FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Korektna Amarova izjava.Šta to cukoojedima ovdje ne paše,ne kontam.Ako imaju nekakvih primjedbi nek se obrate Dogs Trust Sarajevo.
Ma meni je od lendriceve gora situacija kad smo sa 3 igraca bili na 7-8 m od gola i opet se spetljali. Tad sam popizdio. Ovo na kraju je bilo bas tesko zabit, malo jaci for bio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pitari sigurno nece uzeti u Tuzli 3 boda,maximum je bod.Mi ako odigramo kako mozemo uzet cemo tri boda i tu smo negdje sa njima prije pauze.
Što su se vijetnamci uzyebali oko Amarove izjave, malo je reci
to odmah neki demanti, mahanje papirima, sad ce ona rospija da pokazuje mobitel
jesu se izvježbali 

Amar zaista, ali zaista izvlači maksimum iz ove ekipe.
O utakmici je sve rečeno, kobiljoglavci nanjušili krv u prvom poluvremenu i odigrali u svom ludom ritmu, kada obično svima zabiju golove, ali mi smo imali malo sreće pa se to nije desilo. Odbrana je poginula, a ovi ostali kao da se nikad u životu nisu sreli. Dobro je što je Amar pronašao recept kako da ih oživi pa smo evo već 2-3 utakmice zaredom poprilično stabilni u drugom poluvremenu.
Najveći šok mi je bilo to što smo fizički poprilično spremniji od njih, bez obzira na ritam u kojem smo trenutno, jer sam očekivao da nas pritisnu na kraju i da nas savlada umor a ono se desi kontra.
Protiv Borca se mora ići na pobjedu, nema kalkulisanja, znamo kako se igra protiv njih. Znamo kako zaustaviti njihova krila, već smo to jednom uradili, a i oni moraju ići na pobjedu, tako da nema više zajebancije.
O utakmici je sve rečeno, kobiljoglavci nanjušili krv u prvom poluvremenu i odigrali u svom ludom ritmu, kada obično svima zabiju golove, ali mi smo imali malo sreće pa se to nije desilo. Odbrana je poginula, a ovi ostali kao da se nikad u životu nisu sreli. Dobro je što je Amar pronašao recept kako da ih oživi pa smo evo već 2-3 utakmice zaredom poprilično stabilni u drugom poluvremenu.
Najveći šok mi je bilo to što smo fizički poprilično spremniji od njih, bez obzira na ritam u kojem smo trenutno, jer sam očekivao da nas pritisnu na kraju i da nas savlada umor a ono se desi kontra.
Protiv Borca se mora ići na pobjedu, nema kalkulisanja, znamo kako se igra protiv njih. Znamo kako zaustaviti njihova krila, već smo to jednom uradili, a i oni moraju ići na pobjedu, tako da nema više zajebancije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako reci za ekipu koja do sada nema nijedan poraz da nece "sigurno" uzeti Tuzlu, koja zadnjih utakmica kao da ne postoji. Igraci totalno raštrkani, nema hemije u ekipi, nema vise ni sansi koje su stvarali prije. Nalic je izvlacio maksimum iz njih, a i njeg otjerase.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 nov 2020, 00:59Pitari sigurno nece uzeti u Tuzli 3 boda,maximum je bod.Mi ako odigramo kako mozemo uzet cemo tri boda i tu smo negdje sa njima prije pauze.
-
- Kontakt:
Nek napravi neko gif one laste koju je izveo Veseli na suhom
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Kad je najavljen ovaj ludi raspored od pet utakmica u nizu i kad smo pričali o tome koliko bodova bi bilo ok izvući iz ovoga rekao sam 9-12 da bi bilo odlično uz to da budemo neporaženi na Koševu. Na odličnom smo tragu da i to ostvarimo, imamo sad malo više vremena do ponedjeljka za odmor i pripremu za Banja Luku. Bod bi bio ok, pobjeda idealna. I svaka čast svim igračima i stručnom štabu još jednom za onakav povratak sinoć.

Ovo je Stilicu 10x ove sezone da ima loptu na 16 metara i to na lijevoj a ne opali. Jel moguce da nije juce suto otvoren prostor...oko 80 minute mislim da je bila ta prilika. Napeli se ko zabe u prvom i onda u drugom im dokazali da su **** i da smo ih mogli okrenuti.
ŽELJEZNIČAR 1921
Dobro jutro Plavi!
Jeste li skontali dvojicu ljudi iz Hitne ispred istoka kako su skakali od srece kad je Mesa zabio gol?
Braca nasa
Braca nasa

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi smo Željini, Željo je naš!
Obrati paznju na pocetku tamo ispred istoka iza ovih reklama
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mamonelafo
- Kontakt:
Raja, ne znam za vas - ali kada je Bekrić protrčao kao brzi voz pored "ultra" brzog Engleza, sve mi je bilo jasno...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- mamonelafo
- Kontakt:
Hahahaha

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Sreca pa nije igrao tartar, on im najvise pretrci km
Trenutno korisnika/ca: F1921B, JuzniVjetar1979, Proximic i 32 gosta.