let3 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:51
leorey je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:41
Boli vidjeti najvise sto je najveci usporio. Mislim, ne igra lose ni ove sezone, vec ga jednostavno nece gol iz igre.
Ma nije usporio vec nece da igra. Vrlo je jednostavno - Boli ga qrc
Mislim, smiješno zvuci, al tako je to
Naravno da više nije Messi kao onaj sa 23 godina kad je jeo teren, niko i ne ocekuje to više od njega - ali ovo je nedopustiv nivo kurcobolje i nezainstersovanosti
I naravno da cu kriviti nesposobne trenere za to, koga drugog ? imaš Kozu u svojim redovima, a ne znaš koristiti ni 5% njegovog kapaciteta, ne znaš mu prici, ne znaš mu pristupiti, privuci ga svojim idejama, natjerati ga da igra itd
mislim da su xavi i pep jedini koji bi trenutno mogli izvuci najbolje iz messija, prvo treba biti autoritet i imati messijevo postovanje, uz to treba poznavati messija kao covjeka i igraca.
Igra je na trenutke dobra, ponajvise sto ovi mladi (Fati, Pedri, Dest) dobro saradjuju sa Pjanicem i Griezmannom. Koncentracija pada, fizicki padnu i izgube kontrolu, kontre ce uvijek biti opasne s Busquetsom i Piqueom u ekipi.
Promasene sanse necu komentirati, Ter Stegen je falio, klasa je. Koeman i zamjene, uvijek skoro pogresne i tretman prema Riquiju je odvratan.
Fati i Dembele odlicni, Alba mi je odvratan, melja loptu, uspori sve i bezvoljan ko i Messi.
Pjanic jako dobar.
Presing ekipe je ocajno los kao i zavrsnica, Koeman je klimav, nece zimu preziviti