinoc medju 3 najbolje ipak tu su imena velika..
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!